Отговори
# 210
  • v. turnovo
Все по-често си мисля колко мои познати забременяха ей така,без да разберат,а ние какво ли не правим да го улесним това бебе и пак не става.Като ми наближи М.и почвам с философските въпроси...

# 211
Ах, мила Goldie: И аз бях сигурна, но.... Божа работа! Убедих се в това.
Вече незнам какво да си мисля! Аз все пак ще си отида на лекар в четвъртък както си бях наумила и незнам.... уж и двамата сме напълно здрави, а защо не става...   Cry Ако си ми беше дошло навреме нямаше да ми толкова гадно, но сега се чувствам просто ужасно....
А и не мога да се наплача като хората, а само подсмърчам пред монитора, за да не ме усетят колегите... Ужас!

Деска, мила - знам, че в момента ти е супер гадно и каквото и да пишем - е без значение, но се опитай да се успокоиш и да мислиш позитивно Hug Hug Hug
Както си написала ти самата - това е Божа работа!

# 212
mimeto_iv: Вече започвам да се успокоявам! Тази моята лелка ми върти номерца и аз също ще я #2gunfire  Пък като съм почнала и вашите ще ги  #2gunfire #2gunfire  #2gunfire всичките, та да не ви притесняват девет месеца!!!
Благодаря ви мили момичета, за хубавите думи...   Hug  bouquet
Толкова съм щастлива, че ви има! Обичам ви всички  Heart Eyes

СТОП! КРАЙ!!! Повече никакви сълзи - заради една тъпа лелка не си заслужава да се ядосваме!
Хубавото при мен е, че много бързо ми минава  Hug

# 213
  • БУРГАС
Ей това вече НЕ ГО ВЯРВАМ! Деси, направо онемях! Добре де, това сега зацапване ли е или е обилно кървене? А пък нали си знаеш, че тестовете не те хващат. Стига, бе! Ти се шегуваш!
Плача като идиот заради теб. Сигурна бях, че ще гушкаш бебоче.
Деска, целувам те и те прегръщам силно и знай, че всяко зло е за добро!

# 214
СТЕЛА: И аз бях сигурна и си галках коремчето и моето мъжленце го целуваше, ама....
Тя моята лелка така идва - няколко часа цапа и после се развихря!
Сега като правим скорпиончето, то ще ощите всички лелки, ще ги уплаши и ще дойде като победител през ноември хихихи  Joy

# 215
Здарвейте сладурки  Mr. Green как сте след сношния зарезан валентин?
на мени ми е много заспало и пияно Embarassed
гледам зсълзи лошо насторение  newsm78 ама не така бе милички посрещаме всички негативи с високо вдигната глава за да можем да ги преборим по лесно и да станат хубави мисли и случки в най скоро време Hug нали така
сега се усмихнете сложете розовите очила и смело напред без сълзи Naughty
много прегръдки и целувки от мен и успешен ден на всички
Голденце мерсаж мила за кафенцето днеска имам крещяща нужда от него в огромни количества  Mr. Green Crazy

Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 216
  • GYM
Ох, Деси Weary Хайде, баба ни Марта ще те зарадва! Със сигурност FlutterНие пък с моя снощи се сдърпахме и все още съм крива. Дано вашият ден е по-усмихнат и ведър!

# 217
  • БУРГАС
Голди, заведението се казва "На кея". Няма начин да не го знаеш, а на втория етаж е супер. Кухнята също ми допада, защото аз много обичам рибки, а там ги приготвят страхотно.
Деска, горе главата, мило. За 8-ми Март ще си направим най - хубавия подарък.

# 218
  • София
Здарвейте сладурки  Mr. Green как сте след сношния зарезан валентин?
гледам зсълзи лошо насторение  newsm78 ама не така бе милички посрещаме всички негативи с високо вдигната глава за да можем да ги преборим по лесно и да станат хубави мисли и случки в най скоро време Hug нали така
сега се усмихнете сложете розовите очила и смело напред без сълзи Naughty
много прегръдки и целувки от мен и успешен ден на всички
 Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug
newsm10 newsm10
"Не" на лелите и другите неканени роднини Naughty Naughty #2gunfire И горещо привествие и силно "Да" на повече усмивки, напук на това, което сега може да ни се види много тъжно или да се почустваме зле от него!!! Naughty
Аз ви целувам всичките и се надявам, че няма да позволите на малко камъче да обърне каруцата на любовта, щастието и радостта от живота! Hug Hug  bouquet

# 219
  • София
Мила DesiT, и аз много съжалявам , че не се е получило този месец. На мен също миналия месец ми закъсня доста и много се разочаровах, когато след няколко отрицателни теста ми дойде newsm45
Желая ти повече късмет за баба Марта  newsm10 и горе главата. Няма място за притеснения. Нещата винаги се подреждат по най-добрия начин за нас, когато постъпваме както трябва. Laughing, а аз съм сигурна, че при теб е така. Смело напред и едно сладко бебоче в края на годината  newsm07.

# 220
  • Бургас
Стели, знам го, там празнувахме Св.Валентин преди две години Peace И аз обожавам морски нещица за хапване Flutter
Деси, радвам се, че бързо ти минава, скорпиончето няма начин да не стане, не са шега работа тия бодливите Mr. Green
Умирам за сън и главата ми ще се пръсне; кой ме караше да пия уиски след виното Whistling ooooh!

# 221
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
STELLA_B  и аз го знам това заведение знаете ли че още преди като беше едно неугледно и беше с име Пица Италия май  newsm78 сме се хващали от София да ходим до там да хапваме пици бяха страхотни ама миналата година след морето минахме от там и не беше сащото в смисал казваше се вече точно както ти си написала и не бяха същите пици Cry май са сменили собственика но пак беше хубаво де

извинявам се за спаменето ама ме налегна една носталгия към лятото и морето Mr. Green

# 222
Едно след-валентинско здравей и от мен... аз няма какво да се отчитам за вчера, защото ние не празнуваме св.валентин... а и свекър ни ни беше на гости. Като го поканихме изобщо не се сетихме, че е 14-ти. Но това няма значение, защото и без това нямахме планове... А се получи мн приятна вечер... Simple Smile Нооо - тази вечер ще спретна някоя романтична изненадка...  Twisted Evil

Деси, мила, съжалявам за лелката... тези неканени и нечакани гости, не знам как да ги отучим да правят каквото си щат! Явно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire това е начина! Без, сълзи и без тъжни мисли... прегръщам те силно и нека женския месец ни зарадва всички чакащи и желаещи бебета!  Hug Hug Hug

Голди, мерси за кафенцето... трето ми е за днес  Embarassed, но пък ми е най-вкусно!  Grinning

Уфф, момичета да споделя едно мое притеснение... за първи път ще правя секс без да се пазя по някакъв начин и ако мога да кажа така - целенасочено. Много глупаво може да звучи, но си мисля за това и се чувствам идиотски...  Thinking Не знам как точно да обясня усещането, не знам дали някоя от вас е изпитвала нещо подобно...  Confused Когато миналия път стана бебето беше случайно и не съм се замисляла изобщо - просто се е получило естествено... Но сега вече месеци само това ми е в главата и като дойде моментът на опитите - и съм се стреснала нещо..  ooooh! Луда работа...

# 223
  • София
newsm45 newsm45 newsm45
Опитвам се да спра, но...  newsm45
След 7 дни закъснение гадната лелка ми извъртя номер. Много е тежко така, защото 7 дни си се надявал, никакви ПМС и накрая... Преди малко видях зацапване и всичко ми се преобърна... Веднага си купих тест Presto и видях една ужасна  EFN най-гадната на света... Животът е толкова несправедлив...  Cry

DesiT, искрено ти съчувствам, мила, но не се отчайвай. Идва най- хубавия месец- на жените и тогава вярвам ще се случат чудеса и ще си направим подарък за 8-ми март... Аз пък няма да тъжа ако подаръка при мен е за 10-ти(тогава имам рож. ден...)! Пращам ти една гооООляма   Hug и се усмихвай повече, че бебчо като се посее трябва да е в една много щастлива мама, за да е и то щастливо...!   love001    newsm51

# 224
  • GYM
Ах, да... Забравих да ви кажа, че тия дни ми се догади 4 пъти и се чувствам странно замаяна, но май си самовнушавам newsm78 не  е възможно да усещам признаци за 2 дни ( сигурно ви изглеждам турбо-тъпа, че си мисля такива неща Rolling Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт