Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Scarlet!!!
БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ОБИЧАНА!!! НЕКА ВИНАГИ ТИ Е СВЕТЛО И ТОПЛО НА ДУШАТА, ДА СИ ОБГРАДЕНА С МНОГО ЛЮБОВ И УЮТ И ЩАСТИЕТО И РАДОСТТА ДА СА ВИНАГИ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ!

Хайде момичета време е за още положителни тестчета!!!  Аз най-рано към края на другата седмица ще мога да се тествам, е разбира се ако издържа до тогава...

Лек ден и много усмивки...

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 18:09 от Veri4

# 121
Скарлет честит рожден ден миличка! Hug Пожелавам ти да си много щастлива и две тлъсти черти в най скоро време и за следващата годишнина  newsm32 най - сладурското бебоче!!!   bouquet  bouquet  bouquet
geni23, anita7, deira добре дошли и на вас! Запазили сме места за всички в отчетни така че в най скоро време ви чакаме там!   bouquet Hug

# 122
  • E-CLM & CH-VD
Добро утро!!   bouquet

Ох, страхотна почерпка!!! Аз съм на диета, но нищо, надявам  се от виртуална почерпка да не кача кг  hahaha
Скарлет, разбира се, че можеш да си запазиш подаръците за когато искаш, но да почерпиш със съответния цвят възможно най-скоро Naughty Mr. Green

Голди, кафенцето е много "настройващо" за утрешния ден   bouquet

Juturna, много готино се е получило, поне накрая сте си поприказвали на български  hahaha И на мен ми се е случвало няколко пъти така. Последния път беше като ни монтираха кухнята - от трима монтажисти, двама бяха българи.  Laughing Влизат и се почесват по теметата, мърморейки:"ох, как ще се разберем пак за поставянето" newsm78. Аз обаче бях предупредена от шефа, че ще прати българи у нас, и им казах: "няма страшно, ще се разберем" Joy hahaha Голям майтап падна. Монтираха ни я страхотно, после се почерпихме по български и така.  Simple Smile

anita7, стискаме палци и за теб!  Peace

mu6morok, коя игра те зариби толкова снощи? newsm78

# 123
  • София
здравейте момичета:)
Честит рожден ден на Скарлет!

аз днес пак правих тест за овулация и е отрицателен,а тази сутрин забалязах онова прозрачното течение,което е предшественик на ову-то и незнам какво да си мисля,дали теста може да греши?

Вече измислихте липодаръци на любимите за утре?

# 124
  • БУРГАС
Ох, адашче не устоях на тортичката! Ммммм, върховна е! Аз и коктейлче ще си пийна, нищо че е обяд и съм на работа. Тъкмо като влизат клиентите ще съм една весела, разговорлива... newsm47
Момичета, вие какви тестове за овулация ползвате? Ще ми помогнете ли мъничко, че ще ми е за първи път и идея си нямам кои са добри, кои - не. newsm78 Да не се излагам все пак в аптеката.
Slan4ogled, нищо още не ми е родила главицата! Май ще импровизирам в последния момент.

# 125
  • София
Здравей STELA, аз лично ползвам Клиар Овю и съм доволна от тях. Продават се по 5 бр. + един тест за бременност в опаковка. Струват някъде около 10-11 лв. Желая ти късмет! Grinning

# 126
Момичета Simple Smile хайде и аз да се разпиша днес Simple Smile

Скарлет - Честит Рожден Ден!!!!!!!   bouquet От сърце ти желая много здраве и любов и едно хубаво бебче тази година Simple Smile Гледам, че има доста водолейчета тук Wink и аз съм в тази групичка - рожденният ми ден беше на 4ти:)

Деси - стискам палцииииииииииии  Laughing

Стели - от този месец и аз започвам с тестчетата за ову Simple Smile Днес на връщане от работа ще си купя и започвам да ги правя Simple Smile Много се надявам, че с тях бебчето ще стане най-после..Така че ще те държа в течение  newsm53  Четох за различните видове тестове, но май и аз ще започна с Клир Ову, пък да видим Simple Smile Дано са ни на късмет Simple Smile

# 127
  • БУРГАС
Ужас! От 13 часа, та чак сега успях да влязя във форума!  comp03
Kativk, благодаря за инфо-то. Аз понеже излизах по работа, та хлътнах в една аптека и си купих точно такива. Ха сега да видим какво ще става.

# 128
Здравейте милички цял ден не мога да намеря време да ви драсна и ред Tired
и като гледам и вчера беше така та незнам кога ще ви погледна по сериозничко Mr. Green
ама като ви изтърва така и ииииии пак се отпускате мноооого сериозно и не пишете не докладвата ама ще я видим тая работа определено Crossing Arms
целувки и пак ви оставям Hug

# 129
Juturna,   Vess, то май всеки който е бил в чужбина има по една такава история! сестра ми например беше в Германия с гаджето си едно лято. Било голяма жега и няколко човека били насядали покрай един шадраван, събули си обувките и си натопили краката. Сестра ми помолила приятеля си и те да направят така, казала му "айде де, какво толкова, щом тъпите германци са си натопили краката, от какво толкова те е срам?" А "тъпите германци" се обърнали и попитали "ооооо, ама и вие ли сте българи???"  Joy hahaha

# 130
http://www.lafim.com/modules.php?name=Flash_Games&func=play&gid=1024 е това е играта  дето ме зареби снощи
Скарлет честит рожден ден мила.нека всяко твое желание бъде мое пожелание
на всички останали лека вечер момичета

# 131
Момичета минавам да ви пожелая хубава любовна седмичка.
Знам какво се случва при вас, защото ви чета.
Честито на новите бременни мацки и успех на чакащите.
Весел празник, Скарлет и много щастие и любов.
Прегръщам ви всички. Hug

# 132
Добро утро  Mr. Green

Истории тип "българи в чужбина" имам доста и все забавни. Най-фрапантната беше когато имахме проект в Чикаго и архитекта се оказа не само българин, ами и от моя випуск в гимназията  Joy. И досега се опитвам да убедя моите колеги, че не познавам лично всеки от осемте милиона българи  Peace

слънчоглед, при мен хубавата ЦС започва да тече 3-4 дена преди ову, а тестовете май са положителни 1-2 дена преди това. Така, че не са ти грешни тестовете - пробвай утре пак  Peace

Признавам си без бой - и моите тестове са Clear Ovu. Най-евтини бяха  Embarassed.

Ама съм заплес  doh, Clearblue са ми тестовете, не Clear Ovu

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 02:27 от Juturna

# 133
Здравейте!

Честит Рожден Ден Скарлет! Най-сърдечни пожелания за празника и да го изкараш весело!

Честити чертички и закъснения  Wink

Много е хубаво, че постоянно има поводи за разведряване на настроението. Мен ме нападнаха сума задачки и лошотии  (включително преди няколко дни се залях с вряла вода  Close). Малко се поразтоварих вече (чукам на дръвце) и дано ми остават повече време и сили за писане. Иначе си ви чета всяка вечер де  Laughing
Хайде успешна да е седмичката за всички!

# 134
  • Варна
Здарвейте Flutter Аз едва сега намирам време да седна и да прочета какви сте ги вършили днес.
Луда Гъба, надявам се лошите случки да са зад кърба ти и вече само хубави неща да те очакват. Надявам се да не си се опарила сериозно. Много внимавай
Скарлет, благодаря ти за страхотната почерпка. Аз късно се включвам, но се надявам момичетата да са ми оставили малко от тортичката.

Янина, я кажи, реши ли как ще поднесеш новината? Laughing
Голди, всичките ми планове пропаднаха.А и мъжо ме следи из късо и знае, че ми закъснява. Даже той беше сигурен, че е станало, преди аз да го разбера. Но не знае, че съм видяла 2чертички.  Mr. Green
Първо си мислех утре да излезем някъде двамата и да помоля севитьора да му поднесе тестчето, скрито под похлупак Laughing Но стана ясно, че ще сме на гости при приятели.
След това реших да опаковам теста с много хартия и кутиики и при отварянето на всяка да съм написала нещо мило.Ноооо, днес цял ден имах толкова работа, че едва сега се прибирам. Така че и това отпадна Confused
Послед май ще му поднеса само тестчето и ще се опитам да снимам какво ще се случи Wink Вече нямам търпение.Добре, че сега се приготвяме за гости, та да изтаря и тази вечер.
Но най-много се моля доки да потвърди и всичко да е наред.
А сега отивам да пържа картофки и кюфтенца. Хубава вечер на всички. Ще надничам от време на време Crazy

Общи условия

Активация на акаунт