майки от кр. поляна или зап. парк

• 9 183
  • 219
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: Bezhy
къде и какво учиш?

Магистратура в НБУ клинична социална дейност. Иначе преди това в СУ българска филология. Ама май учителка по литература ще ставам. Харесва ми.  А ти с какво се занимаваши колко си голяма ако не е тайна. Че май аз съм най малка от всички

# 106
Ами аз съм завършила ТУ, ама нямам стаж като инженер, сега по стечение на обстоятелствата от 2002 до момета си гледам сина, а както се очертава още 2 години и половина ще си гледам и двете деца, а после, за после каквото стане, нямам никакви планове или дори перспектива за работа, май ще си търся тогава, защото на сегашната съм само по майчинство, едва ли ще ме вземат при тях след като ми мине детегледния период....иначе съм 78 набор, везничка

# 107
Цитат на: Таралеж

Аз, като една от съседките на Виви ще ви покажа как си живеем в нашия квартал...

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1773&AlbumId=5468

Разгледах снимките много са хубави и сте се снимали на доста места,където и аз съм ходила,например слагкишница"Гаврош"там правихме на Монката рождения ден.
Леле колко е малък света Wink

# 108
Други теми дали могат да се похвалят с толкоз написани страници,ма бая народ сме си супер Stuck Out Tongue

# 109
е значи не ни е толкова голяма разликата. Аз съм 80 скорпион. Баща ми е везна и много се разбираме. А относно работата и при мене не е сигурно. Аз досега не съм работила и чак след майчинствотоо мисля. Добре че поне баща ми ме осигурява та имам шест месеца стаж внеговата фирма и сега ще мога да взимам детски

# 110
то ва гаврош май правят яки партита. КОлко пъти са ни връщали че ще има рожден ден. Ама те мъниците са с предимдство де Grinning

# 111
Цитат на: mirtama
е значи не ни е толкова голяма разликата. Аз съм 80 скорпион. Баща ми е везна и много се разбираме. А относно работата и при мене не е сигурно. Аз досега не съм работила и чак след майчинствотоо мисля. Добре че поне баща ми ме осигурява та имам шест месеца стаж внеговата фирма и сега ще мога да взимам детски

Аз съм свикнала и с големите разлики, защото имам по-големи братя с по 12 и 10 години и един по малък от мен с 5, така че не ме притеснява разликата изобщо....

# 112
и аз имам састра. Тя е четири години по малка, ама ми е най-добрата приятелка. Много се обичкаме. А сега сме и колежки в университета, та заедно си учим за изпити. И ми се иска  да имам три деца. Много е хубаво да имаш близки хора.  А и много иискам да имам брат, ама мама не е могла да има трето дете Sad .

# 113
ние сме май най- активните.  То нашето вече не е форум, а направо кю.  Simple Smile

# 114
е пред тебе е живота, имаш право да си създадеш голямо семейство и да ти кажа парите не създават семейството, макар че са необходими особено като са много децата

# 115
така си е, иситната е че трябва да се замъкна в студената кухня и да готвя пилешки сърца, а много ме мързи, по точно не ми се ходи на студено и затова се размотавам още, а това ми е най-интересната тема за момента #Milti

# 116
и това е вярно. Не може да ги оставиш да мизеруват. Но и прекален лукс не е необходим. Ще видим как ще тръгнат нещата в бъдеще.

# 117
айде и аз отивам да чета. А и на мен не ми се ства то тук. Но има време пак ще се засичаме. И то честичко като гледам колко сме активни всички. Аз компютъра го държа включен по цял ден.  Та темите си ги гледам през почивките между ученето.  А вие нямате ли парно в този район. Че ние сме на печка на дърва, ама съм доволна. Топли целия апартамент и излиза доста евтино.

# 118
Цитат на: mirtama
и аз имам састра. Тя е четири години по малка, ама ми е най-добрата приятелка. Много се обичкаме. А сега сме и колежки в университета, та заедно си учим за изпити. И ми се иска  да имам три деца. Много е хубаво да имаш близки хора.  А и много иискам да имам брат, ама мама не е могла да има трето дете Sad .

Аз също искам да имам 3 деца,може би защото мъж ми има двама братя и се разбират много добре,а и аз имам сестра и брат и определено не е ску4но Wink

# 119
Аз също искам да имам 3 деца,може би защото мъж ми има двама братя и се разбират много добре,а и аз имам сестра и брат и определено не е ску4но Wink[/quote]

е значи скоро и ти може да се похвалиш с второ бебче на път.

Общи условия

Активация на акаунт