💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 719
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
  • HH
Тишо и “инфлуенсърката” са ми много пресметливи и завидливи. Сигурна съм че завиждат на Сиена и мъжът и, той Тишо и колата му изкоментира преди време. Вчера просто го доказа, а с отговора на последният въпрос, просто затвърди мнението ми.

Петя и Дилян - ами тя гледаше като натровена през цялото време.
Любимката на темата Галена също щеше да се изяде от яд. Не са ми искрени тези двете.

У полицайката има нещо, което не ми харесва, но още не мога да реша какво е. Като стана дума, някой знае ли каква е връзката между Крис и Делян от преди предаването. Снощи го вметнаха накратко, но като им гледам отношенията в къщата, явно се недолюбват от преди предаването.

Ели и Данчо - оффф. Тя е ок, за годините си, но той е … голям, глупав и не виждаш по-далеч от носа си. Винаги той трябва да е прав, той знае. Много нелеп индивид.

Руци и Йо поне са искрени, коментираше се назад какво била казала, как го била казала. Май всички забравиха Ванката и неговият манталитет от миналият сезон.

# 706
Ааа Кристалче, те сега били на върха на славата си. Всички ги познавали по улиците, поздравявали ги, махали им, купували им подаръци за колата. Ванката по известен от Санчето, като я видели сама, спирали да я питат дей Ванката. Даже един път тролей ли, трамвай ли беше, спрял на едно кръстовище, задръстил движението, за да маха ватмана на Ванката. Той голяма звезда бил в тик тока, имал 50 000 последователи ли бяха, гледания ли бяха. Изобщо чудо на чудесата. Пак ни занимаваха с дъртата му каруца наричана кола, как се качва, как се слиза от нея, как му е подреден и обезопасен багажника, за да няма протичания от зимнината на баба, която мъкнат към къщи и четиридесетгодишния ръчен часовник, предаван от поколение на поколение, който още работи, защото Ванката сичко пази и може да е стар, но се носи с особена предпазливост и се пази като очите, пък и върши работа - показва часа. А Санчето вмъкна, че Ванката и за нея и децата се грижел със същата грижа и любов, както към неодушевените си скъпи предмети с които има доста нездрава връзка и почти психопатийна привързаност. Хората не знаели, че и към семейството си е толкова грижовен и любвеобилен. Ко знайти вий. Stuck Out Tongue Winking Eye
Такава тъпота и ограниченост, даже не свещена, а просто безгранична.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 12:05 от Джаста Праста

# 707
  • Sofia
Е, не! Отказвам да повярвам, че сме толкова изпростял народ! Ако този апотеоз на глупостта има толкова последователи е страшно, дори плашещо. 🙄
Благодаря за преразказа, Джаста. 🤗 Знам, че не е лесно да си го причиниш. ❤️

# 708
Венци бил учител по физическо, преценава ги той, тромави ли са, просто си избра най-слабия (Делян). А ревът в играта с Тишо, така и не разбрах за какво беше - от радост, че става победител ли, що ли?
А кой в дребен и кой висок, ми е много трудно да знам, само на залагането са всички прави. Наистина ли е нисък Венци? Колкото Делян ли е?

# 709
Йоана и Румен са с доста беден речник, затова изглеждат лошо за зрителите. Манталитетът е другото, с което не блестят. Сияна е по същия начин.

Михаела ме напряга особено много, също с изказа си. Може би вече няма как да го промени на този възраст, пък и не е длъжна. Щом си има такова самочувствие. Любимци са на продукцията с нейния Венци.

Тишо и Софи, както всички останали влезли в играта искат да спечелят и си имат стратегия. Не го приемам за нещо лошо.
Лошо е обаче да си мислиш, че като се изказваш просташки и надменно, и очакваш да колиш и бесиш в целия формат, си искрен и честен, защото между тези понятия има около една планета разлика. Маргото никак не е искрена, както и Сияна, защото в техните мнения винаги има обиди и злоба, особено при втората.

