Имот в Гърция - Какво ни трябва? Тема 2

• 49 723
  • 561
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, къде бихте ми препоръчали покупка на апартамент - около Солун; Северен Пелопонес - да кажем от Егио на Изток до района на Патра или на Западния бряг срещу Корфу?

Търся по-прохладно лято, но все пак да е близо до плаж.

# 556
Една питанка, за разбиращите - адвокатката по сделката ме убеждава колко е важно тя да е моят "такс репрезентатив" или данъчен представител, по нейни думи човекът, който получава съобщенията ми от данъчните. Поизчел съм темите, ама да питам.... ?

# 557
  • Къде ли не
Пълни глупости! Ако сте изчели темата вече го знаете. Данъчното представителство от адвокат е лост за последващо изнудване, ако решите да го смените или искате да се оплачете от него на широката общественост!

# 558
  • София
Спокойно сам можете да попълвате и четете данъчните съобщения на сайта на данъчните им. Адвокати/брокери там изполват ситуацията да ви натоварят с абонаментни такси обслужване за нещо, което можете да си правите сами.

# 559
Пълни глупости! Ако сте изчели темата вече го знаете.....
Добре че я изчетох. Доста миловидно ми представи нещата, сякаш едва ли не това е най-мъдрият ход... Благодаря!

# 560
  • Къде ли не
Ако адвоката ви прави регистрацията за АФМ, още при попълването на данните настоявайте да впише вашият имейл за получаване на логин, парола и АФМ. Ако запише неговия, дори да не се е вписал като представител, тази информация ще я пратят на неговия имейл, а той удобно може да пропусне да ви даде част от нея.

# 561
  • София
Ако адвоката ви прави регистрацията за АФМ, още при попълването на данните настоявайте да впише вашият имейл за получаване на логин, парола и АФМ. Ако запише неговия, дори да не се е вписал като представител, тази информация ще я пратят на неговия имейл, а той удобно може да пропусне да ви даде част от нея.
На нас точно така ни се случи, аз отидох лично в данъчното и ми дадоха нови логини и смениха информацията за контакт в системата им.

Общи условия

Активация на акаунт