Отговори
# 180
  • GYM

donatella: хайде да ви хване ето това вирусче  EFP  Wink

[/quote]
 Ми правим всичко възможно дето се вика newsm78ще видим накрая на месеца #Crazy

# 181
Аз снощи в 12.05 си получих подаръка... (два пъти)! Плюс ново слонче за колекцията! Много съм трогната от милото ми патенце! Като прибавим и това, че изпрал, прострял и приготвил вечерята докато аз бях на гости...  Embarassed направо си беше голям подарък!
микки, както винаги оригинална, романтична и на място! Прегръщам те! (Много ми хареса този свещник. Дали мога да си го купя от някъде?)
Тихичко честито на Evy! Много романтичен подарък ще направиш на половинката....
Goldie, и аз имам проблеми със вризането във форума от няколко дни... Но си го обяснявам с натоварения час (около 15.30-16 ч.) И многото юзъри.
Весел и романтичен празник! И всичко най-най ВАЛЕНТИНСКО!!!

# 182
Тихичко честито и от мен на Evy.Страхотен подарък за мъжа ти мила.И аз исках ама лошата лелка ме посети както вече споделих.Ама толкова съм и ядосана,че незнам #2gunfire #Cussing outКакто и да е.Пожелавам една романтична вечер на всички ви.

# 183
  • GYM
Целувам ви и ви желая най-любовно опияняващата нощ! Аз отивам на кола маска, че мъжът ми е командировка newsm47 и ще закъснее.  Дано го дочакам!

# 184
Честит ви празник, мили момичета! Нека това велико чувство - любовта да не ни напусне никога и да сгрява душите ни цял живот!

# 185
Здравейте мили, честит празник на всички упорити мераклийки и дано всички ние скоро се опияним от най-жадуваното събитие   Two Hearts  EFP stork-boy stork-girl preggo 1crib

На 'изпълнилите плана' - честито и с много радост и нежна любов да изкарате 9те месеца  txtloves 4470 babydust7  Hands Thumbsup

Аз от утре започвам ову-тестовете  Wink

# 186
Момичета-кокичета,честит ви празник /кой какъвто е решил да празнува/!Пожелавам на всички много любов,безмерно щастие и пухкави бебешорковци догодина по това време!
 Hug Hug Hug
Goldie ,ама много искам да ти видя новата главица!Както и да се промениш,все ще си останеш нашето златно момиче! Hug Heart Eyes
mu6morok,ще я пробвам аз тази игра,че както се поддавам на такива зараазииииииии... Mr. Green
dididi,браво на твоето злато!Моето мъжле снощи се опита да ми поднесе за подарък тотално разместване на всички мебели в къщи.Ако искате вярвайте ама дори леглото неможах да си намеря!Ако не беше отишъл на работа щях да го убия!Пробвал да почисти след себе си с прахосмукачката,но за беда се е развалила и трябваше да чистя 2 часа след него!Тази вечер обаче се реваншира стократно-еххххх,мъже-простено да им е... Whistling Mr. Green #Crazy
На всички новодошли- Hug  bouquet
На всички нови мами-  bouquet Hug

# 187
Честит Св. Валентин/Трифон Зарезан и от мен  Two Hearts  Drunk

titiniHug. Видяхте ли му торбичката на вашия щъркел вече?  stork-girl stork-boy

Аз само чакам да свърши деня да мога да си легна в топлото легло  Tired. Яйчниците ще ме скъсат от болка, на всичкото отгоре имам ЦС  #Crazy  newsm78 и само притичвам до банята, защото ми се струва, че леля ми е дошла. Само да се появи, ще види тя newsm29  - номера ще ми играе  newsm66

# 188
  • Карлово
Дидиди, не знам дали можеш да си купиш, аз от чичко Гугъл го взех Mr. Green
Много ми е мило като ви чета. По липсата на лентички съдя, че на повечето им е за първи път, затова и очакването ви е голямо. Връщате ме две години назад, когато точно около този ден очаквах лелката, а тя взе че ме забрави не за девет месеца, ами за цели две години. Желая ви от все сърце същото щастие и на вас Hug

# 189
Juturna: Спокойно мила, твойта лелка се е влюбила за девет месеца в някой лелчо и хич няма да се вясне дори  Joy  Laughing

# 190
Juturna: Спокойно мила, твойта лелка се е влюбила за девет месеца в някой лелчо и хич няма да се вясне дори  Joy  Laughing

Няма да я бия тогава, да не вземе да погрознее и лелинчото да я изгони пак при мен  Rolling Eyes  Mr. Green

# 191
Добро утро мили поспаланки  Hug smile3507
Щом спите, значи снощи сте все обичали мноооого  luvbed, а това ви е позволено, защото после  preggo
Желая хубав ден на всички ви   bouquet

# 192
добро утро в следпразничния ден  Hug
дано всички пожелания се сбъднат съвсем скоро  Praynig
надявам се всички са изкарали прекрасна вечер  Mr. Green
момичета, едва гледам тази сутрин, незнам от снощи ли или защото вече е четвъртък но.....ще заспя на бюрото след малко  smile3507
Evy тихичко честито   bouquet и да се похвалиш как поднесе изненадата на мъжлето
при мен лелката я няма още   Praynig
хубав и усмихнат ден Hug   bouquet
ще се върна обезателно за кафенцето

# 193
mimeto_iv: хич и да не идва  Joy  Laughing Joy
Охх, и аз чакам кафенцето на Goldie с нетърпение, че и аз ще заспя на бюрото... smile3507

# 194
  • София
Е и аз да ви пожелая добро утро! От Голди кафенцето а от мен   food002. Разбрах, че някои трудно се събуждат, а мене цяла нощ не ме хвана сън и съм пред компютъра в ранни зори  Shocked. Дано сте изкарали страхотно снощи. Желая ви приятен следпразничен ден.

Общи условия

Активация на акаунт