Имот в Гърция - Какво ни трябва? Тема 2

• 57 125
  • 642
  •   2
Отговори
# 630
Здравейте ! Какъв интернет ползвате в Гърция ?

# 631
  • София
Здравейте ! Какъв интернет ползвате в Гърция ?

След няколко години мъки с Космоте, последното лято сложихме Старлинк и сме щастливи хора. Разбира се, това зависи от локацията. Конкретно в нашето село в Ситония покритие има само Космоте, а инфраструктурата на окабеляването в самия комплекс е много амортизирана от влагата. Когато възникнеше проблем с Космоте, реагираха ужасно бавно, техниците се появяваха след 7-10 дни. Последното също не знам дали е валидно по принцип или просто ние сме извадили късмет.

# 632
За района на Комотини/Марония/Имерос ми трябва…

# 633
Ползвам неограничен мобилен интернет от телефона. Ползвам телефона за хотспот.

# 634

На всяка манджа мерудия си!
Ако искаш да четеш тук, не е необходио да спамиш има бутон следене!

Питането е на хора с имоти относно интернета, да поясня.

Иначе за екскурзионно летуване всички си ползваме телефона за хотспот.

# 635
  • Къде ли не
mamalu, не претендирам за изчерпателност, но документите са:  чертежи на имота, енергиен паспорт и договор за покупко-продажба. На по - късен етап получавате нотариалният акт. Обикновените граждани не могат да черпят информация за хора и имоти, каквито права имат инженерите и адвокатите. Декларацията за имота е една и се подава след закупуването. Казва се Е9 попълва се автоматично във вашият профил в сайта на данъчното и вие само трябва да я прегледате за грешки и да потвърдите. През следващите години декларация не се попълва. За кадастъра не знам.
Jennifer880, използваме Старлинк. Интернета е перфектен!

# 636
След три месеца ползване имах съобщение от Виваком, че съм нелоялен потребител( справедливо ползване) и ще бъда таксувана допълнително след 14 дни

Март месец 2023г. сключих договор за две години с Cosmote, за 23 евро на месец, през лятото поискаха да подновя договора и сега ми е 27евро на месец.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 19:16 от babian

# 637
Писала съм го и преди 3 месеца е максималният срок за 1 календарна година(и не нужно да са последователни) в която може да ползваш роуминга надвишиш  тези 3 месеца тарифират по тарифен плани  няма нищо безплатно по договор вече.  Старлинк е най-добритя вариянт всички други  вариянти са никаква скорост локални доставици по места няма,  не като в Бг.

# 638
А при Старлинк договор сключва ли се ? Колко струва на месец ? Гледам на Cosmote предплатен..80 евро за година и 400гб..но някак ми се струва, че няма да е добре. Основно ще се ползва за сърфиране, YouTube и няма да е целогодишно, а през лятото и събота и неделя през останалата част от годината.

# 639
  • София
За Старлинк - купуваш инфраструктурата, плащаш монтаж и след това си поръчваш план през сайта. Има вариант да плащаш само за месеците, в които имаш потребление. Ние избрахме план, при който за "активните" месеци плащаме по 30 долара месечно, а за "неактивните" - по 5. Но конкретните оферти са динамични, зависи какви опции ще имате в момента, в който направите инсталацията. Реално с Космоте плащахме повече - беше целогодишен договор на цена 35 евро на месец, а наличието на интернет, особено пък с адекватна скорост, беше въпрос на късмет.

# 640
Аз не намирам в сайта им цена на оборудването.. Като въведа района излиза това

За Старлинк - купуваш инфраструктурата, плащаш монтаж и след това си поръчваш план през сайта. Има вариант да плащаш само за месеците, в които имаш потребление. Ние избрахме план, при който за "активните" месеци плащаме по 30 долара месечно, а за "неактивните" - по 5. Но конкретните оферти са динамични, зависи какви опции ще имате в момента, в който направите инсталацията. Реално с Космоте плащахме повече - беше целогодишен договор на цена 35 евро на месец, а наличието на интернет, особено пък с адекватна скорост, беше въпрос на късмет.

# 641
  • София
Купихме оборудването от магазин за техника в Нея Муданя. Те предлагаха и монтаж. Техниците им ни съдействаха за регистрацията на сайта - има някои особености. Веднага след монтажа имаш за кратко гратисен достъп до интернет, като целта е да влезеш с него на сайта, да се регистрираш, да въведеш карта за плащане и да избереш план. Тази работа задължително трябва да стане с връзка, предоставена от самото устройство, защото служи за идентификация на потребителя.

# 642
  • Къде ли не
Нашият Старлинк си го поръчахме от сайта на Старлинк -  stralink.com. Дойде за две седмици. Сложихме го на покрива на стойка и това е. Регистрацията я направихме в сайта преди поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт