Отговори
# 165
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ И ОТ МЕН!  baloni

Обичайте се много и само хубави новини да ви обграждат!
 Wine Glass Романтика, романтика и много  txtloves, която да доведе до мнооооого  luvbed newsm30  ylinfant newsm07!

Аз довечера ще пропусна романтичната вечер, защото съм нощна смяна, ама нищо, на патерица задължително ще я изкараме. А може и по-хубава да се получи, знае ли се... Wink

Хубав ден момичета!  bouquet

# 166
  • БУРГАС
Pretty, аз като една клюкарка да кажа, че има едно момиче дето се спотайва и не идва тук да се похвали, обаче я излових! Evy е видяла днес  EFP Супер, а?

# 167
На Evy тихичко честито, а на клюкарката да й се връща EFP  newsm62

# 168
  • v. turnovo
Честито на Evy!Невероятен подарък за празника!

# 169

smile3521 smile3521 smile3521

# 170
  • БУРГАС
Деси, образ такъв,помислиха ме за луда в офиса бе момиче! В такъв смях избухнах, че.... Сега ме гледат странно smile3556

# 171
  • GYM

Точно така! Айде дано и нас да ни прихване newsm17 newsm62

# 172
  • София
Абе аз този месец няма да видя  EFP,ама дано да е по- скоро! Примерно другия месец... Че миналата година след 6 месеца опити в бебеправенето и никъв резултат...  smile3511
И съм тъжна...  Weary Ала дано в днешния прекрасен ден всички да имаме успех!   luvbed >  EFP > >  newsm30

# 173
СТЕЛА: smile3533      
Нека ти е  rotfImbo

donatella: хайде да ви хване ето това вирусче  EFP  Wink

abirena: Спокойно мила - хубавите неща стават бавно - колкото по-бавно, толкова по-хубави и щастливи са накрая  Joy

# 174

Мдааааа и от мен и от мен!   bouquet
Аиде момичета къде са  EFP ?

абирена, горе главата! Не унивай! Скоро ще се получи! Прегръщам те!  Hug

# 175
Айде и аз да се запиша днес.  Mr. Green
Честит Свети Валентин и Трифон зарезан на всички кандидат и бъдещи мами от форума!
на Evy едно тихичко честито и да не се крие!  Hug
Аз довечера най - много някой Трифон да отпразнувам  Joy, че мъжо ми за пореден път ще е на работа на този празник. От три години сме заедно и всяка година се пада на работа.  smile3511
Весело искарване на всички влюбени!  txtloves и много  luvbed и другия месец със щъркела много  EFP и много  preggo и много  newsm32

# 176
  • Карлово
Честито на всички пияни от любов! Много късмет, топлина и щастие ви желая момичета!

# 177
микки - много романтичнооо . . .
 newsm51

# 178
  • Бургас
Честито на новата бремелинка  bouquet
Цял следобед не мога да вляза във форума да и честитя #Cussing out
Весело празнуване, момичета, довечера; моят мъж по обяд решил, че му се ходи на ресторант и като шантава търсих свободна маса Mr. Green; с триста зора запазих маса в ресторант, който още не сме посещавали; стискайте палци да си заслужава усилията Praynig
Хубава вечер на всички и много любов и вино Heart Eyes

# 179
Goldie - весело изкарване!
Момичета, на всички пожелавам да изкарате една незабравима вечер (нощ) изпълнена само с положителни емоции, много подараци и още повече любов!Аз изчезвам, че сме на рожден ден преди романтичната вечеря!

Общи условия

Активация на акаунт