💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 166
  • 787
  •   1
Отговори
# 360
Редовно си ламинирам веждите, но не знаех, че така се казва. Можеха малко по-гадни процедури да им измислят, а не маникюр и боядисване със зелена боя, която лесно се измива, защото в трапезарията Денис беше без боята. Апропо, като стана въпрос за Денис, много добре изглежда без брада, добре, че го избръснаха, за да видим, че е симпатичен. С тая козя брада хич не го харесвах.

# 361
Румен: на въпроса за любимата на Яворов - а) Дора, б)Мина в) Лора, г) Евдокия?, отговаря - Г) Евдокия.

Йоана: "Как Евдокия, баце, поне да беше избрал нещо по-хубаво- Дора, Мина, Лора, по-хубаво звучи! ... Евдо-о-кия!...НапрААО лошо ми станА!

(слагат мигли на Руци)

Емо: Румба, знаеш ли на кого ми приличаш?... На една Евдокия. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 09:28 от Pepina_n3

# 362
  • София
Poni, а как казваш в студиото да ти направят, ако не знаеш как се казва?

На мен ми бяха лесни въпросите, но разбирам защо мъжете не ги знаеха. Дени много ми хареса без брада.

# 363
Денис без брада:
Скрит текст:

# 364
  • Враца
Игрите за жените в Един за Друг да не са измисляни от сценаристите на Есента на Демона? Rolling Eyes

Това, много ми хареса Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 365
  • Sofia
Преди дни разбрах какво е дарсонвал 😄
“Руски обем”също не знаех какво е 🤫
Денис изглежда много по-добре без брада.Направо друг човек 😳
Не харесвам брадати,а и не на всеки отива.

# 366
  • Sofia
Интересно ми е, какво би станало ако "свободните електрони" във вилата се обединят! Съотношението е 5:4 много ми се иска някоя от двойките от т.н. коалиция да са номинирани. Останалите, ако са умни, за нула време ще разпердушинят "великолепната четворка". А дано! 😁

# 367
времено класиране
Скрит текст:

# 368
  • София, България
Йоана:"Ние мислехме, че ще има някакви по-екстремни процедури тука - вадене на зъб..."
Много точно си го каза, такива неща им се падат, а не лакиране на нокти и рисунки по врата, а за жените облизване на щурци, уши и копита,  а утре пак при плъхове и хлебарки... Малко им беше днес,направо си бяха на Спа..

Да.... бръснене.... добре им дошло това бръснене, тамън няма нужда да го правят сами в стаите си. Голямо накзание, няма що Grin

П.С. Много съм доволна от "резултата" на Маргарита и Кристиян

# 369
Аз съм потресена от това да чуеш имената Мина и Лора и да не ти говорят нищо... То бива липса на обща култура, но това да не си го дочул отнякъде... Хайде да не знаеш коя от двете е верния отговор - приемам, но да се двоумиш между Дора и Евдокия...
Все едно сега кацат от Мелмак...

# 370
Играта вчера си беше скучна, а като се има предвид каква ще е днешната за жени, направо са си за оплюване сценаристите. Сори, ама едно е да пребориш страх от високо, змии, едно е за пореден път да те вкарват при червеи, плъхове и т.н. Айде моля.
Безумно е и все повече мисля, че някой там просто се кефи да издевателства над жени. Да не говорим, че на сто процента съм сигурна, че от мъжете много малко биха издържали. Хич не го виждам Румен или Дани.

Не знам как е при вас, ама за София и Тишо мнението ми се мени всяка седмица. Ту ги харесвам, ту не ги 😅. В момента ми е все тая коя двойка ще си ходи. Не можах да се привържа към нито една. Може би, донякъде Мишето и Венци, ама тя ми е малко дразнеща на момент.

# 371
Йоана:"Ние мислехме, че ще има някакви по-екстремни процедури тука - вадене на зъб..."
Много точно си го каза, такива неща им се падат, а не лакиране на нокти и рисунки по врата, а за жените облизване на щурци, уши и копита,  а утре пак при плъхове и хлебарки... Малко им беше днес,направо си бяха на Спа..

Да.... бръснене.... добре им дошло това бръснене, тамън няма нужда да го правят сами в стаите си. Голямо накзание, няма що Grin

да, ама вадене на зъб - голям дЗвер трябва да си, за да ти хрумне?

Игричката днес беше поредната викторина. Каква е ползата, че някой мъж знае нещо по женските въпроси или не знае нищо?
Що не направят някаква игра в изоставените фабрики, с препятствия,  където да използват тези познания, и ако мъжът не знае какво означава даденото понятие, да не може да изпълни задачата, после да бяга за следваща задача, примерно залепва стикер на частите от тялото на манекена според това, къде се прави процедурата... и накрая да намери любимата из лабиринт.

Да идат в Икея, и да трябва да изпълнят някаква поръчка с вещи за дома, за време...например, под всяка намерена вещ има букви, и после с жена си да трябва да подредат някакво послание, изречение...

Да пуснат мъжа от високо с вързани очи и само с опипване да познае жена си сред 10 други жени...

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 12:53 от Pepina_n3

# 372
  • Sofia
Скрит текст:
Много точно си го каза, такива неща им се падат, а не лакиране на нокти и рисунки по врата, а за жените облизване на щурци, уши и копита,  а утре пак при плъхове и хлебарки... Малко им беше днес,направо си бяха на Спа..

да, ама вадене на зъб - голям дЗвер трябва да си, за да ти хрумне?
[/quote]
Ха ха ха! Да не подценяваме Йоанка, злобата там се излива на талази, има и да раздава! 😂 Много ограничено същество. Не си спомням да говореше толкова каруцарски в началото, събра се с перничаните и яко го подпука на диалект.

# 373
Ужас на килограм!

И от ИГ на Ивана. Явно само коалицията не ги харесват Ивана и Иво

# 374
  • София

Ха ха ха! Да не подценяваме Йоанка, злобата там се излива на талази, има и да раздава! 😂 Много ограничено същество. Не си спомням да говореше толкова каруцарски в началото, събра се с перничаните и яко го подпука на диалект.
Йоана била половин перничанка, някой от техните и от тоя край, така че няма нищо общо с тукашните перничани, а и те не говорят така...

Общи условия

Активация на акаунт