Отговори
# 240
Кате
сещам се какво имаш предвид,
Цитат
ro6ko_ ...има два вида бели може да се нарекат те са за различният вид ЦС...
синкавата капчица трябва да се отбележи за дните когато забележиш ЦС която е белтъкоподобна - оглеждай се нея около предполагаемите дни на овуто, описват я наподобяваща белтък, прозрачна и разтеглива
а бялата капка е другата бяла ЦС която я има в другите дни на цикъла.
Вероятно сега като се замислиш си забелязвала се ЦС се променя но не си обръщала внимание. Сега когато започнеш да следиш и ще разбереш защо и кога...
хайде успех  Mr. Green

# 241
на мене и двете ми изглеждат бели Mr. Green май никога не трябва да ми дават книжка Mr. Green явно имам дълтониски наклонности  Crazy
rushsf извинявай миличка грешката е моя има сини капчици Hug

# 242
Ахааа,сещам се newsm12.Значи слагам бяла капчица когато си имам най-обикновена слуз през дните на цикъла,а когато стане по-наситена и гъста-синя капчица.
Сега се сещам,че веднъж даже ходих на гинеколог по тоя повод,защото реших,че съм лепнала нещо и имам някакво течение,пък дофтурката рече,че все пак съм жена и с имам течове,които са си нормални.
Ще дебна и ще попълвам.Щот иначе не знам какво друго да попълвам в тая пуста графика освен лелката и кога правим секс.
Много обичам да ви разгреждам графиките..... smile3521
Пък що е така,не знам. smile3525

# 243
  • БУРГАС
Пак имам проблеми с влизането във форума! Абе хора, много ми е зле - през два часа пия аналгин, ама не ми минава кратунката! Искам да спяяяя, но съм на работа. И на всичкото отгоре всички от офиса се изнизаха/няма да казвам като какво/ и ме оставиха сама да се оправям.
А мен довечера работа ме чака luvbed Дайте ми съвет как да се стегна, моля ви!
Кате,  newsm10

# 244
Ахааа,сещам се newsm12.Значи слагам бяла капчица когато си имам най-обикновена слуз през дните на цикъла,а когато стане по-наситена и гъста-синя капчица.
Обратното е (ако съм те разбрала правилно) newsm78, когато ЦС е прозрачно, като вода - синя капчица, а когато е по-мътно (може да е бяло) - бяла капчица

# 245
  • София
Стелче, защо не си вземеш от аптеката една ампулка витамин С от 500 мг. Разтвори я във вода и я изпий. На мен много ми помага, когато ми се спи или когато имам главоболие от преумора. smile3503

# 246
  • БУРГАС
Стелче, защо не си вземеш от аптеката една ампулка витамин С от 500 мг. Разтвори я във вода и я изпий. На мен много ми помага, когато ми се спи или когато имам главоболие от преумора. smile3503
Мерси много! Ако успея да се добера до аптеката ще си взема задължително! Ако не - ще кажа на мъжо да ми купи.

# 247
миличка вземи пийни един нимезил или солпадеин и ще ти мине моментално със сигурност Hug

# 248
.......
Щот иначе не знам какво друго да попълвам в тая пуста графика освен лелката и кога правим секс.
Много обичам да ви разгреждам графиките..... smile3521
Пък що е така,не знам. smile3525

И аз така... и аз не знам защо...  Mr. Green

Но моя не си правя, понеже наистина освен М, секса и да зашиша, че пия ФК нищо друго няма да мога да попълня... ще видим евентуално другия месец мога и да се пробвам при липса на  EFP    Heart Eyes

# 249
Morgy и аз си казвах така но реших да си направя и макар да първи месец се убедих че е по удобно от драскането по разни календарчета които постоянно губех  Embarassed
пробвай ако не ти хареса ще го зарежеш (но се съмнявам)  Mr. Green

# 250
  • София
И аз да попиша малко за графиката. Много ми е забавно да я попълвам и който я е измислил ни е направил голяма услуга  smile3501. Всичко си пиша и това много ми помага, защото съм голяма забраванка. ConfusedИначе и на мен ми беше малко трудно в началото да се ориентирам с тия течения и т. н., но като за първи път горе долу бива. Thinking

# 251
Ама, какви сте момичетаааа.....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes направих си графиката - доста постна за сега пък ше видим нататък. Обаче сега не знам как да си я сложа в подписа...ако може да ме светнете  Embarassed и още един въпрос - виждам, че на всяка от вас картинката на графиката е различна - а това как става, аз ли си я избирам и от къде  newsm78 .. Сори за глупавите питания...   Wink

# 252
Мдаааа... успях да се справя Simple Smile Ето ви сега може и вие да следите, макар и скучната ми графика  Mr. Green

# 253
Ми в самия сайт,където си попълваш градиката,в менюто вляво има опция "Лентички".Там си избираш картинката и после кликваш върху нея и отдолу има в едно поленце едни писаница-копирай и после влез в профила си тук в и пействаш писаниците в опцията "Подпис".Не забравяй в сайта с канедарчето да влезнеш в настройките и да я направиш видима за други потребители,че да те шпионираме. smile3508
Аз пък процетох всичко за ЦС и ся малко ми се изясни работата.
Аааа,тоя месец нещо ме мързи,но другия ще си купя и аз овулационни тестове и ще го издебна смотаното яйце. smile3516

# 254
  • София
Morgy, за да ти излиза графиката в подписа в овулационния календар от зачатие отиди на лични графики. Ще ти излезне картинката на твоята графика-просто копирай линка й на мястото в твоя профил за подпис, а картинката можеш да промениш пак от зачатие отстрани в менюто на овулационния календар има "лентички". Там можеш да си избереш картинката, която ти харесва!!!Успех! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт