Майски бебета 2024г. - Тема 12

• 32 948
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Моята мома е вече около три килограма,бях се притеснила ,че беше по -дребна,но наддаде ,този месец сме на секцио живот и здраве 🥰Успяхме да изперем и изгладим всичко,почистихме ,и сме готови с покупките.Дано е всичко наред ,желая и на вас успех  ,скоро време здрави бебоци да си гушкаме♥🙏💙🩷

Като каза “този месец сме на секцио” и осъзнах колко бързо мина времето. Чак не мога да повярвам.. Хем съм за към средата на май, хем няма време за нищо. Само да не ме хване паниката, че съм си “запали клечка”.
Аз се надъхах да чистя - разчиствам скрина  и нямам търпение за накупя бебешките дрешки (като вас) и да ги подреждам!

# 211
Ами аз в Сърбия реших.
Благодаря ,много мина ,малко остана♥️,времето наистина минава неусетно ,Майските бебоци идват.
На някоя мама тече ли и така коластра от гърдите вече ,цапа ми блузи,рокли?

# 212
Аз поне свърших с бърсането на прозорци и съм доволна.Днес понапазарувахме малко-ваничка,хавлийка,термометър за вода,поръчах комплект чаршафче,завивка,възглавничка и обиколник,2 бр. ромпъри,както и едни минималистични чорапченца Grinning Утре мисля да взема прах за пране и козметиката.Останаха малко неща-комплектче за изписването,за мен някои неща за болницата и помпа за кърма не съм взела още.И аз съм за средата на Май,но ме е обвзела една паника от началото на Април и само чистя,подреждат,изхвъллям,абе ужас Grinning

# 213
Момичета, да Ви се похваля. Днес се роди Виктория - 3450гр и 47см 🩷🩷🩷
Бях планово секцио.
Операцията е общо около час като няма нищо страшно.
Сега съм в реанимация, не е приятно, има малко болки, но нищо страшно.
Най-прекрасното чувство е да чуеш бебчето да изплаче и да го видиш!
Иии е копие от снимките от последната ФМ хаха

# 214
Честита радост, AprilChe! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Бързо възстановяване на теб! Heartbeat Ех, че хубава новина! Blush

# 215
  • София
Ех, че хубава новина! Да е жива и здрава малката Виктория! На теб бързо възстановяване!

# 216
Честитооо 🎉🎉🎉.
Да е жива и здрава, леко майчинство и бързо възстановяване! ❤️

Офф, аз от три дни съм с доста силни стягания, не са родилни контракции, ама ми се струва че скоро ще се случат нещата, вече и Коринфара не помага 😅. Стегнах багажа, епилирах се, изпрах бебешките дрехи и докъдето съм подредила до там 😄. Надявам се да дочака поне прегледа вторник, ама каквото такова 🤷🏻‍♀️

# 217
Олееееее, да е жива и здрава! Бързо да се въстановяваш и да се гушкате!

Много хубава новина🍀❤️

Иначе на мен последно време много коластра ми потече, цапа всичко.

# 218
Еха, първото бебе, честито, AprilChe!

Аз пък бях на тонове и всичко е нормално, няма изгледи да родя скоро. Имаше момиче с мен с термин за 15-ти, но май и при нея нямаше изгледи. Не ѝ завидях 😂

# 219
Добре дошла да е малката Виктория! 💕 Много да ви е здрава и бързо възстановяване на теб желая! 🌸

# 220
Честита рожба и от мен Simple Smile Да сте здрави!
Момичета, бяхте обсъждали преди препарати. Сега съм в чудене как да изпера гнездото и кошчето за кола, хич не искам в пералнята да не ги прецакам от сега. Бихте ли споделили някой препарат подходящ за текстил ?

# 221
Да е живо и здраво първото бебе в темата ❤️ А мама да се възстанови бързо и безпроблемно 😊

# 222
Честито бебе и от мен на AprilChe.Да е живо,здраво и послушно малкото момиче Heart

# 223
AprilChe, да ви е здрава! И бързо възстановяване! Heart

За препарат, онзи ден в бебе борсата гледах две майки ми препоръчаха на сано максима (ако говорим за перилен препарат). Но още не съм купила..

# 224
  • София
Честито бебче, Априлче!

Мимс, при мен тече коластра и цапа блузките. Като знам как течеше след раждането всяка нощ спях с нова тениска/пижама. Лепях протекторите от вътрешната страна на блузата, поне да улавя колкото може. Като гледам и тоя път ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт