Пъзели 64

• 23 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Eleyn, жив и здрав да е Явор! Да не спира да ви радва и да изпълва дома ви с безкрайно щастие. Flowers Four Leaf Clover

Весе, достойно представяне . Еленът е най-труден от всички според мен, еднакви цветя навсякъде....
На мен всички много ми харесват и бих ги редила с голямо удоволствие, обожавам животни и шаренийка. Smiley

Тони, много точно си го казала, аха да ми се получат нещата и греда Smile Когато обявиха първия финалист и си погледнах парчетата (бяха около 30, не повече) се успокоих, че може и да се класирам, но после започна едно въртене и превъртане на тези части, щом накрая ги сортирах по форма, значи съм била много забила, това го правя в много краен случай. Smiley

# 106
Eleyn, честито, да е жив и здрав Явор! Браво за участието, момичета! Времената ви са много силни Simple Smile

Толкова много се стопли във Варна, че само се разхождам през уикендите и не остава никакво време за пъзели. Гледам да ги редя през седмицата, но след работа много трудно успявам.

Hot Spring, този Шмид със залеза е много красив, на кутията изобщо не изглежда така привлекателно. Но на твоята снимка много ми харесва.

# 107
Красив е и не толкова труден, колкото изглежда:)

# 108
  • София
Eleyn, много здрав и с късмет да е Явор

# 109
  • Варна
Добре дошъл на Явор, да е кротък, поспалив и ядлив Simple Smile

Аз редя пъзел днес, мързеливо и лежерно. И заради това си загорих вечерята. Сега ще пробвам дали изобщо става за ядене поне част от нея...

# 110
Оле каква новина, честито, Eleyn!
Да е жив и здрав и нека расте винаги обграден с много любов!

Днес на два пъти ми свършват лайковете и не мога да харесам всички мнения Smile
Наложи се да ползвам предната камера на телефона, първо го бях завъртяла хоризонтално, но е излизал завъртян образът и се наложи да го обърна. Та главата и “тюрбанът” ми изобщо не беше предвидено да влизат в кадър, но какво да се прави Joy
Благодаря на всички за подкрепата, толкова сте мили HeartHug
Беше забавно, пъзелът като за AI мога да кажа, че ми допадна доста. Но този на Весето наистина изглежда труден, много еднакви цветя Neutral Face И много ме е яд за Аделка, че така на косъм не успя Disappointed Ще стискам палци на Хепи и Евето утре BlushFlowers Four Leaf Clover

Сред цветята: мечка
500 части
Black Sea Lite

# 111
  • София, България
Бухти, машина си ти! Браво на теб! Аз не можах да гледам, защото бях на изпит, но много се зарадвах като прочетох, че си ги разбила, напълно очаквано.
Ади, как може така на последните 20 парчета, аз пък точно накрая съм фурия, жалко че си имаш другарче вече за двойка, можехме да станем незабравим тандем, ти редиш първите 900 парчета, аз нацъквам последните 100. Joy
Весе, много труден беше твоят пъзел! Добре че не се ядосваш, но съм адски впечатлена колко много си наредила.
И накрая Катето с най-прекрасната новина! Да е жив и здрав Явор, да е силен и умен и да слуша кака си! Честита радост, Кате!

# 112
  • София
Кате, чудесна новина! Жив и здрав да ви е Явор, добричък и умен да расте!

# 113
  • София
Кате страхотна новина! Жив и здрав Явор, да слуша, папка и спинка!
На Веси определено беше най-трудния пъзел. Аз до 15 бях на работа и гледах отгоре-отгоре, но за нея си направих кафе и седнах да гледам. Много труден.

# 114
Добро утрo!
Стискаме палци днес на Happy eyes (9:30) и на Евето (13:00).
Нека пъзелът бъде с вас момичета!!! Yellow HeartFlowers Four Leaf Clover

# 115
  • Варна
На мен ми допаднаха трите пъзела от вчера, бих си ги взела, когато започнат да ги продават. Бездруго няма ново зареждане на любимите ми марки в озон, мога да позапълня вакуума с такива...

# 116
Eleyn, честито! Да расте здрав и силен, да бъде щастлив и игрив!
Момичета, поздравления за участието вчера! Успех днес на Евето и Хепи!

# 117
  • Свищов
Eleyn, честито бебче. Да расте здрав, усмихнат и послушен. Успех на момичетата днес!

# 118
Честит и благословен да е Явор!

# 119

Общи условия

Активация на акаунт