Отговори
# 225
  • София
И аз съм тъжна newsm45 , но не заради лелката (тя беше миналата седмица), а заради вчеращния празник... Моят мъж за пореден път не му хрумна идеята, че аз романтичката чакам някакъв мил жест, някакъв малкък подарък в знак на любовта му... Естествено нямах желание за нищо, бях разочарована... Дори и за любов нямах желание...
Вчера ходих при мойта гинеколожка. Прегледа ме тя и каза, че всичко ми е наред и можема съвсем спокойно да действаме по въпроса за бебче... НО...  smile3518

# 226
kativk: Вярно е, че нещата винаги се подреждат по най-добрия начин, когато сме добри и имаме хубави мисли в главата  newsm51
Goldie:   Mr. Green тия бодливите  Joy Mr. Green така ще му се зарадвам на едно такова, нищо че е бодливо  Laughing
abirena: Благодаря ти мила! но и ти недей тъжи - те мъжете са си такива и не бива да им се сърдим! Но все пак можеш да му подметнеш, че много би се зарадвала някой път да те изненада с едно цвете без повод или някаква друга сладка изненада!
Пожелавам на всички ни по едно-две    newsm32 newsm32  до края на ТАЗИ година - били те скорпиончета или стрелчета (аз много обичам стрелчета, но и скорпионче ще заобичам ако имам  Laughing )

# 227
  • Варна
Привет на всички Flutter Надявам се сте си прекарали приятно снощи. Ние си бяхме в къщи и съседите ни бяха на гости. Беше много весело и се отпуснахме и забравихме проблемите.
ДесиТ, не мога да повярвам. Бях толкова сигурна, че бебчо е напът. Нооо ако не е този месец, знаеш - март чака. А и това със скорпиончетата ми хареса Heart Eyes
И аз мен на 6-7 ден закъснение имах зацапване и си помислих, че лелката пристига. Но после нищо. И след още 5 дни теста беше с 2 черти. Дали и при теб няма да стане така?
На мен днес ми е малко тъжно, защото ходих на преглед с надеждата доки да потвърди, но нищо не се видя Cry Обясни ми, че има бременност(имало лигавици и някакси били разположени), но явно овулацията ми е била по-късно и още е рано да се види каквото и да е Sad
А аз толкова се надявах днес да разбера дали всичко е наред. От  вълнение и притеснение не съм спала 2 нощи.След една седмица ще ходя пак. Ще имам нужда от вашите палци пак Praynig
Сега мисля да подремна малко. Дано като се върна тук да има нови мами  bouquet

# 228
  • GYM
Ето пак ми се гади Sick...Да не съм пък нещо болна newsm78

# 229
Донатела, на мен миналия месец непрекъснато ми се гадеше; не можех и миялната да заредя без да  Sick но не бях бременна.
Също такае възможно да е някакъв ефект от фолиевата киселина - на мен ми се отразява доста странно.
...
Уфф, момичета да споделя едно мое притеснение... за първи път ще правя секс без да се пазя по някакъв начин и ако мога да кажа така - целенасочено. Много глупаво може да звучи, но си мисля за това и се чувствам идиотски... 
Мило Морги - при нас с мъж ми първия път - бебето стана от раз, но бяхме само от два месеца заедно и със сигурност не го искахме тогава. Сега сме женени, имаме собствено жилище и все пак много трудно събрах куража за този път. Все си мислех, че могат да ми се върнат старите отрицателни емоции, но всичко засега е О.Кей. Мисля позитивно, все си повтарям, че щом предния път е станало, то и сега ще стане - т.е. нямаме здравословни проблеми или нещо подобно. И със сигурност кексът без презерватив и пазене е много по-вълнуващ  Embarassed

# 230
Здравейте и от мен!!! smile3534
Ето ме и мен,ужасно следвалентинска.
И ние изкарахме страхотно.Аз работя в Царско село и за снощи бях наема мезонета.Ауууу половинката много се изкефи.Мезонетът е много красив и огромен.На първия етаж има хол с кухненски бокс.Аз наслагах навсякъде свещички.Също по стълбите към спалнята.Пък горе в спалнята по мокета от вратата до леглото имаше червени хартиени сърчица.
Малко късно ядохме,защото си поръчахме рум-сървиз от Пица Виктория,която е там,ама имаха ужасно много работа и манджата дойде чак в 23,30.Също не смогнахме да се топнем във ъгловата вана.
Обаче си беше страхотно.Имам един огромен букет с червени рози и бонбониера Моцарт във форма на сърце.

DesiT,не се отчайвай,и нашето време ще дойде,пък може лелката още да не е дошла,виж Yanina-и тя е имала зацапване.

