майки от кр. поляна или зап. парк

• 9 166
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
Цитат на: Magimon
Айде като се постопли малко да си направим срещи4ка,какво ще кажете Confused:  Rolling Eyes
Може,но не и без нас Crazy

# 61
Цитат на: Casey
Цитат на: albenadi

И аз съм таааам  Grinning  Е, не точно де, но съвсем близо. Блок 86

Ха, май в тоя блок живее един познат newsm78 Скоро ще си имат бебче.

Аз съм тук от скоро. На нашия етаж има една бременелка....  Grinning ама не я познавам още. Нали съм като заточеник в къщи  Close  в това студено време...

# 62
Цитат на: mirtama
има ли бъдещи майки от красна поляна или западен парк.

Aз съм до детската градина в бл. 26 А на Братин дол. Бебето ми е на 6 месеца. Grinning

# 63
Цитат на: Малко_коте

Aз съм до детската градина в бл. 26 А на Братин дол. Бебето ми е на 6 месеца. Grinning

Здрасти, Малко_коте  Grinning
Мъж ми до преди 3 години е живял на Братин дол в бл. 15а.
Сега там живеят майка му и бабата Laughing
Може би с всички вас се познаваме по физиономия поне Thinking
Това ще се види на срещата, като се вдигнат малко Т ,че на -10 хич не ми се излиза, честно казано.
Леле колко мами се събрахме Flutter , супер #Milti
Въобще не вярвах,че ще сме толкова много Heart Eyes
Желая на бъдещите мами леко раждане  Praynig и живи и здрави бебчета Heart Eyes
За количка, karla ви е казала...наистина нейната на Chicco Pick Up е много лека.
И аз много я харесвах, но парите тогава бяха много за мен(около 400лв)Сега е на мн. приемлива цена, пък и е 7кг, което хич не е за подценяване
А за легълце, наистина ,ако нямате място  ooooh! или не ви се купува отделно кошара (това накъде към 6-7месец) най-добре е да се вземе такава, която става и за спане и за игра  Flutter
Въпреки,че моята Хриси няма кошара-аз заграждам в хола с табуретки и маса и я оставям на воля там да се учи да пълзи и да си играе #Milti

# 64
Здравейте, и аз съм от Красна поляна, бл. 36 до детското /лилаво/ магазинче "Пебълс", лятото ходех на бялото може би с повечето от вас се знаем по физономия

# 65
Цитат на: silviat
Здравейте, и аз съм от Красна поляна, бл. 36 до детското /лилаво/ магазинче "Пебълс", лятото ходех на бялото може би с повечето от вас се знаем по физономия

Ама каква дружинка се събрахме,супер Wink

# 66
Цитат на: albenadi
Аз съм тук от скоро. На нашия етаж има една бременелка....  Grinning ама не я познавам още.

Те трябва да са  Grinning

# 67
Цитат на: silviat

ха с тебе можем да си маха ме през прозорците Laughing

# 68
е то цяла дружина станахме.  И аз не очаквах толкова много мами. Май бялото ще стане тясно за всички Grinning  Grinning  Grinning . Много се радвам.

# 69
Момичета, на кое заведение викате Бялото, че много се споменава в темата  Rolling Eyes
Аз съм редовен посетител на Лаваца-та до Фантастико. Или поне бях...  Grinning

# 70
  • София
Цитат на: karla
Цитат на: Majmunka
Има вече майки Laughing
ZvetiZvetkova,Magimon,Eva,АЗ,Янева, Bezhy,A.A.M.Belev:lol:

и аз! - красна поляна, на прелеза, близо до стадиона; ние и сега излизаме почти всеки ден, така че просто свиркайте за обща разходка.
утре дори мислим да пробваме да закрепим коша от количката - маг ингланд, доста е стабилен - върху шейна и така, ама ще видим Laughing

И ние сме горе-долу там Laughing Висим на бялото по принцип /до църквата/
ааа ние севтосах ме шейната,но Ники заспа на 2-ра обиколка Laughing
Като се постопли определя ме срещата Laughing  Wink

Дали не се познаваме Wink Аз съм от старите-нови майки. Три години вече "висим" на пясъка пред църквата, а и следващите три...

# 71
Цитат на: Godzilla
Цитат на: Casey

Аз съм в периферията - Разсадника срещу Св. София Grinning
Всеки ден гледам как изписват бебчета  Grinning

На къде да помахам от стаята или при изписването?!?!  Laughing

Ние гледаме как изписват бебчетата ама отстрани Laughing В 23 блок сме!Сигурно се засичаме в парка но не се познаваме:-)

# 72
  • София
newsm18 Много сме! Силни сме! newsm18
И аз съм в "Западен парк"-до "Рамстор".
А съседки са ми Лидия, Таралеж и Леля Ог. Ние си разхождаме дечурлигата заедно, когато е по-топло, а откакто се застуди си ходим на гости на разменни начала Grinning

# 73
Цитат на: Magimon
Цитат на: Majmunka
Има вече майки Laughing
ZvetiZvetkova,Magimon,Eva,АЗ,Янева, Bezhy,A.A.M.Belev:lol:

и аз! - красна поляна, на прелеза, близо до стадиона; ние и сега излизаме почти всеки ден, така че просто свиркайте за обща разходка.
утре дори мислим да пробваме да закрепим коша от количката - маг ингланд, доста е стабилен - върху шейна и така, ама ще видим Laughing

Здрасти къде то4но до стадиона живееш,аз едно време живеех там.В кой блок си,37а говори ли ти нещо?

Да си призная, не зная номера на нито един блок, освен на моя - 345, но погледнах на картата и видях колко сме близо - ние всеки ден минаваме оттам, защото особено сега вашата улица (Уста Генчо, нали така?) ми се струва най-проходима за колички. Ние значи сме вляво от Уста Генчо, гледаме точно към жп-линията. Wink

# 74
Цитат на: lionkata

Ние гледаме как изписват бебчетата ама отстрани Laughing В 23 блок сме!Сигурно се засичаме в парка но не се познаваме:-)

Сигурно  Grinning
Аз съм в 14А до частната клиника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт