💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 209
  • 787
  •   1
Отговори
# 195
Браво на София и Тишо!

# 196
Браво за смелостта! Тъй много ми е интересно Ивайло да отговори на казаното от Фермерски, че разпространявал клюки за него.... Чакам с нетърпение подкаста!

# 197
Тъжно ми става като гледам, Ивана е като дете аутсайдер сред групата на известните, което иска да я забележат и не разбира защо никой не иска да ѝ е приятел. Аз изпуснах доста епизоди и така и не разбрах какво ги доведе до тук.

# 198
Браво на София и Тишо!

Страхотни са! Надявам се да победят, Тишо и Софияяя, големи сте!

# 199
Пиша първият ГОЛЯМ плюс на София и Тишо! Браво!

# 200
  • До сърцето...
Пешо и Галена ги детронирах в моята лична класация. Вече са ми безразлични...

Браво и на Мария, че заглади тази кофти ситуация.

Пиша първият ГОЛЯМ плюс на София и Тишо! Браво!
И аз... а като си помисля, че доскоро хич не бях на тяхна страна (меко казано)...

# 201
Браво за смелостта! Тъй много ми е интересно Ивайло да отговори на казаното от Фермерски, че разпространявал клюки за него.... Чакам с нетърпение подкаста!

Кой е Фермерски? Другият Ивайло ли?

# 202
Да, същия!

Искам една вечер да ги изненадат с обратен вот! 😁 Тогава ще видят някои....

# 203
  • София
Ивана хейти всички и все другите са й виновни, ама видиш ли трябва да получат прегръдки. И двамата са доста противни и не могат да играят социално. Ивана каза, че навън нямат семейни приятели, какво говари това- че се държат кофти и никой не иска да е около тях

# 204
Да, същия!

Искам една вечер да ги изненадат с обратен вот! 😁 Тогава ще видят някои....

Фермерски си е доста тъпо парче. Не че нещо, но не го харесвам въобще. Не харесвам нито един от Ивайловците.

# 205
  • софия
Чудя се колко още пъти ще спасяват Е и Й ?! Слаби в игрите и безинтересни. Искам Марго и Крис срещу Йоана и Румен на телевизора 😃

# 206
Чудя се колко още пъти ще спасяват Е и Й ?! Слаби в игрите и безинтересни. Искам Марго и Крис срещу Йоана и Румен на телевизора 😃
О, не, Сиянови срещи Маргови искам първо 😝🤣🤣

# 207
Запазиха по-слабата двойка. Но така или иначе, великолепната осморка ще се изправи един срещу друг мнооого скоро. Тогава вече съвсем ще я втасат. Галена и Петър също са готини. Колебая се между Тишо и София и Галена и Петър за победители. И двете тези двойки са много готини.
Руменови са големи селяндури.

# 208
  • софия
ThankYou и така става. Някоя от тези двойки да е, да стане малко по-интересно.
Върти се инфо кои са победителите, но не вярвам на 100% че са те.

# 209
  • София
Ели и Данчо ще си заминат много скоро

Общи условия

Активация на акаунт