Отговори
# 270
Жив и здрав да е рожденикът! Много, много успехи му желая Simple Smile

# 271
Излезли са резултатите и от ПИ по БЕЛ в Междучасие. Статистика:
Среден резултат - 53/100 т.
Най-нисък резултат - 9/100 т.
Най-висок резултат - 100/100 т.
Няма информация колко са били младежи/девойки, нито общо явили се, но по телефона ми казаха, че са  се явили над 500 деца

# 272
  • София
10 юни вероятно ще е неучебен, и променят часа за външно оценяване за 10 клас, от 8ч на 11 часа, чета тук dir-a...
всичко заради изборите

# 273
Да, 10.06 ще е неучебен за училищата, в които ще има изборни секции.

# 274
И аз идвам с резултати от БЕЛ в Междучасие. Моят е изкарал 88 точки. 30 на преразказа - повече не може Sad Интересно ми е на първата част какво е объркал, че е загубил 7 точки, но ще разбера в събота като му видя работата. По-нисък резултат от предния път Sad
Ето го самия изпит и отговорите.
https://dox.abv.bg/download?id=19adee9436
https://dox.abv.bg/download?id=d2383d1125

# 275
Хм, при мен още няма резултати от междучасието, но предвид мега-лежерността не очаквам чудеса

# 276
  • София
ами добре е 88 точки, пък и момче, доста прилично ми се струва

# 277
88 точки си е направо чудесно, има още време и възможност да се увеличат ! А и някои от нещата на тестовете са прясно взети в училище, а на моето дете например, винаги му трябва малко време да му отлежат нещата в главата Satisfied
Тъй като на нас най- слабото ни звено е преразказът / не че и кой знае колко го е упражнявал/, но имате ли помагало специално за това , от което сте доволни ?

# 278
  • София
Някой няма ли да се похвали с прием в АК?

# 279
jsed Много добър резултат! Моят не е изкарвал повече от 77.
Той е болен и то сериозно за съжаление. 10 дена ще е вкъщи. Заега е в кондиция и ще мъчим преразказа, защото там почвече от 23 точки не е изкарвал ще се опитаме да станат поне 28.
И sesil честит да е рожденника. Пожелавам му да е много, много здрав!

# 280
jsed Много добър резултат! Моят не е изкарвал повече от 77.
Той е болен и то сериозно за съжаление. 10 дена ще е вкъщи. Заега е в кондиция и ще мъчим преразказа, защото там почвече от 23 точки не е изкарвал ще се опитаме да станат поне 28.
И sesil честит да е рожденника. Пожелавам му да е много, много здрав!
Бързо оздравяване ! А как ще го мъчите този преразказ Simple Smile - с упражнения , или се подготвяте от някакво помагало ?

# 281
  • София
Има гаден вирус и моите го минаха у дома( а не са боледували почти цяла зима) , с ужасна кашлица, гърло и лека температура. Кашлица като магарета, минава за 3-4 дни, но е мъчително...

# 282
  • София
Благодаря за теста по БЕЛ от Междучасие! Гледам има 2 текста за преразказ, избират ли си? Прочетох втория, много описателен и труден ми се струва. Как се помни и пресъздава това, ужас.
Моят син беше на пробния на СМГ по БЕЛ наскоро и има 78 т., което му е най-високото досега, та 88 т. ми се струва топ!

# 283
88 точки на БЕЛ пробен си е съвсем чудесен резултат.

# 284
Някой няма ли да се похвали с прием в АК?
Ние, не, за съжаление. Макар да не ни беше съвсем цел, ще е определено разочарована. Интересното е, че на есето, което не беше успяла да завърши, има 13%, а на теста, с който смяташе, че се е справила сносно и на пробния беше изкарала над 46%, сега резултатът ѝ е едва 31%. Но все пак не се е подготвяла специално.

Общи условия

Активация на акаунт