Отговори
# 105
  • Варна
Добро утро:)

Имаме си днес рожденичка - Скарлет  newsm59 Желая ти много щастие, любов и тази година  EFP preggo

geni23, anita7, deirawelcome
DesiT,  как се чувстваш, някакви симпоми? Направо ти се чудя на търпението. Ама да знаеш палците не съм ги отпускала.
Вчера някой нечакаше, да си казва, ако има нещо Whistling
Голди, кафенцето ти е много романтично Heart Eyes
Juturna, явно българите сме навсякъде Crazy Стана ми много смешно за твоята история Laughing
Аз снощи не успях много да спя и днес ми е малко криво. Но се надявам утре като поднеса новината на милото да съм по-спокойна. Flutter

Много хубав ден ви желая  bouquet

# 106
  • Бургас
Янина, я кажи, реши ли как ще поднесеш новината? Laughing

# 107
  • GYM
Здравейте и от мен! Скарлет  bigdance2 nbirthdayМного любов, много здраве и 1stroller съвсем скоро!
geni23, anita7, deira -добре дошли!Goldie, мерси за кафенцето! Желая ви един прекрасен и влюбен предпразничен вторник Hug

# 108
Yanina: Благодаря ти мила  Hug И аз не съм отпускала палците за теб  fingerscrossed
Ами да ти кажа болят ме зърната на гърдите, не самите гърди и имам пъпки (досега само в пубертета съм имала повече). И напоследък от време на време ми се гади, но леко (и слава богу). Но усещам, че съм различна - някак си съм станала много внимателна, гледам с какво се храня...!!!

# 109
  • БУРГАС
Ох, Голди пак ме спаси с твоето златно кафенце! Суперско е, благодаря!
Оооо, Деси! Как си мило? Я кажи и ти, съобщи ли на мъжо ти, че ще става татунчо? Или чакаш утре? Вземи си пусни едно тестче, като не вярваш на обикновените пусни кръвно такова! Какво е това търпение, какви са тия железни нерви, бе човек?

# 110
Стелче, какво да ти кажа - то мъжлето ми си знаеше... Още преди датата на М. той ми казваше, че е станало - сякаш усеща нещата. А сега вече е сигурен! Heart Eyes И да ви споделя - той не ми дава да си меря БТ или да правя тестове! Дори искаше и по-късно да отида на лекар, но аз си мисля, че другия четвъртък е достатъчно късно!!!   Hug
Обичам ви момичета и искам всички да сте щастливи и да получите най-желаното от вас   bouquet
Решила съм до 12 г.с. на никой да не казвам - освен на вас разбира се, защото сте прекрасни всички!

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 10:09 от DesiT

# 111
  • v. turnovo
Добро утро на всички!
Скарлет, nbirthday  party023!Много любов,здраве и прекрасно бебче да сътворите тази година!

# 112
Здравейте и от мен момичета.Благодарности на mimeto iv Hug,че пусна темичката  bouquet
Янина честити  EFPи ти стискам newsm10 Hug
Скарлет  bdbaloni newsm59 и ти пожелавам най-хубавия подарък EFP  bouquet
На всички ви пожелавам успешна седмичка изпълнена с положителни емоции и утре всяка една от вас да изживее най-прекрасната си вечер с любимия си човек 1dating txtloves newsm76

# 113
Я да видим кой има рожден ден днес Mr. Green
Scarlet, да си много здрава и щастлива Hug Hug  Пожелавам ти съвсем скоро да видиш  EFP
Yanina, честито миличка  bouquet  bouquet много лека бременност  само положителни емоции Hug
DesiT, слънце, а за теб какво да кажа.....то твойто търпение край няма Hug
Хубав ден ви пожелавам момичета Hug

# 114
Yanina честито  пожелвам ти много лека бременост и едно слдако бебче.
Scarlet честит рожден ден пожелавам ти заветните  EFP и след това едно сладко бебче.

# 115
Здравейте и от мен!  Mr. Green

Скарлет, Честито!  newsm59 newsm38  Gift Да си жива и здрава! Желая ти много любов, много радост и голямо задружно семейство!  Hug

Голди, благодаря за кафенцето!  Heart Eyes

geni23, anita7, deira, Добре Дошли Момичета! Пожелавам ви скоро да съобщите хубавата новина!   bouquet

Кате, къде си бе душа? Какво стана с баницата? Нищо не казваш.  Blush Heart Eyes

На всички успешен ден и много усмивки!  Mr. Green  Hug

# 116
  • Карлово
Добро утро и от мен! То стана пладне вече, но нали сме си посполивки с щерката. А и БТ не меря, затова се наслаждавам на късно събуждане.
След вчерашната добра новина, днес да бъдат поне две такива!

Скарлет, честит рожден ден!

# 117
  • София
Честит рожден ден и от мен, Скарлет!  bouquet
А Катето дето пуска само идеи за баница, да земе да направи, че тука имаме ситуация  Mr. Green
Хубав ден на всички видели и очакващи чертичките, хайде още по-спорна седмица да бъде! Hug

# 118
Момичетаааа  Hug Hug Hug Много ви благодаря на всички за прекрасните пожелания! Нямам думи да опиша колко съм трогната!
Много ви обичам! За съжаление не получих най-желаният подарък, но след като ви прочетох забравих за гадната лелка и се почувствах прекрасно.  Heart Eyes Hug
Bec, нали може да си запазя подаръците за следващият месец?
mu6morok, с удоволствие бих ви я пуснала песничката, ама не знам как  newsm78  Предполагам обаче, че може да се изтегли от някъде  Peace
Такааа, а сега да ви почерпя както си му е редът. Има и безалкохолно за тези, които мислят, че още е раничко за едно хубаво коктейлче  Joy, както и за тези дето девет месеца им са забранени коктейлчетата  Hug

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 11:43 от Scarlet_

# 119
  • София
Скарлет   newsm59  nbirthday  newsm67
Много любов, късмет и съвсем скоро  smile3504 !

Общи условия

Активация на акаунт