Сещам се в игрите с въпросите от обща култура и следващата май. Сияна обясни, че книгите би като хляба за нея. Няма да е лошо да чете отвреме на време. Поне президента да знае какъв е.

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани е снимал сватбата на полицаите, те още в началото като влизаха го казаха. А са и от един край, те там всички си се знаят.
Полицаите преди служба държат там някакви измислени физически изпитания, при които който е с връзки нямат значение резултатите.
Та толкова за физически подготвените полицаи.

# 711
  • Sofia
Хъм интересно, ако Сиянка държи толкова на книгите, не би ли трябвало умственият капацитет и речников запас да са на друго ниво? Друг е въпросът, ако книгите са само за "престиж" на рафта, не за четене.

# 712
  • До морето
Е, то и от книги до книги има разлика. Така, като я гледам - изглежда ми като почитателка на книгите на Венета Райкова, 50 нюанса сиво и прочие подобни буламачи.

# 713
  • София
В този епизод нагледно се видя колко различни са жените от мъжете в този сезон специално.
Повечето от мъжете играха достойно и с чест, докато жените им се заливаха от злоба и хвърляха отровни погледи.
Сиси буквално съска като змийче. Мишето и тя, изведнъж става агресивна от нищото. Петя пък гледаше отровено през цялото време. Някак си най-много ми хареса поведението на Софи. Но като цяло този сезон отново с редки изключения, мъжете са на ниво, докато за жените им хайде да спра дотук... 🤐

Най-бързи ми се видяха Светльо и Данчо. И малко след тях Венци. Крис е твърде висок, Тишо е много як и клетката му пречи просто, иначе не беше бавен. Най-зле като скорост бяха Крис, Дилян и Петър.

Крис излезе злопаметен и ще си връща на Данчо. А той и Ели можеха да разбият коалицията в зародиш и сега да гледаме по-различен сезон. Адвокатите са виновни за всичко това. Дано да изгърмят по-бързо, че са ми нелепи.

Ако случайно Марго и Крис се спасят не вярвам Софи и Тишо да си заминат, но ще е много важно срещу кого ще се изправят разбира се. Тишо натрупа доста точки с достойнста си игра в очите на другите и трудно ще го изгонят точно сега.

# 714
  • София
Да спечели която и да е двойка, само да не е тая простачка Йоана и селяндурът съпруг. Confounded

# 715
Припомням, че имаме анкета горе, в началото на всяка страница. Който не е гласувал, все още има възможност да го стори.  Довечера или утре ще пуснем нова тема. Засега само 169 души са гласували, в предишните теми са по над 350 гласа. За съжаление от началото на месеца анкетите са скрити и се изписва само въпросът. Така много хора не успяват дори да разберат, че има анкета. В други теми също има много по-малка избирателна активност, точно заради тази промяна. Странно решение на админите Sad  С цел уж да не натежава на всяка страница, но анкетите реално почти не се виждат.

# 716
Хвърлям някой друг поглед на предаването и темата , но не беше ли Румен , който коментираше колата на Светослав , а не Тишо , както се аргументира по-горе потребителка ?

# 717
  • София
По анкетата, не искам прозрачни двойки, нали приключиха с тях.
Тъкмо изгледах двата епизода. Не бяха лоши, имаше и малко размърдване, дано се осъзнаят някои от двойките.

Харесва ми, че полицаите и Галена и Петър залагат смело. Тишо и София също бяха с добър залог.

Играта днес си я пожелавах половин сезон, най-накрая екшън.

# 718
Да спечели която и да е двойка, само да не е тая простачка Йоана и селяндурът съпруг. Confounded

Виктория и Явор, които ми бяха трън в очите бледнеят пред селския манталитет на Йоана.

# 719
Съвсем скоро в къщата ще останат само селяндурската коалиция - не е спойлер,просто така ги виждам нещата. Не знам дали искам да си причинявам гледането . Представям си триумфа на простотията! 🤮

Общи условия

Активация на акаунт