Интересни места в Европа за деца - 2

• 13 748
  • 170
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Явно сега са пуснали, защото и на сайта има съобщение за новия сезон.

Милена, аз искам за юни и е късно да чакам май месец.

# 166
  • Пловдив
Ние бяхме от 8 юни и май месец добавих допълнителна нощувка. Ноември съм правила първоначалната резервация. Имайте предвид,  че паркът работеше от 10ч до 19ч в този период.

# 167
  • Бургас
Здравейте! От Барселона кой влак се хваща за Салоу / Порто Авентура - R16 или R17? Ще тръгнем от гара Sants.
Ако някой е ходил с автобус, моля да сподели номер и откъде го хваща.

# 168
Защо ви е номера на влак...отивате на гарата, купувате билети за спирка ПортАвентура и гледате на таблото на кой перон ви е влака...както на Централна гара София.
От Автогарата пък има автобуси в тази посока, вижте на сайта на БУСПЛАНА...нямат номера, мисля че е по-скъпо с автобуса.

# 169
  • Пловдив
Аз бях наела кола под наем, че разликата с билетите за автобус, не беше съществена. Иначе като проверявах, Бусплана имат автобус до Портавентура, но мисля, че спираха само пред хотел Карибе.

# 170
  • Бургас
Защо ви е номера на влак...отивате на гарата, купувате билети за спирка ПортАвентура и гледате на таблото на кой перон ви е влака...както на Централна гара София.
От Автогарата пък има автобуси в тази посока, вижте на сайта на БУСПЛАНА...нямат номера, мисля че е по-скъпо с автобуса.
Благодаря!
Това и направихме. На гара Sants купихме двупосочни билети от машините с помощта на служител на гарата. Билета отиване и връщане с R17 Salou - Porto Aventura е 18,10 евро. Спирката е последна за влака и наистина няма какво да се обърка. Има влак сутрин към 8ч, а ние хванахме този в 12ч. Следващия беше следобед.
Ако се идва директно от летище El Prat с влак R2Nord, може да се слезе на гара Sants и от там R17 за Salou.
Сега като гледам и трансфер от летището с Busplana  щеше да ни е удобно, защото кацнахме късно 20ч. Търсихме си багажа на другия терминал, доста обикаляне на летището направихме, но така и бях планувала за всеки случай една вечер в Барселона да останем.
Варианта трансфер с кола направо щеше да е идеален, но друг път ще е. 😁

Общи условия

Активация на акаунт