# 231
Slavunder,  Hug Hug Благодаря ти за разбирането и подкрепящите думи! Вероятно точно заради старите негативни емоции е това усещане. Но пък, както казваш вълнението - 100% си заслужава.   Blush Ще я видим довечера тази работа!   bouquet

# 232
Така те искам, Морги. Със сигурност е интересно - това мога да ти го гарантирам: както каза една моя приятелка - "само като си помисля моя мъж с какъв кеф си направи сина"

# 233
Ех момичета какви сладуранки сте ми само  Hug
Тя моята лелка сериозно се е захванала за мен и ще ме пусне чак след 6-7 дни! На мен първата ми мисъл сутринта беше: "Спокойно Деси, това е зацапване от имплантирането", но... уви!
Yanina Продължаваме да стискаме всичките си палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed мила и със сигурност ще стане! Хайде другата седмичка да се похвалиш ИСТИНСКИ Simple Smile
Момичета, като се замисля - НЕ трябва да се отчайваме, а да се радваме. Все пак имаме удоволствието да не се пазим, да се обичаме на воля  luvbed  да не се притесняваме от нищо... А то когато ни е писано ще стане  Hug

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 14:06 от DesiT

# 234
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте и от мен  Tired, аз едва сега успях да се измъкна от леглото...
Голди, нали може да си взема тройна доза от кафенцето???
Леле, колко много сте изписали, добре, че днес форума работи нормално, и можах да изчета всичко..
Morgy, познато ми е твоето усещане, и мисля, че е нормално за всеки, който се е пазил, да му е странно, когато започва опитите. Аз в началото се стягах, и след края първата ми мисъл все беше "леле, не се пазихме" hahaha. Мисля и, че това по някакъв начин поставя психическа бариера пред бебо, нещо като естествен имунитет, знам ли... тялото ти разпознава плувците като нежелан натрапник и не ги пуска нагоре да си вършат работата  newsm78
DesiT, горе главата мила, кофти е като ти закъснее и ти дойде, знам от личен опит... Hug
donatella, и на мен ми се гадеше доста след всеки път, когато бях сигурна, че е станало, но .... се оказваше винаги самовнушение. Сега, като знам, че няма как да ми се догади преди М, дори не ми се гади Crossing Arms
Yanina, стискаме ти палци при следващия преглед да се види сакчето с малката точица в него!!  Hug И да дойдеш веднага да се похвалиш тук, чакаме!!!  Mr. Green

# 235
Здравейте и от мен, момичета!
DesiT, миличка, нищо няма да ти кажа, само ще те прегърна силно!  Hug Hug Hug
Явно наистина всичко е Божа работа и на който, когато му е писано.
Yanina,  newsm17  Дано всичко е наред!
Катее, след описанието на този толкова романтичен празник, организиран от теб, и след баничките, дето ги направи да не съм чула повече за мъжествените ти наклонности  Joy
Да ви кажа и аз за снощи: не бях му купила нищо на милия и ,разбира се, в последния момент не можах да измисля подарък, та накрая купих една рамка за снимки, извадих една снимка от сватбения ни албум и я сложих в рамката и му я подарих с указанието да си я сложи на бюрото на работа  Joy  Колко тривиално!   smile3532 Ама той пък хич не се възпротиви на идеята  Laughing  и даже каза, че ще подхожда идеално на интериора в кабинета му  hahaha  Е, аз го бях питала преди време как ще посрещне едно такова подаръче от моя страна  hahaha  Той пък ми беше купил каквото си бях поръчала - сребърно синджирче за висулката, която ми беше донесъл преди два месеца от Брюксел  Joy  А пък баща ми като по поръчка беше нощна смяна и си бяхме само двамата. Поръчахме си храна и така. С една дума - беше страхотно.  Peace 
П.С.  Само да не си помислите, че сме завършили подобаващо вечерта - нееее, заспахме си тихичко и кротко, заради гадната лелка.  #2gunfire

# 236
Здравейте и от мен.аз да ви кажа също като abirena.и моят мъж не се сети че може да се понапъне малко.и му бях ядосана.
DesiT  Hug
Scarlet_  и това си е подарък бе мила важен е жеста
Morgy кураж мила и само хубави мисли
rushsf  другия път като запазиш мезонета да поканиш нас да си спретнем едно женско парти.а то храна може и да няма  Mr. Green
donatella  не изкам да те отчайвам ама аз миналия месец бях с 15 дни закъснение повръщах,и гърдите ме боляха и бяха големи ама наонази пущина дойде.дано при теб да е друго baby_neutral
ro6ko_ стига с тези пици че от събота съм на диета и съм освирепяла доста Mr. Green.
ГОЛДИ каво става с твоите изследвания и овото.имаш ли резултат(извинявай ако си писала някъде ама аз пак неразбрала Rolling Eyes)
мацки каквото и ще да става нали знаете ТОВА Е НАШАТА ГОДИНА  и рано или късно и нашия миг ще дойде.  bouquet

# 237
  • GYM
Ааааааа, никакво отчайване! Та ние почнахме едва от този месец! На фона на това, което чета тука ( има хора дето опитват сума ти време, мерят температури, правят тестове и пр.) би било много нагло от моя страна да се отчайвам! нйе-нйе, отнют!

# 238
Момичета,айде обяснете ми деееее тия капчици,дето ги попълвате в графиките си. smile3516Пак не съм разбрала.Кога да попълвам синя капчица и кога бяла и какво изобщо значат.

# 239
rushsf какви са тия сини капчици  newsm78
има два вида бели може да се нарекат те са за различният вид ЦС и червени за М какви са тия сини питай по подробно кое не ти е ясно че и аз не мога за зацепя нещо какво точно те интересува  newsm78 Hug

Общи условия

Активация на акаунт