💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 782
  • 787
  •   1
Отговори
# 525
Мъча се да харесам София и не мога, много ми е фалшива, флегматична и обяснителна. Галето и тя взе да прекалява с рев

# 526
Петя надупчи почти цялото табло и  о, чудо! -  почти сама намери балоните. Силно момиче, модел,  както каза Делян, тя в къщи ги прави тия неща?!

# 527
  • София
Йоана е на 35 , най-голяма е от всички момичета и явно им е влязла под кожата, била голям хуморист и показва емпатия, което е достатъчно за социалната игра. Снощи беше много разстроена, много рева, за разлика от други, на които им беше все тая..
Мишето се сближи с нея, защото  и тя е забавна и си имат обща приказка, а и заради факта, че са полуградски. Тя е близка с нея, но с Дон Руци не е...Това не е чиста коалиция.
Лично аз повече също бих си говорила с Йоана, отколкото с Елизабет, защото последната ми е доста безхарактерна и скучна...

# 528
  • София
Janelle, ще видим коя от двете ще е права, но не мисля като теб. Светльо има самочувствие и въобще не му трябва Румен да показва на жена му кой е правилният семеен модел. Даже смятам, че за него Румен му е под нивото и ще си го използва за бушон при нужда. И вчера си пролича, че Румен не е особено харесван. Сияна, Марго и Мишето ще останат приятелки и след предаването.

Мишето обаче смята много добре залозите и те от първите две игри няма да са на дъното, единствено ако не си вземат двойната игра тогава ще ходят пред телевизора. Така че едва ли ще гледаме Йоана срещу Мишето.

# 529
  • София
Някой по-назад беше написал, че на Дарина и Денис бяха дадени достатъчно шансове .. а всъщност, Йоана и селския й мъж, също бяха за трети път на телевизора 😕

Е те ще излязат следващата седмица. Все пак не може всички наведнъж Wink

# 530
Едно нещо ми се запечата вчера от елиминацията - всички жени посочиха Йоана, като жена за пример и как всички искат да приличат на нея. Значи има два варианта:
- или тя е много прикрита и пред тях е една, пред нас друга
- или от предаването умишлено се опитват да я изкарат лоша пред нас, за да има интрига.

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 11:50 от Бобец

# 531
Петя надупчи почти цялото табло и  о, чудо! -  почти сама намери балоните. Силно момиче, модел,  както каза Делян, тя в къщи ги прави тия неща?!
На мен ми направи впечатление как водещата Мария им каза: сега ще дам дрелката на по-нежната част от семейството, но не на Дилян, а на Петя. Перифразирам, но нещо такова беше...

# 532
  • София
Или трети вариант за Йоана - посочилите я за пример жени да не са много умни самите те Simple Smile не че сме изненадани.

На мен лично големият дразнител ми е Маргото с цялото това гримасничене, и все е намусена и гледа лошо.

А г-н Данчо Подлизурков затвърди всеобщото  мнение за себе си като ужасно неприятен човек във всяко отношение. И вместо в гласуването си за Д и Д да грабне шанса да сформира нова коалиция, той страхливо предпочете да е последният по веригата, но да е от другата такава. Неговата обаче си го харасвала такъв, какъвто и да бил, направо ми стана жал за нея.

Мишето отначалото ми беше забавна, иронична, а сега ми е чист тиранин към мъжа си, и за него ми е жал Simple Smile

# 533
  • До морето
Отношенията Светльо - Румен са същите като Петър- Ванката от миналата година. Ако не е предаването, Светльо плюнката си няма да хвърли за такъв като Румен. А Сияна, каквато е снобка, направо я видях навън как си другарува със запасаната с анцуга снощи Йоана.

Това си е сюжет на клиширан американски тинейджърски филм - готините в училище използват смотаните, за някакви си техни цели, като им се правят на приятели известно време. А смотаните са толкова щастливи, че най-накроя са приети в групичката на силните, че въобще не си дават сметка колко нереално е всичко. 😂😂😂

# 534
Boho chic,

Точно така го виждам и аз. Обаче не знам каква е мотивацията на "готините" в цялата работа - видя се в минали сезон, че стратегията е малко неуспешна. Петър и Радина положиха голям "труд" за коалирането, обраха всички негативи, а накрая от усилията им се облагодетелстваха Явор и Виктория и Ванката. Малко стана "хитрата сврака с двата крака". Сега пък от всичките игрички ще се облагодетелстват Михаела и Венци. "Готините" направо се пранасят сами в безумно тъпа жертва - хем обират негативите, хем после са принудени да се радват изкуствено за уж приятелите си, хем след предаването вече на никого не му пука, че са "лъскави", защото цялата им злоба ги прави непривлекателни за зрителите. Laughing

# 535
  • До морето
Пак стигаме до там, че никой не мисли себе си за кофти човек. На сегашните герои може и да им е ясен развоят на миналогодишните събития, но те не виждат себе си като злодеи и не допускат такова развитие и за тях.

# 536
  • София
Това е социалната игра, не само да имаш коалиция, а и да не си на бойната линия. Радина и Петър имаха конфликт и нямаше как да им се размине, докато Явор и Вики си мълчаха и спечелиха.

Светльо и Крис добре играят, но Сияна у Марго злобеят и си изпускат нервите. Засега нищо съществено, но една грешна стъпка и може някоя от двете двойки да го отнесе като Радина и Петър.

Мишето е много груба към мъжа си, но с другите не е такава, а само им правела коси, грим, лакове. С тази тактика беше и Виктория.

# 537
Предаването си измисля нови правила както то си иска, двойни гласове, призраци, взимане пари от двойка, игри без напускане на двойка.
Няма да се учудя, ако са подписали с Елизабет/Йордан едно 'призрачно' анексче да гласуват за когото им каже предаването. И те ще го направят защото ги оставиха седмица в предаването.

Игри, в които само времето е определящо, са любимите на екипа, ако можеха всички да са такива! Аз затова обичам скока с бънджи, или скочил, или не скочил.

# 538
Така е, права си. Но пък се видя, че зрителите не обичат коалициите точно в това предаване, поне тази поука да си бяха взели. Трябваше поне привидно да се правят, че гласуват от сърце, а не открито да говорят кой ще бушонът в коалицията им. Доста са елементарни СиС и май-май са си точно на умственото ниво на Румен и Йоана, колкото и да смятат, че ги превъзхождат.

# 539
Така е, права си. Но пък се видя, че зрителите не обичат коалициите точно в това предаване, поне тази поука да си бяха взели. Трябваше поне привидно да се правят, че гласуват от сърце, а не открито да говорят кой ще бушонът в коалицията им. Доста са елементарни СиС и май-май са си точно на умственото ниво на Румен и Йоана, колкото и да смятат, че ги превъзхождат.

Дреме им за зрителя, няма зрителски вот. Справянето в игрите и соц. игра са важни, а ние дали ги харесваме или не на никой не му пука.
Коригирам се на Галето и пука или поне и любопитно да чете мненията ни, щом писа от два различни профила Grinning
Аз минавам в отбора на София и Тихомир Grinning

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 13:56 от Nona M.

Общи условия

Активация на акаунт