Отговори
# 675
  • София
Дали има статистика на Регалия от посленият пробен по БЕЛ?
Регалия, БЕЛ, Пробен от 31.март

Резултати и статистика
Общо явили се: 994 ученици (462 младежи, 532 девойки)

Среден общ резултат: младежи - 67,55; девойки - 74,06 общо: 71,03

Най-висок общ резултат: младежи - 97,00; девойки - 98,00

# 676
  • при моите любими
При нас до края на месеца приключват материала по МАТ. На 29.04 е класното. И от там до изпита само ще преговарят и решават пробни. Това в училище. В школата май пак така. Първо ще преговарят 5, 6 клас, каквото е нужно за НВО. После почват от 7 клас материала. 2 месеца нон стоп преговор и затвърждаване мисля, че ще е предостатъчно. По БЕЛ няма да е много така, но и там сме се разбрали, че през юни ще преговаря и връща за произведения, които ги е минал по диагонал и за пропуските в граматиката, където смята, че му куца. Ваканцията си е ваканция и ще почива. Когато видя, че е зациклил и няма много желание, не го натискам изобщо. Но след 3 дни мързелуване, го подсещам, че после ще му е още по-трудно и сам се стяга, да учи повече. Като цяло се редуват апатия със супер амбиция. Малко на биполярно го докарва понякога. Сигурно и от пубертета.

# 677
Дали има статистика на Регалия от посленият пробен по БЕЛ?

Ако става дума за пробния по БЕЛ от 31 март, статистиката излезе около 10-11 април.

# 678
И при нас тепърва започват "Бай Ганьо". Според дневника вчера са взели жанр и композиция. По БЕЛ имаме 2 класни - на 30 април и 27 май.  По математика още 2 контролни плюс класно.
И моят е доста уморен. Отделно са ги настъпили и на курсовете и им дават доста домашни. Пише ги, но го виждам, че не се старае вече. Ще го видя сега през почивката дали ще е ентусиазиран да прави нещо. Прави елементарни грешки - не дочита условията.... Притеснява се, че е забравил произведениято от 5ти и 6ти клас.  Тази седмица е на 2 пробни.  На първи май е на занятия от 11:45 до 18. Помощ не иска за нищо от никого. Само проверяваме заедно работите. Дано да издържат физически и психически децата Sad Навсякъде само за НВОта им говорят, колко били важни и т.н. Аз почнах вкъщи мантрата - все ще се намери училище за теб.

# 679
jsed, и аз тази мантра я повтарям от началото на 7 клас - "нищо не е чак толкова фатално, бъди спокойна" и така. Проблемът е, че в училище много ги стресират и когато си нонстоп в такава среда, е много трудно да се отърсиш от всеобщата истерия и да останеш на център.

# 680
  • София
И на мен ми се иска да й дам малко почивка, защото я виждам, че прегаря. В същото време, обаче, й трябва да порешава доста задачи и не знам какво да правя. Сега сме се заели да се бори за 6 в училище. Ще преговаряме основно геометрия, малко алгебра за почивка и по някоя текстова задача. С текстовите е много зле, ама много. Всичко е забравила, ошашква се и не разбира условията. Мислех да я подготвям за втори модул, който й куца, но явно ще трябва да решаваме лесни текстови задачи с надеждата да излезе от блокажа и все нещо да успее на НВО.

# 681
Оф, и моят с тестовите много се затруднява, а с геометрията да не говоря .. Не че толкова не може, но така е решил, че не може да се справя с тях. Още като види текстова или геометрия и край, казва - оо, тази не мога да я реша, а даже не е прочел условието .Обикновено му трябва съвсем малко или да му подскажа, или да потвърдя , че е на прав път, но за съжаление мен на НВО няма да ме пуснат за подкрепа Satisfied

# 682
Оф, и моят с тестовите много се затруднява, а с геометрията да не говоря .. Не че толкова не може, но така е решил, че не може да се справя с тях. Още като види текстова или геометрия и край, казва - оо, тази не мога да я реша, а даже не е прочел условието .Обикновено му трябва съвсем малко или да му подскажа, или да потвърдя , че е на прав път, но за съжаление мен на НВО няма да ме пуснат за подкрепа Satisfied
Все едно аз съм го писала ...

# 683
Има ли някой като мен, неполучил от междучасие статистиката по БЕЛ? То мина един месец, тука се обсъждаше че май е грешна..
Резулатата си го знаем, ама мейл-йок

# 684
Аз получих статистика по БЕЛ преди тази по МАТ. И са леко различни - по БЕЛ среден резултата 53/100, а по математика 55/100. Обади им се да видиш какво е станоло. Явно са пропуснали нещо.

# 685
Писах преди няколко дни, отговориха ми че Михайлова още не била дала резултатите, което според мен е много странно. Той се яви на 30.03!!!

# 686
Моето на пробните по математика към СМБ се върти в диапазона 20-25 точки. Поне е постоянна. Редовно губи точки от сгрешен знак в отговора или объркала нещо лесно, за което се сеща после. Ако не са такива дребни грешчици и недоглеждане на задачите би стигнала до 30 точки

# 687
Mama Ru , а колко са и нужни за това ,което иска да учи ?

# 688
За това, което иска й трябва бал над 300, да кажем 310-320, за да сме спокойни, че ще влезе. Удвояване на НВО и мат и БЕЛ балообразуващи от свидетелството. Очертава се 4 по БЕЛ и 3 по математика, което го прави нереалистично, защото няма как да докара на НВО 135-140 сбор, по-скоро 80-100 ще е сборът от двете НВО. Затова съм й предложила две професионални паралелки и две профилирани, които са й във възможностите, за тях балът, който й е нужен е около 230-240 и е постижим, още повече, че за двете професионални паралелки и балообразуващите от свидетелството не са БЕЛ и Мат и ще вземе малко повече точки от там за бала.
На БЕЛ на тестовете при частната  учителка докарва по 45-50 точки на първи модул, реалистично е да очаквам на НВО 60-70. Но много зависи от моментното й състояние. Математиката е слабата при нас, за капак е в ден петък. Реалистично 20-25, но може и до 30 да стигне, ако я погледне консултантът дали внимава за знаците и дали решава до край задачата, че е пропускала да доизчисли.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 17:30 от Mama Ru

# 689
Все едно аз съм го писала ...

И аз с вас... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт