Мнения за Оземпик?

• 88 244
  • 829
  •   3
Отговори
# 825
  • Berlin
Благодаря! В събота беше 1вата доза. Има малко неудобство, но е доста по-добре, отколкото си го представях.

# 826
  • Berlin
Пак аз. Simple Smile Май темата не е много активна. Може ли да ми кажете гоооре-долу какви силови упражнения правите успоредно с медикамента и колко често? Т.е. на какво да наблегна. Не знам дали има смисъл да говоря с треньор в момента, все си мисля, че като кажа, че взимам лекарство за отслабване и отношението няма да е много ок, а също така трябва да е някой, който е наясно и да взима под внимание това. За 5 седмици съм -5.5кг, което е брутално. Болна съм тази седмица и съвсем нямам апетит.

# 827
В ютюб има много упражнения. Ако потърсите strength training ще видите много идеи.
От определена възраст всички, особено жените, трябва да правим такива упражнения. Аз ползвам гирички, ластик; продават се тежести, които се прикрепят към китката. С тях правя упражнения.

Потърсих strength training on GLP-1 RAs. Има много идеи.

# 828
  • София
Честно казано, ако не ти се споделя с треньора, няма нужда. Тренировките няма да са различни със и без. Аз на моя треньор в началото не му казах, беше ми чужд и непознат и не знаех дали ще си паснем. След време му казах, нищо не променихме.
За мен най-доброто е работата с треньор, който разбира от силови тренировки и с тежести, а няма да те опне да тичаш на пътечката Simple Smile това може и без него Simple Smile

# 829
  • Berlin
Ами поне някой да ми каже дали съм на прав път, не знам и аз. Определено нямам нужда от постоянни тренировки с треньор.
Проблемът ми е също и че имам проблеми с кръста като цяло и като че ли това бих обсъдила с някой разбиращ. Засега започнах кръгови тренировки на машини, цяло тяло, но не знам колко силова се води тренировката. Един кръг издържам за момента, бяха ми казали преди, че трябва поне 2. Ще разгледам из нета какво казват, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт