Майски бебета 2024г. - Тема 12

• 32 994
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Честитооо 🎉🎉🎉.
Да е жива и здрава, леко майчинство и бързо възстановяване! ❤️

Офф, аз от три дни съм с доста силни стягания, не са родилни контракции, ама ми се струва че скоро ще се случат нещата, вече и Коринфара не помага 😅. Стегнах багажа, епилирах се, изпрах бебешките дрехи и докъдето съм подредила до там 😄. Надявам се да дочака поне прегледа вторник, ама каквото такова 🤷🏻‍♀️
Аз съм в същото положение. От 3 4 дни контракции, като има случаи с лека болка. Тип менструални такива едни странни, то трудно да се опише. Аз съм чак на 20 на преглед. Мъжа ми постоянно ме ръчка да звъня на доктора, викам спокойно бе има време, него го страх да не родя вкъщи 😂. Не съм му звъняла в интерес на истината, но и аз мисля че ще се роди по-рано. Моят термин е за 17 май, но бебето върви 2 седмици напред, така че няма да се учудя ако избърза. Аз обаче съм само на но шпа и на моменти облекчава на моменти не. Та и аз съм в чуденка дали ако пак стане така тази вечер да не звънна на АГ.

# 226
Ех, че хубава новина! Честита да е Виктория!😊🌸 И бързо възстановяване на теб!

И аз бях на тонове днес, бебка спа почти през цялото време, но въпреки това ги приеха. Като цяло май освен първия път, все е поспалива на тези тонове, не знам по кое време да ходя вече... Контракции изобщо не отчете, но и аз все още си усещам корема високо, дори последните дни ми е трудно да се движа от задух.

Иначе и при мен имаше едно момиче с термин след 2 дни и беше страшно притеснена, че почти е дошла датата и нищо не се случва. Все по-реално е всичко. 😮

# 227
Честита рожба, Априлче!! Виктория да бъде много здрава, щастлива и да има прекрасен живот изпълнен с невероятни моменти.

# 228
Честита да е Виктория! 🌷 Да расте безгрижно много да радва мама и тати ❤️

# 229
Паули страхотна рокля ♥️
Честито първо бебче в темата туккк♥️💛🌸🌸🌸🌸🌸да е здрава и спойна,на мама бързо възстановяване и на разходки ♥️💛

Докато дремна с детето доста сте изписали🌞
Нашите чистят големия апартамент и намерили адапторите на старата количка в старата баня,която изобщо не ползваме и е пълна с натуриии😁😰нямам думи сещаме се кой ги е сложил,татко 😁Здраве да е новата не е скъпа,старата ще иде на село.

Аз съм малко нервна тези дни и майка допълнително ме изнервя като пита сто неща 😁

На мен ми течеше вечер....а дали се залепят за тениска,блуза добре🤷 аз си мислех за сутиен по скоро да не мърдат тези протектори за кърмачки.

И аз не съм активна сготвих към обяд като се канех и по-рано ама 😁пода минах в кухнята и на детето масата 🫠

# 230
Честито ни първо бебе! Да е жива и здрава!

# 231
Честита да е Виктория! 🫶🏻😍💕 На мама бързо възстановяване, а на малката - много безгрижни дни и усмивки! 🫶🏻🌷💐😍

# 232
Честито, Априлче! Да е жива и здрава малката и много да ви радва! Много мило ми стана като прочетох Simple Smile

Легнах да поспя - ставам и родени бебета Simple Smile

# 233
Ееее честито ни първо бебче! Да здраво. А на теб бързо възстановяване.

# 234
Момичета, днес една раждала приятелка ми даде съвет при избор на бельо, за който не знаех. Посъветва ме да си взема бикини с няколко размера по-големи от обичайните ми, в които се побирам все още, както и сутиен за кърмене, който е по-голям, защото гърдите се пълнят много и ако имам кърма, няма да ми става размерът от преди това.
В този ред на мисли, знаете ли в кой физически магазин на H&M в София има бельо за бременни и кърмачки?

# 235
В ринг мол и в този на Цариградско има, аз взех от Цариградско на намаление преди може би месец и бяха 2 за 22 лева, иначе са по 50 лева. И да взех по-голям размер, въпреки че за сега не са ми се променили гърдите толкова много. Меки са и приятни със закачалчица, която при кърмене откопчаваш вадиш гърда и храниш. Simple Smile

# 236
Честита да е Виктория! Априлче, кога ти беше термина? 💕💕💕

Аз щях да раждам уж според лекарите 26гс, после 31, после 34... От толкова много контракции и системи сега осъзнавам, че всичко е било плод на психиката и страха на лекарите. Откакто влезнах в 35-36 гс и се успокоих и започнах да се разхождам и да правя каквото си искам, вярвайте ми ама контракции почти няма. От време на време някоя по-силна с менструални болки за 15 минути и това е. Утре съм 37+ и явно ще ѝ се молим да излиза. По ехограф вчера я измериха около 3кг. С главата надолу е сигурно от 27гс. Изобщо не се е наместила долу да излиза, стои високо 🙄

# 237
Моите гърди не се побират в сутиени от hM и направо ми е мъка. Не стига, че съм с голям бюст ами сега още повече.

Все пак изчистих дограмата в спалнята и даже избърсах всички сглобени мебели в детската.
ММ излезе да пие бира, а аз си поръчах Доминос и се гледаме с кучето.

Тези от вас, които имат или щв ползват next to me кошарка, от къде си купихте чаршафчета?

# 238
Аз взех на макси кози от немския амазон чаршафчета (некс ту ми също е на макси кози), иначе в в София ги продават в Бейби лайф Малечко. Виждала съм обаче и он лайн в озон, в рая и тн, така че ако знаеш размера, може и онлайн да поръчаш.
Хора, тъп въпрос и се извинявам, ама на колко градуса перете детските дрехи и пелени, одеялца и тн?

# 239
Аз гледах етикетите на всички неща, преди да ги пусна.😁 На почти всички цветни пишеше 30 градуса, а на белите - 40. Това е, ако всичко е от памук.

А като сме тръгнали да говорим за бельото. Тези еднократни и многократни гащи за родилки, водят ли сте стерилни? Понеже се чудех дали поне многократните трябва да се изперат предварително, но не пише нищо.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 20:46 от Iffsy

Общи условия

Активация на акаунт