💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 179
  • 787
  •   1
Отговори
# 300
  • Дубай
Аз пък ги гледах с интерес. Най-вече, че даваха и на другия да каже някоя дума. Може да не е много уместно, но Фермерски хич не даваше дума на жена си.... Все плямпаше.
Да, тя май си е такава жената, мълчалива. И на синхроните, като ги даваха   тя все го гледаше едно влюбено докато той анализира.

# 301
  • Враца
И не много умна.

# 302
.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 15:19 от IvonD

# 303
Това. Че Ивана и Иво са вече са известни от Сървайвър, породи голяма злоба у другите. Интересното е, че злобарите остават до края всеки сезон. И сега какви хубави двойки отпаднаха, а останаха тези без спечелени игри и злобните.
Само две двойки ми харесват - Галена и Петър и Софи и Тишо. Много обичащи и подкрепящи се двойки.

# 304
Хвърлям едно око от време на време, не следя постоянно, загледах миналия епизод и ми се стори, че Мария е с интервенции на лицето сякаш? или греша. Предполагам сте го обсъждали някъде в началото (или пък не, само на мен така ми се струва, не осъждам, просто чисто клюкарски интерес)

# 305
Естественно , че има интервенции, най- малкото ботокс и филари.
Но пък за сметка на това , пасна като ръкавица на предаването, признавам не ми се вярваше.
И си личи, че и пука за участниците, определено изпитва емпатия и приятелски чуства към тях.

# 306
Много е готина. Естествено забавна и приятна.

# 307
Мария няма мимика вече на лицето, искуственяк.
Но Денислава се е направила на плашило, гледам тоя подкаст и все едно някакво искуствено същество го води, също няма мимика, виждам скули напомпани, вече не излъчва женственост... 

# 308
Мария много добре се вписа в шоуто. Води го от сърце и това си личи. При Стаси си личеше, че е просто работен ангажимент и не влага чувства и сърце, в това което прави. Радков пък се напъваше да е забавен, но не беше. И сега в Денсинг Старс е трагедия.

# 309
Емо и Мария направиха чудесен тандем. Мария има бърза реакция и добър хумор, идеално се вписва в картинката.

# 310
Сиянчето, моля Ви, си купила фалшиви последователи 🤣
Ще припадна!
 За Михаела също забелязах, но Сияна за 1 час направи рекорд. 🤣
Пази боже 🙏
Жалка история!

# 311
  • София
И като кликнеш на Followers, всичките фалшиви - измислени имена с цифри зад тях, странни снимки и 0 последователи.

# 312
Ужас. Това е пълно падение.
Пишете й коментари: "Дотам ли стигна? С фалшивите последователи". Да знае, че хората са наясно с простотиите й. Grinning Аз мога да влизам само с един служебен (фирмен акаунт) и е абсурд да напиша коментар, хахаха

А Мишето и тя ли така? Пък ние се смеем на тези от Ергенът, че са влезли в реалити, за да си увеличат последователи. То тук е същата работа изглежда.

# 313
На Светльо фирмата е Йохоум, има оферти в Имот.бг
Скрит текст:
Сияна преди някои корекции
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 12:22 от Pepina_n3

# 314
Сиянка доста семпла и със селско излъчване (не искам да обидя хората от село) преди корекциите. Определено сега ми харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт