💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 163
  • 787
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Защо са в лилави екипи дамите и коя е в средата?

Тази година продукцията е скръндзлива с трупането на пари. От 9 двойки само 3 си взимат залога?! Защо не от 10 въпроса при верни 7 всеки който се е справил да си печели залога. При тройката с бради заложили 3 пъти бръснене, при третите господа маникюрче и мигли...Тихомир пак се засегна на мъжка чест, все едно не знае, че всеки сезон се майтапят с подобни игри.
Не знаех, че миглите са руски обем, също и дарсонвал научих какво е като всички питани мъже. Въпросите се повтаряха, очаквах по-голямо разнообразие. Скука е тази година, преди повече раздвижени игри имаше, лабиринти, стрелби, екшън, колата във въздуха и откриването на букви, аз не помня да са се напънали в някоя игра тази година мъжете.
А днес на момичетата ще изсипват червеи върху главите, с хлебарки и плъхове ще ги стресират. Sad

# 377
Пак ли с животинки. Това наистина минава всички граници с това толериране и жалене на мъжете. Всяка година се каня, но май наистина ще ми е последен сезон. Няма и да гледам довечера. Бойкот. 😁

# 378
И на мен ми прави впечатление, че за мъжете са ала бала игрите, а за жените са сериозни.
Не мога да преценя дали игрите са предварително ясни, или се измислят в движение.

# 379
Защо са в лилави екипи дамите и коя е в средата?

Май е Кристина на Емилиян

# 380
Вчера наистина беше скучнооо, от промото очаквах да е по-забавно и свежо, а то като за преспиване.

Добре, че поне последните 3 двойки се забавляваха, че в първите две все имаше някой мрънкащ и въртящ с досада очи.

Денис, както сте казали, наистина е голям симпатяга без брада, има хубави черти и лъчезарно лице.
Предполагам, че реагира по-емоцианално, защото си е привързан към брадата, "гледал" си я е колко там години каза, все едно една жена да си пуска косата сума ти години и да й е до кръста, пък после да й я резнат тип "боб" 😅

Тишо и аз всяка седмица тук го харесвам, ту ми е странен с тези противоречиви реакции, твърде насериозно взе снощи миглите, все едно драг куин го направиха🤣
Да вземе малко да се отпусне, не знам какво е очаквал, влизайки в шоуто, и без това да им мега лесни игрите на мъжете, да не кажа че почти нищо неприятно и трудно не правят на тях...

Въпросите снощи бяха като изкарани от Космополитън от преди 10 години, жалко, наистина, че тази година нивото е доста свалено (предната година не гледах, отказах се още на 3ти епизод, но от вас разбрах, че от тогава се е почнало), пък каста не е лош като цяло, Мария е топ ко-водеща, ама пуст бюджет...

Тази седмица искам да си ходят вече ЙиР, че едвам ги слушам, ама от къде такава радост...

# 381
  • Sofia

Ха ха ха! Да не подценяваме Йоанка, злобата там се излива на талази, има и да раздава! 😂 Много ограничено същество. Не си спомням да говореше толкова каруцарски в началото, събра се с перничаните и яко го подпука на диалект.
Йоана била половин перничанка, някой от техните и от тоя край, така че няма нищо общо с тукашните перничани, а и те не говорят така...
Не знам кой как говори, едните, къткат, другите къкат... Йордан така забърза и зашляпа на диалект, че нищичко не му разбрах. Уж малка България, а всеки регион си говори по неговия си начин, уж един език говорим, но понякога ми трябват субтитри. 😂😂

# 382
  • София
Браво на Петър. Беше най-адекватен в играта и знаеше най-много. Само 1 грешка за него. Не е чувал за Мег Райън. Явно не гледа филми. Данчо също не се представи зле. Светльо имаше късмет с въпросите, но счупи тъпомера с Лора на Яворов. Но реално само тези тримата си взеха залозите.
Дон Руци отново ''блесна'' Рускините обичали да пият водка?! Не знае какво е асцедент и също не е чувал за Лора.
Денис също демонстрира отчайващо ниска обща култура. Поредния, който не знае какво асцедент. И той и Дарина не са чували за Сексът и града. Петя и Дилян не знаят кои са въздушни зодии, дори и по теорията на изключването (то всъщност има ли нещо, което да знаят). Разгеле поне Крис уцели за асдецента, по-точно знаеше. Но пък Крис избърза с фастинга, а явно го знаеше.
Всички дадоха верен отговор само на един въпрос. Кой е най-добрия приятел на жената: 'диаманта'
Маргото за пореден път праска най-големия залог и за пореден път Крис не си взима играта и са на дъното. Ако не се лъжа за трети път се случва. Но после успяват да издърпат нагоре. И сега очаквам същото. Дарина и Денис са в опасност. А Денис без брада изглежда някак си не себе си. Друг човек е. От 6 години е бил с тази брада. Голяма саможертва от негова страна. Малцина мъже биха се навили да си обръснат брадата дори и в риалити.

# 383
То остави, че Петя и Делян не знаят кои са въздушните зодии, но да не знаят своята собствена, че е огнена и да посочат нея 😃
Общо взето беше скука, Денис ми харесва повече с брада, но да е по -къса не тип козя 😁

# 384
А, голяма саможертва, трябва да им благодари, че му махнаха ретро-брадата, изглеждаше като голямо джудже, сега изглежда 10 г по-млад. Ако толкова му липсва, за 3 седмици пак ще му порасне.
И другите трябва да благодарят, че им махнаха космите в носа.

# 385
  • София
Йордан и Дилян са мишки...500 и 100лв залози, долу ниско по тревата се примъкват напред..
Браво на Пешо и на Кристиян, което заложиха солидни суми, пък каквото дойде..Да видим, ако полицаите изгубят и са на тв, кои ще ги подкрепят...

# 386
Аз съм потресена от това да чуеш имената Мина и Лора и да не ти говорят нищо... То бива липса на обща култура, но това да не си го дочул отнякъде... Хайде да не знаеш коя от двете е верния отговор - приемам, но да се двоумиш между Дора и Евдокия...
Все едно сега кацат от Мелмак...

И аз се потресох...

# 387
Супер малоумници са събрали този сезон . Пейо Яворов и любими жени не са чували.
Тая Галена и тя се излага много .  Как  не и стана неудобно да разкаже пиянската история ,  като пример за саможертва от Петърчо .
В предните сезони , като че ли имаше повече усмивки и положителни емоции , а сега едни празни , глуповати и скучни хора , ожесточени за  100 хил , демонстриращи интелектуална и емоционална тъпота  .

# 388
Тази игра изглежда лесна, животните са като заспали.
Мария защо подсказва, 'дръпнете навътре (сок)"?

# 389
Жестока и отвратителна игра, и то за жените разбира се.Вярно е женомразец  този , който измисля игрите .

Общи условия

Активация на акаунт