Отговори
# 135
А за този тест на Материка имате ли отговори и другата част от теста ?

# 136
Много благодаря за споделения тест на Междучасие. 🌺

# 137
Испанската гимназия НЕ практикуват Отворени врати, за когото е важно!
А ни се искаше да видим училището.

Споделете за други подобни (особено в Топ 10), ако знаете, че е много неприятно редовно да следиш сайтове с надеждата за подобни дати, а накрая само да си си губил времето.

# 138
  • София
Предстоят избори - отворени врати ще има навсякъде. Joy

# 139
  • Бургас
Момичета, моля още веднъж, който може да ми изпрати данни за пощата. 😊

# 140
  • София
Испанската гимназия НЕ практикуват Отворени врати, за когото е важно!
А ни се искаше да видим училището.
А някой има ли информация дали Испанската няма да сменят сградата тази година? В момента са заедно със 129-то. В квартала има слухове че сградата ще остане само за тях, но нищо повече - кога и къде ще заминат Испанската.

# 141
  • София
Не, няма да сменят сградата. В момента се реновира една малка сграда в същия двор, която ще позволи на училището да си разшири базата, но ще продължи да ползва и старата сграда. Въпросната малка сграда е паметник на културата, което доста бави реновацията.

# 142
  • София
@ganis Много благодаря за споделения метод за разлагане на уравнение 2 степен.
Моят тийн пита, а има ли за 3та степен?
Моля, ако има да го споделиш мисля, че ще е полезно на всички.
Няма универсално правило за разлагане на многочлен от 3-та и по-висока степен.

# 143
Скрит текст:

Някой беше помолил за пробния изпит по математика на Междучасие. Прикачвам го тук. Можеэли достъп до пощата? Сравнително активна съм последните три теми. Благодаря предварително!

Зачистен и качен в пощата.
Връзка за сваляне:
Скрит текст:

Няма универсално правило за разлагане на многочлен от 3-та и по-висока степен.
А схема на Хорнер? Не знам дали се учи в ЗП в 7 клас. Наборката го е учила във ФУЧ математика.

# 144
Излезе план-приемът и оглеждам варианти. Имаме идея с щерката какво и къде - нейните желания + нотка реализъм от моя страна. В тази връзка какво мислите за следните професионални паралелки:
"Спедиция, транспортна и складова логистика" - дуално с разширено изучаване на АЕ
"Логистика на товари и услуги" с разширено изучаване на АЕ
"Полиграфия" - без интензивно или разширено изучаване на АЕ.

# 145
Излезе план-приемът и оглеждам варианти. Имаме идея с щерката какво и къде - нейните желания + нотка реализъм от моя страна. В тази връзка какво мислите за следните професионални паралелки:
"Спедиция, транспортна и складова логистика" - дуално с разширено изучаване на АЕ

А тази "Полиграфия" в кое училище е? Всъщност то и деругите специалности е интересно къде са Simple Smile

# 146
Mama Ru , на нея май и вървеше английския  и според мен е хубаво да има разширено изучаване на езика, освен ако не сте решили да го учи в школа или на курс
Първите две паралелки на мен ми звучат много интересно и мисля, че ще има реализация , за полиграфията честно казано даже не знам какво представлява

# 147
Mama Ru , на нея май и вървеше английския  и според мен е хубаво да има разширено изучаване на езика, освен ако не сте решили да го учи в школа или на курс
Първите две паралелки на мен ми звучат много интересно и мисля, че ще има реализация , за полиграфията честно казано даже не знам какво представлява

Полиграфията донякъде е художествена специалност Simple Smile Свързана е с техниките и начините за размножаване на текст и изображения в много (и евентуално - различни) носители - книги, списания, плакти и др. Най-простият пример, за който аз се сещам, е създаването на дадено изображение върху плоча (обикновено от някакъв метал). Изображението се вдълбава (или изрязва) в метала. После се намастилява отгоре и се отпечатва... Е, сигурна съм, че има и други аспекти на този профил, но за този се сещам веднага Simple Smile

# 148

А тази "Полиграфия" в кое училище е? Всъщност то и деругите специалности е интересно къде са Simple Smile
Не става въпрос за София, затова не пиша в кои училища се предлагат. Паралелките не са високобалови, което ги прави постижими за моето дете.
Плами, по принцип най-добре е по езиците. Мен също ме смущава това, че полиграфията е без разширено изучаване на езика, още повече че в момента английският й е втори чужд език, т.е от пети клас.

# 149
Мама Ру, в реда, в който си ги написала ми изглежда най- добре.

Общи условия

Активация на акаунт