💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 759
  • 787
  •   1
Отговори
# 540
е, с коалиции и на зрителите е по-интересно, защото идва момент, когато силите пак се променят и някои участници сигурно ще се преориентират коалиционно

# 541
  • Асеновград
Снимки от уикенда, бая голяма банда са се събрали, че и с две бебета. Мисля че са от различни сезони двойките, но са се намерили:

# 542
  • София
Искрено и лично хубаво, ама не беше много искрено и лично. Мишето (най-вече тя) и Венци, големи конформисти ще излязат. Мдаам.
Реално Сиси/Светльо и Марго/Крис ''командват'' но Мишето/Венци ако не точно сивите кардинали са тези, които в момента са в най-изгодната позиция от всички двойки. Доста злобни и първични коментари на Сиси/Светльо и Маргото. Крис и Светльо като клюкарски коментират чужди жени. Бушони щели да търсят големите стратези дето не влезли за парите. Хич...

Много харесвам Галето и Пепи, ама Галето прекалено емоционална ли е, пред камерите ли е така, но страшно много реве. Приемам, че е първото, искам да вярвам в това.

Играта беше забавна. За пореден път ми прави впечатление колко хладнокръвен е Петър. Определено той е силната опора във връзката им. Хареса ми много и Денис как насочваше жена си, лошото е, че тя не слуша много... Жалко за тях, реално Дарина се замота с този проблемен балон, изтърва ритъм, изнерви се и тези 2 мин. се оказаха решаващи. Маргото като терминатор пробиваше... Крис също добре я насочваше. Прави ми впечатление от началото на формата, че реално тя печели игрите. Той учудващо, но се представя ако не зле, то неубедително в игрите. Мишето за 1234 път ни показа на всички (нарочно пиша всички, защото тази жена би трябвало да знае, че много хора ще гледат това предаване и ще коментират после) колко малко уважава мъжът си, като отново го хокаше за щяло и нещяло и все тя да е отгоре и с последната реплика. С такава жена трудно бих издържал и седмица... Но, както се казва, явно са се намерили. Лошо няма разбира се.
Петя изобщо не слуша Дилян, хваща я емоцията и злобата в играта и до там. Дон Руци за пореден път ''блесна'' Много ограничен човек. Не че жена му блести много, но е за предпочитане пред него определено. Познах, че Дарина и Денис ще си тръгнат, но исках по друг начин да се развие гласуването. Доминиращата коалиция все повече ми опротивява, а този 'телевизор' бе ключов за развитието напред през сезона. Жалко, че точно незнаещите какво правят там, Ели и Данчо решиха съдбата на двойките и на предаването като цяло... В интерес на истината Дарина и Денис бяха много слаба двойка, най-вече заради нея и прекалено много пъти им се даваше шанс, така че може да се каже и че заслужено си заминаха.
Продължавам да смятам, че това е най-слабия сезон дотук с най-слабо подготвените двойки във всяко едно отношение.

# 543
Играта беше забавна. За пореден път ми прави впечатление колко хладнокръвен е Петър. Определено той е силната опора във връзката им.

Петър и на мен все по-добро впечатление ми прави. Много е спокоен, премерен и определено доста по-умен от Галена. Тя е голяма късметлийка, защото той е напълно наясно с тънките ѝ манипулацийки, но пред него минават всичките ѝ номера, защото я обича. Това, че другите не ѝ се връзват обаче силно я шокира и веднага започва да плаче.

# 544
  • Sofia
Петър е страхотен човек, Галена е голяма късметлийка, но не е лошо малко да се обере в емоциите. Голям рев, голямо чудо последните седмици. Печелившите от коалицията ще са Михаела и мъж, за ужас на полицаите, които не знам дали се усещат, че ги  използват за черната работа.

# 545
Аз също не разбрах защо Елизабет и нейното бебе си подписаха билета за излизане от шоуто. Това са първите участници, дето се самоизгониха. Flushed Следващия път са те наред. Не знам какво си мислят, че ще ги спаси, особено като знаят колко са зле в игрите...

Като гледам развоя на играта - почти съм сигурна, че победители ще са Михаела и мъж.

# 546
И аз мисля, че Мишето и мъжа й ще спечелят формата този сезон!

# 547
  • София
Все пак накрая е с игра, но се движат към финала, пък там вече каквото стане.

# 548
  • Sofia
И аз мисля, че Мишето и мъжа й ще спечелят формата този сезон!
На същото мнение съм. Нямам информация, само лични разсъждения, които са всеки случай слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Ако финалът е от 4 двойки, залагам на Михаела и мъж, полицаите, Сияна и Светльо, като за четвъртата не съм мн сигурна. Надявам се да са Галена и Пешо, но може и да са София и Тишо. Зло и Гуцко не ги виждам да го докарат дотам. Дружките им не ги харесват, държат ги за глас, и затова, че са слаб противник. Големите губещи за мен ще са Маргото и Крис, за които победата е на всяка цена, но ще бъдат изиграни. Михаела и мъж са тези, които дърпат негласно конците, и те ще са "големите победители"

# 549
  • София
Мен ме устройва, ако Мишеви са победители, от всички те са най-малкото зло, забавляват ме, не приемам набиването на канчето на Венци насериозно, както и той не го приема така..хахаа....Тя нека си меля, той ще си прави каквото иска и обратното, но така е щом и двамата са инатливи телета...всичко си има обяснение..
Другите са Галето и Пешо, но там харесвам повече Пешо-душата...

# 550
Искам да победят, така в този ред-Крис, Венци, Пешко, Светльо. Никакви жени. 😁

# 551
Така е, права си. Но пък се видя, че зрителите не обичат коалициите точно в това предаване, поне тази поука да си бяха взели. Трябваше поне привидно да се правят, че гласуват от сърце, а не открито да говорят кой ще бушонът в коалицията им. Доста са елементарни СиС и май-май са си точно на умственото ниво на Румен и Йоана, колкото и да смятат, че ги превъзхождат.
Само че в това предаване зрителите не влияят на играта/оставане/напускане
 Много им дреме за мнението на драгия зрител, целта е наградата.

# 552
Може и да е коментирано в началото, но седмицата при тях 3 дневна ли е? И останалите дни си почиват? Снощи Йоана каза на Румен, че престава по цял ден да играе белот, а и от преди това се чудех.

# 553
  • До морето
Не си почиват, кой ще ги остави да лежкунят. Седмицата при тях е 3 дни, минат ли -почват нови 3 дни. Даже напротив участници в минали сезони казват, че почти не спят - снимат до късно, после по нощите записват синхрони, често по обяд ги карат на лягат по леглата, за да ги снимат как се будят и т.н.

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 19:20 от Boho chic

# 554
До момента нямам ясен фаворит, на когото да симпатизирам, но най-антипатична ми е Маргото.
Гледа съмнително и коментира, че другите са фалшиви, в игрите подхожда с едно самочувствие, че ще се справи с лекота с всичко само ако насреща й не е вярната й дружка - Мишето.
За човек като нея, това желание за феър плей към "приятелката" й не ми се струва присъщо.

Общи условия

Активация на акаунт