майки от кр. поляна или зап. парк

• 9 179
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: karla
Цитат на: silviat
Здравейте, и аз съм от Красна поляна, бл. 36 до детското /лилаво/ магазинче "Пебълс", лятото ходех на бялото може би с повечето от вас се знаем по физономия

ха с тебе можем да си маха ме през прозорците Laughing

Ti kade si?

# 76
Цитат на: Magimon
Здравейте, и аз съм от Красна поляна, бл. 36 до детското /лилаво/ магазинче "Пебълс", лятото ходех на бялото може би с повечето от вас се знаем по физономия

Ама каква дружинка се събрахме,супер Wink

Naistina sme strahotna grupi4ka - samo da se stopli vremeto za da se vidim

# 77
Цитат на: mirtama
има ли бъдещи майки от красна поляна или западен парк.

Имааааааааааааа аз пък съм предпоследна спирка на трамвай 10

# 78
ам вие сте хем много, хем сте бързи. Аз се притеснявам че ту не познавам никой и ще си вися сама по кафетата и градинките. Много се радвам да се запознаем. А вече станлите майки ще дават съвети като е нужно

няма споко, аз хем съм настояща майка, хем бъдеща, ще си висим заедно #Milti

# 79
С ZvetiZvetkova,Magimon,Янева, A.A.M.Belev се познава ме почти от деца Laughing С Ева от 1 година Laughing

Хей а мен не ме ли познаваш, а? Cry

# 80
няма споко, аз хем съм настояща майка, хем бъдеща, ще си висим заедно #Milti[/quote]

О ето и още една бъдеща майка, че настоящите май са повечко.  Ще пием кафенце. То там до вас има едно новичко дето много майки съм виждала. В един блок от към страната на този Хранителния магазин. Не рамстор, а хранкомерс. Абе общо взето близо сме. Как е при втора бременност. Пак ли е така вълнуващо

# 81
Цитат на: Bezhy
С ZvetiZvetkova,Magimon,Янева, A.A.M.Belev се познава ме почти от деца Laughing С Ева от 1 година Laughing

Хей а мен не ме ли познаваш, а? Cry

e как на 1 стр в голямия списък си
Това сме тези където заедно почти сме израстнали Laughing

# 82

ха с тебе можем да си маха ме през прозорците Laughing

Ti kade si?

До твоя 16В
Заедно с Магимон и Белев

# 83
виви и стеб сме на две минутки. Аз като е хубаво времето пеша до рамстор на пазар идвам.  То е съвсем близо. Лятото пък пиехме кафе на едно синьо дето е отзад и сега го продават

# 84
  • София
Цитат на: Vivi
newsm18 Много сме! Силни сме! newsm18
И аз съм в "Западен парк"-до "Рамстор".
А съседки са ми Лидия, Таралеж и Леля Ог. Ние си разхождаме дечурлигата заедно, когато е по-топло, а откакто се застуди си ходим на гости на разменни начала Grinning

Аз, като една от съседките на Виви ще ви покажа как си живеем в нашия квартал...

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1773&AlbumId=5468

# 85
Бялото е точно на Църквата. Там има най много мамчета. ТОва е от другата страна на булеварда, срещу Грацията

# 86
  • София
Цитат на: albenadi
Цитат на: Godzilla
Имаааа!!!
Последната спирка на тр.10
Ти къде си?

И аз съм таааам  Grinning  Е, не точно де, но съвсем близо. Блок 86

Айде като се постопли ще си правим срещички за разходки  Grinning

Аз съм в бл.90, зад 17 училище.

А за срещи сме винаги готови.

А докато е лошо времето може да се видим в детския клуб, който направиха зад детската градина - Чудополис.

# 87

О ето и още една бъдеща майка, че настоящите май са повечко.  Ще пием кафенце. То там до вас има едно новичко дето много майки съм виждала. В един блок от към страната на този Хранителния магазин. Не рамстор, а хранкомерс. Абе общо взето близо сме. Как е при втора бременност. Пак ли е така вълнуващо

Има едно на гърба на едно блокче, малко, дето има люлка и пясъчник и е нес кафе някакво си, аз съм точно в блока срещу него, хранскомерс ми се пада малко под ъгъл

# 88
Много готини снимки. Весели бебчвци с купонджийки мами. Даже видях и снимки от рожден ден в Красна поляна в гаврош. И там ходя чат пат с мъжлето. Та гледам идеално си живеете

# 89

e как на 1 стр в голямия списък си
Това сме тези където заедно почти сме израстнали Laughing

А добре извинявам се, не бях разбрала, как е малкия?

Общи условия

Активация на акаунт