Отговори
# 195
kativk: Мммм може ли да си запазя от палачинките за след малко, като дойде и кафенцето... много ги обичам с шоколад

# 196
kativk: Мммм може ли да си запазя от палачинките за след малко, като дойде и кафенцето... много ги обичам с шоколад

и аз и аз  Mr. Green

# 197
  • София
Също като мен. thumbsupДа ти е сладко!!! smile3503

# 198
Добро утро!  bouquet
Как изкарахте празника? Имаше ли подаръци?
Хубав и успешен ден!!!

# 199
  • Бургас
Добро утро! Чакате, а Mr. Green
- силно кафе за всички, които снощи са се вихрили Laughing
Отчет за снощи - ресторантът не беше нещо особено, за кухнята пък да не говорим, но имаше доста хлапета и нашето не скуча. Естествено се оказа, че половината от празнуващите там са познати на мъжо и доста време поседях самотна на масата Crossing Arms Иначе като му подарих джакузито направо си глътна езика от изненада Rolling Eyes Носих и фотоапарат, който се оказа с изтощена батерия и не можахме да направим снимки ooooh! Прибрахме се към полунощ, набързо сложихме дребния да спи и завършихме празника подобаващо Blush Тази сутрин, обаче, толкова ми се спи, че мисля само как ще се прибера и ще се хоризонтирам, а имаме важна презентация в 2 часа Tired Но да бях мислила снощи, не стига, че пихме червено вино, ами с десерта цапнахме и по едно малко уиски Embarassed Whistling
Хайде, вие сте наред с отчетите; аз ще подремна мъничко Joy

# 200
  • v. turnovo
Добро утро!Гледам кафенце,закуска....супер!аз да се отчета-снощи с милото си бяхме вкъщи,танцувахме си двамата пред телевизора newsm35 nuts.Подаръци нямяше,ама аз обичам класиката-получих една красива червена роза,нали съм си романтичка!Желая успешен ден на всички и май е време някой да се похвали с две чертички

# 201
  • БУРГАС
Охаааа, кафенцееее! Вземам двойна доза, че ще умра! Много съм зле! Голденце, благодаря!
Хайде и аз да дам отчета: Ходихме на ресторант - изпитан и хубав. Реших, че е грехота да не пия червено вино на такъв празник. До тук добре, обаче се оказа, че имаме запазени места за дискотека - как да не пия една водка. И днес умирам. Майка ми и татко ми, пък решили че също ще празнуват и в последния момент ми съобщиха, че ще спят у нас! Никаква съобразителност, ама какво да ги правя. Ама добре, че като се прибрахме към 2,00ч те си спинкаха блаженно и потренирахме с мъжо за тази вечер. Mr. Green

# 202
 newsm45 newsm45 newsm45
Опитвам се да спра, но...  newsm45
След 7 дни закъснение гадната лелка ми извъртя номер. Много е тежко така, защото 7 дни си се надявал, никакви ПМС и накрая... Преди малко видях зацапване и всичко ми се преобърна... Веднага си купих тест Presto и видях една ужасна  EFN най-гадната на света... Животът е толкова несправедлив...  Cry

# 203
  • v. turnovo
Мила Деси,не плачи!Животът наистина е несправедлив,но бебчо ще дойде,само че явно и твоя е като моя с характер и инатлив и сам ще реш кога да се появи.Ще видиш,че март е твоя месец!А сега-горе главата

# 204
Ех, nikkita Тъпото е, че съм на работа и не мога да си излея болката в сълзи...
Щеше да ми олекне по-бързо! А сега тази гадна буца не иска да се махне от гърлото ми  Cry

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 09:53 от DesiT

# 205
  • Бургас
Деси, толкова съжалявам, мила Sad Бях сигурна, че е станало  Cry Прегръщам те, наплачи се и март ще стане чудото, ще видиш Hug
Стели, я ми шепни на ушенце кой е този хубав ресторант Heart Eyes

# 206
Разбирам те миличка, и аз съм така и на мен гадната лелка ми честити вчера празника по най неприятния начин !
защо мойте приятелки забременяват веднага на следващия месец след сватбата си, а аз не мога . ???
Уж всичко е наред - / доки така казва /  и нали засичаме овуто ... и пак нищо ....
до кога .... така ....
 smile3511 newsm45 newsm45 newsm45
Кога Господ ще реши и на нас да ни даде .... нов живот !?!?!

# 207
Ах, мила Goldie: И аз бях сигурна, но.... Божа работа! Убедих се в това.
Вече незнам какво да си мисля! Аз все пак ще си отида на лекар в четвъртък както си бях наумила и незнам.... уж и двамата сме напълно здрави, а защо не става...   Cry Ако си ми беше дошло навреме нямаше да ми толкова гадно, но сега се чувствам просто ужасно....
А и не мога да се наплача като хората, а само подсмърчам пред монитора, за да не ме усетят колегите... Ужас!

# 208
Деси  Confused  Confused  Confused
съжалявам много  newsm45
ако ще ти олекне отиди в wc-то и си поплачи (аз така правя  Embarassed)
наистина е супер гадно и ако ми падне тази лелка ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
smile3525

# 209
Здравейте, кандидат-мами!

Сега се включвам за тази седмица, бях в командировка, а вчера беше празник Simple Smile

Възползвах се от идеите тук и направих на мъжо два списъка: 40 неща, които обичам, и 40 неща, които не обичам! И като се отприщи една любов - нямаше места никъде и седнахме в едно задимено кръчме: хапване, пийване, разгплване на душата - от онова емоционалното, което всичко отприщва. После една голяма любов вкъщи. Пък и той ми беше взел любимия диск на Лили Иванова (имах само касетката), едно пеене - ПРИКАЗКА.

Относно лелките - ами и аз се олелих миналата седмица, но реших да не си го връзвам хатър. Лелка - лелка. Бебе - бебе. Те са се разбрали, от мене кекса  Mr. Green

Тихичко честито на новите мами.
ДесиТ, прегръщам те, мила, другият месец ще стане - така като гледам всички сме се наредили за Коледните подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт