Отговори
# 135
  • E-CLM & CH-VD
slan4ogled, и при мен, както и при Juturna, хубавата ЦС започва няколко дни преди ову, така, че не се предавай, а смело продължавай с тестовете.  Hug

ro6ko_, кой толкова те е подгонил, че не ти оставя време и за форума дори???  newsm78

neli82, вярно си е това за българите в чужбина, при всяка подобна случка се убеждавам колко е малък света наистина  newsm78

mu6morok, тези игри с търсенето на предмети и мен ме бяха зарибили преди месец, изцъках си мишката и ми се изцъклиха очите от взиране  hahaha, съответно зарибих сестрата, и няколко приятелки  Laughing Twisted Evil. Сестра ми чак една вечер забрави да нахрани хлапетата, и щеше да ги слага да спят гладни  Laughing Mr. Green Joy

Луда гъба, какви са тези лоши неща, които ти се случват??? Пази се Peace

А на мен напоследък ми се губят някои хора!!!  Thinking Пепинка1, Меган, Миленна21 - я бързо на отчет къде сте и какво става с вас!!!  Naughty Mr. Green

Крокодил също не се е появявала никаква, някой знае ли какво става с нея и бебо? Thinking, Рошко, трябва да се поскараш малко май!  Twisted Evil

# 136
Scarlet,миличка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН.

Целувам те и ти пожелавам най-сладкото бебе на света в мнооооооооого близко бъдеще.
Бе намерих аз едно парче торта и викам "А,кой ли черпи?",пък то рожден ден имало.
Баницата замина,момичета.Ще направя друга специално за нас си.

Как сте момичета?Аз бях на работа днес.Уфффф 12 часа,ужас.
Утре пак,но вечерта....... newsm51...аааа,резервирала съм мезонета на Царско село.
В петък,като се прибера,ще разказвам.

# 137
  • БУРГАС
Добро утро в най - романтичния ден от годината! Честит празник, момичета! Да сте много обичани и в най - скоро време да видите плодовете на вашата любов!
Хайде, ще дойда за кафенцето на Голди!

# 138
Скарлет,честит рожден ден с закъснение

Честит Свети Валентин на всички влюбени.Много години още да го празнувате.
А аз да ви се оплача,днес сутрин ставам и лелката дойде ooooh! smile3511 newsm45 newsm45.Мръсна гадина,направо полудях.Стискам палци на всички останали,за положителен резултат.Другият месец пак сме на фронта да заловим момента.Хайде чакам кафенцето,че много ми се пие

# 139
добро утро момичета  Hug
честити да са ви празниците на виното и любовта!
Пожелавам ви да сте "пияни от любов"  Mr. Green
да обичате с цялото си сърце и да сте обичани винаги   bouquet
Ваня благодаря за цветята - страхотни са  Hug   bouquet
съжалявам че гадината не те пропусна
съвсем тихичко да ви кажа че мен вчера лелката ме забрави но да не прибързвам все пак защото по принцип си ми закъснява
реших да не правя тестове (поне засега) да видим до кога ще изтърпя....
от все сърце ви желая един усмихнат ден изпълнен с много любов  Hug
до скоро  Hug   bouquet

# 140
mimeto_iv стискам палци да не дойде следващите девет месеца Praynig Heart Eyes

# 141
А добро утро и от мен!  bouquet
Честит празник! Желая на всички много любов, пък с тази любов бебетата няма да закъснеят!
Добре дошли на всички нови!  bouquet
Стискам палци на всички НЕчакащи! Praynig
А за останалите - да се насладим на празника! Hug Hug Hug

# 142
  • Бургас
Добро утро! Честити ви празници Hug Да сте винаги опиянени от любов!

Има ли нечакащи днес да зарадват половинките Peace
Аз да ви се похваля - пак съм красива, мила и добра Crazy, обаче вече не съм руса Mr. Green Утре щи ви пусна снимки да видите как се докаросах вчера Joy

# 143
Добро утро и от мен  Hug
Честит празник мили момичета. Пожелавам ви да сте влюбени цял живот и тръпката да любовта да топли душата ви цял живот   bouquet  bouquet  bouquet

Goldie: Благодаря за кафенцето - днес като че ли е по-ароматно от всякога  Grinning

mimeto_iv: дано лелката съвсем те забрави за следващите девет месеца и много правилно си решила да не правиш тестче     bouquet Hug

# 144
  • БУРГАС
Ето го кафенцетоооо! Благодаря ти, Голди! Аз пък ставам все по - руса!
Миме,  fingerscrossed
Ваня, съжалявам за лелката, ама горе главата и продължавай напред!
Момичета, май забравих да ви пожелая приятен, успешен, влюбен и усмихнат ден!

# 145
Момичета-кокичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ!
Бъдете винаги влюбени и винаги обичани, това е най-хубавото нещо на света! Приятно изкарване на днешния ден/в това включвам и вечерта/ ви пожелавам, много любов и силни емоции.... дано всяка от вас го прекара по възможно най-хубавия начин! прегръдки от мен  Hug

# 146
  • Стара Загора

# 147
  bouquet Честит Празник на Всички !
 txtlovesДано всички, който НЕ чакат да се зарадват с положителни тестчета и много бебета !
а на мен днес ми честити празника гадната лелка !   smile3511 smile3511 smile3511
но аз ще се надявам на подарък от баба Марта ! newsm17 newsm17 newsm17
Успех на всички и весело изкарване на празника днес !
много любов и подаръци !

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:31 от Диляна123456

# 148
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ newsm51 Пожелавам на всички ви да сте винаги обграждани с любов и внимание от любимия мъж. Нека днес виното да е по-сладко и любовта по-страстна. И на другия Св. Валентин всички да сме гушнали бебоци Heart Eyes
Весело празнуване Wine Glass  

# 149
  • v. turnovo
 Two Hearts cheersЧестит Свети Валентин!Честит Трифон зарезан Mr. Green!

Момичета,желая ви да сте все така обичани и през тази година и догодина заедно да разхождаме плодовете на любовта! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт