майки от кр. поляна или зап. парк

• 9 182
  • 219
  •   1
Отговори
# 90
Има едно на гърба на едно блокче, малко, дето има люлка и пясъчник и е нес кафе някакво си, аз съм точно в блока срещу него, хранскомерс ми се пада малко под ъгъл[/quote]

Simple Smile Да точно това мисля че е

# 91
Таралеж аз съм точно на площадчето пред 17.  Та ние сме съвсем близо. Гледам всеки ден мами как ходят до детската кухня. Ние сме в 52 бл.

# 92
  • sofia
Ех, как ме е яд само! Как не съм пуснала и аз  такава тема, когато беше лятото!!!
Ние живеехме също на Братин дол, бл. 102, зад детската градина. Но не познавах никой, а беше пълно с майки с колички, ама как да отидеш при някоя и да кажеш "Айде да се запознаем", висяла съм си с часове на площадчето пред църквата /Бялото/, разходки до пазара, Рамстор, до Западния парк, Боримечката и все самичка - нямаш си сродна душа с кой да си кажеш 2 думи за бебоците. А то колко сме били само от тук...
Сега се преместихме малко по-далече, но все пак Боримечката ми остава мястото, където живот и здраве, с малката ще ходим на разходки. Може и там да се видим някой ден...Ще се радвам и то мноооооого!!!

# 93
ами чат пат с една приятелка от съседния вход ходим и там....но иначе и ние висим повече на бялото, защото там ходим за кухнята

# 94
еми бадеми  и аз си мислех че цяло лято ще се мотам сама и пробно реших да пусна темичка, а то какво стана. Ама не се ядосвай пак ще се виждаме. Идва лято и боримечката ни е близо

# 95
Цитат на: emi_bademi
Ех, как ме е яд само! Как не съм пуснала и аз  такава тема, когато беше лятото!!!
Ние живеехме също на Братин дол, бл. 102, зад детската градина. Но не познавах никой, а беше пълно с майки с колички, ама как да отидеш при някоя и да кажеш "Айде да се запознаем", висяла съм си с часове на площадчето пред църквата /Бялото/, разходки до пазара, Рамстор, до Западния парк, Боримечката и все самичка - нямаш си сродна душа с кой да си кажеш 2 думи за бебоците. А то колко сме били само от тук...
Сега се преместихме малко по-далече, но все пак Боримечката ми остава мястото, където живот и здраве, с малката ще ходим на разходки. Може и там да се видим някой ден...Ще се радвам и то мноооооого!!!

Аз да ти кажа така се запознах с моята приятелка с която вече 2 години без 2 месеца си гледаме заедно децата, никой не познавах, видях че и тя си стои сама, отидох и я попитах какво и е бебчето, колко е голямо, как се казва и станахме големи дружки.....сега пак ще си гледаме заедно и вторите деца, само дето тя ще ражда след 4 дена, а аз след 5-6 месеца почти

# 96
то бялото ми е на 10 минути пеша, така че и него ще го посещавам. Аз и миналото лято висях там с една приятелка, ама ми беше малко тъпо. Всички с бебоци и се занимават с тях. Но от това лято живот и здраве и аз ще бутам количка Stuck Out Tongue

# 97
кога ти е термина миртама

# 98
еми значи не си съвсем сама. Хубаво че пак заедно ще бутате колички. То и моита приятелка от красна поляна сега има бебок, но отиде да живее в Овча купел.

# 99
8 май, но може и по рано, защото всеки преглед го дърпат ден два напред. Сега влизам в седми месец

# 100
ти си напред с материала, аз съм на 20 юли чак

# 101
Да ви кажа сега съм в сесия ама хич не ми се учи. Все за бебо си мисля

# 102
къде и какво учиш?

# 103
Цитат на: Bezhy
ти си напред с материала, аз съм на 20 юли чак

Е че ти си напред с цяло бебче.  Но нищо  и с второто не си много след мен.

# 104
Цитат на: karla
Цитат на: silviat
Цитат на: karla
Цитат на: silviat
Здравейте, и аз съм от Красна поляна, бл. 36 до детското /лилаво/ магазинче "Пебълс", лятото ходех на бялото може би с повечето от вас се знаем по физономия

ха с тебе можем да си маха ме през прозорците Laughing

Ti kade si?

До твоя 16В
Заедно с Магимон и Белев

Само дето Белев в момента е на около 3000км. от 16в,но се надявам на лято да си дойде Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт