Отговори
# 210
И моето е изостанало, няма никакви профили в социални мрежи. Не знае кой е Азис, но знае Металика и подобни. Увлича се по рок музика и ми говори да учи музика.

# 211
Моят е със 75 точки.
Не е сбъркал глаголното време този път, но са му взели точки за правопис и пунктоация и подробно преразказване и за преразказване на пряка реч.
Съдържанието се предава в завършен текст – подробно
Предадени са известните на героя/неутралния разказвач елементи

Тези 2те са близки критерии и на 2те е загубил точки.
Ще направим поправка.

# 212
Не, явява се като външен ученик в Стара Загора . Като влязох в профила , с номера му , има резултати и статистика, това е за БЕЛ на 31.03, има на софийските ученици и от други градове също
Ама моля ви се, направете на детето тик- ток, как ще живее без тази жизненоважна информация Satisfied
Моето няма никакви профили в социални мрежи, само групите им във вайбър, притесних се сега ,дали знае кой е Азис Satisfied

няма нищо при мен като резултат. Явно ги качват поетапно.

Има профили в социалните мрежи. За мен това е нормално, на 13 е и не искам да се чувства като аутсайдер, тяхното поколение живее в социалните мрежи, харесва ли ни или не. Знае и Азис, и Металика, и РХЧП, и Еминем, и Тупак, и Депеш. Въпросът е не дали знае, а какво харесва Wink

# 213
  • София
Ох, и моята на първата част на Регалия се е издънила, защото не дочита - 42 точки Rolling Eyes, но пък от преразказа съм доволна - 32 точки. По МАТ обикновенно по същия начин на 1-вата част допуска тъпи грешки от бързане и има по-малко точки, а на втората изкарва високи резултати.

Да видим сега как се е справила и в Междучасие.

В къщи почти не мога да я накарам да седне да решава тестове, разчитам на школата. Единствено по МАТ малко и в училище.

Мен треска ме тресе, на нея не и пука Sad

# 214
Sisill, а откъде видя как е оценен преразказа ?
Мартеа, не знам как се праща тук пдф, иначе мога да ти го пратя на имейл, за да не чакаш Simple Smile
Даа, на първата част и при моя грешките са винаги от недочитане и от бързане

# 215
При мен не излиза оценка от Бел, Регалия. Подскочи ми сърцето като прочетох, че са излезли и се зарових в профила, което от телефона ми е доста трудно.

# 216
  • София
Нашите резултати не са излезли.
Плами, вие от София ли бяхте?
Излязла е таблицата с всички участници. Там по номера може да си намерите детето. Още няма качени резултати в профила и на мейла.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 11:28 от Meмчо

# 217
Излязла е таблицата с всички участници. Там по номера може да си намерите детето. Още няма качени резултатите в профила и на мейла.
https://www.regalia6.eu/moodle_new/moodle/pluginfile.php/63166/m … source/content/1/Резултати%20и%20статистика.pdf?forcedownload=1
къде точно е излязла? Много им е неподреден сайтът. Може ли да пратите линк?

# 218
  • София
Излязла е таблицата с всички участници. Там по номера може да си намерите детето. Още няма качени резултатите в профила и на мейла.
https://www.regalia6.eu/moodle_new/moodle/pluginfile.php/63166/m … source/content/1/Резултати%20и%20статистика.pdf?forcedownload=1
къде точно е излязла? Много им е неподреден сайтът. Може ли да пратите линк?
https://www.regalia6.eu/moodle_new/moodle/course/view.php?id=196

# 219
Здравейте! Дали имате отговорите на теста по МАТ на Междучасие?

# 220
При мен не излиза оценка от Бел, Регалия. Подскочи ми сърцето като прочетох, че са излезли и се зарових в профила, което от телефона ми е доста трудно.
А, видях таблицата. Simple Smile

# 221
  • София
Аааа, и аз да задам един тъп въпрос - струва ми се, че някъде бях попаднала на информация, че им раздават на място и лист с формули, който да използват по време на НВО... Бъркам ли? Трябва ли да знаят всичко от 5-ти до 7-ми клас наизуст?

Дават им там лист с формули. Можеш да видиш модела на НВО за миналата година, в него ги има и ще се ориентираш.
https://www.mon.bg/obshto-obrazovanie/natsionalno-vanshno-otseny … 2023-2024-godina/

Soul free, могат да отбелязват на листа със задачите и после да си пренесат на бланката за отговори. Той не се прилага при беловите. Поне до миналта година беше така, не вярвам да са го променили.

Моята има тик ток, инстаграм и фейсбук (той е бумърски и не влиза в него). Намирам го за нормално и редно. Знае и по-лоши неща от Азис - Димчов (или нещо такова), в класа й момчетата са луднали по него.

# 222
Благодаря за линка. Аз очаквах оценка в електронния дневник, а те ги качили в сайта за електронно обучение. Не мога да разбера защо са разделени. Много им е юзър ЪНфрендли сайтът. Нейната оценка не я видях в самия й профил, явно и това не знам къде да гледам, а в общия списък по номер дано съм уцелила, защото номерът й за потребителско име е с една нула отпред и две букви отзад.
От този изпит очаквах всичко, но се надявах на по-добро представяне. На първата част се е изложила здраво, а на преразказа има прилични точки, като се има предвид, че е събракала времето, за което не знам колко точко се отнемат. Съгурна съм, че пак е бляла и не е чела условията. Идеално ми идва този резултат, за да се аргументирам, че ще, не ще, ще трябва да прави по някой и друг тест допълнително.

# 223
И на мен, да започне да прави преразкази, на него там му куца най- много. На тезата, според мен ще има ако не 6, поне 5 точки/ на този тест де - на Регалия /. Да не говоря, че на единия въпрос, който е елементарен - да напише за кой  герой се отнасят цитатите, беше забравил да ги пренесе в листа с отговори Rolling Eyes А излезе поне 40 минути по- рано

# 224
Здравейте! Дали имате отговорите на теста по МАТ на Междучасие?

Никой ли ги няма отговорите? Детето е в неделя на Регалия, а задачите от Междучасие ги реши преди малко от теста, който бяхте така мили да постнете тук, но нямам отговори да го проверя. Ще ми бъде много любопитно да сравня двата резултата - от Междучасие и от Регалия.

Общи условия

Активация на акаунт