Отговори
# 255
Мерси момичета.... готова съм  Mr. Green    bouquet

# 256
Привет на всички  Hug

Имам питане, дано да получа отговори... Като съм се ръчкала ляво-дясно из разните форуми с теми от рода на "първи признаци", навсякъде пише, че в началото (около имплантацията) има пробождания наподобяващи "порязване с хартия" и подобни, но винаги в дясно - та питането ми е защо само в дясно!?! Shocked

# 257
Момичета, сега ви четох и видях, че говорихте за витамин С и за умората .
Та по тоя повод се сетих да ви питам нещичко :
има едни сашето - казва се STIMOL  - на опаковката пише  - цитрулинов малат - citrulline malate - това, което знам за стимола е, че спомага за подобряване на енергообмена в организма при възстановяване . Може да се пият по три - четири сашето на ден и да ви кажа аз наистина се тонизирам доста от това . Направо си е като стимулант .
Само , че нищо не мога да намеря в google  и молбата ми е ако някой знае да ми обесни дали може да се пие това нещо по време на опити за бебеправене ?  newsm78
Дали ако има евентуална бременност не е опасно .  newsm78
Нещо не съм много запозната с този въпрос !
Благодаря Ви !  Hug

# 258
  • София
Здравейте от мен на 12-ти се включих за първи пат във форума на тази тема обещах ви да ви пиша защото аз също чаках двете чертички, но уви Sad на 13-ти взе че ми дойде М явно ще си почакам още дълго Cry Закъсняваше ми вече цели 2 седмици и се надявах, но нали знаете "надеждата умирала последна"  Стана ми много гадно и доста тъпо изкарах празника но днес съм вече по добре Confused

# 259
Пробожданията са в дясно, защото розположението на матката е такова. но това дясно не  е като да те щрака силно в дясно яйчник например. Искат да кажат приблизително към дясната половина на таза. Помня, че при мен си беше едно странно издърпване, чак от сън ме събуди, хем боцка, хем дърпа надолу. От тогава все чакам нещо да ме дръпне, ама неееее.

А сега за капчиците. Фертилната слуз по правило е по-прозрачна и се разтяга между пръстите. Почти същата е както слузта след изпитан оргазъм при жената, даже е същата.

# 260
Здравейте на всички!
Боже, от кога не съм влизала- има няма 2-3 месеца и седмичната тема почти се е подновила! Хората бременеят, не се шегуват! Пожелавам на всички, след още 2-3 месеца да се подновят с още по- нови лица.
Весело и успешно забременяване  Hug

# 261
  • София
Добро утро!!!  newsm64 newsm64. Аз понеже съм си в къщи тази седмица и съм ранобудна по закона на Мърфи, когато не съм на работа-ще ви спретна една хубава закуска... smile3521. Пък дано се появят много нови бъдещи мами днес и да ни зарадват с  EFP

# 262
  • v. turnovo
Добро утро и от мен!Аз пък от яд не мога да спя!!!Снощи по новините обявяваха почивните дни през годината и дните,които ще бъдат отработени.И аз като абсолютен карък,решила да се женя на 21 април,хората взели че го направили работен!Направо откачих.А вече нищо не можем да променим и всеки,който ще присъства на сватбата трябва да си взима отпуск!
Излях си мъката и малко ми поолекна Close

# 263
добро утро  Hug
 smile3558 петък ееее   Mr. Green
кати благодаря за закуската, ммм как добре ми дойде че бях озверяла от глад Wink
никита наистина кофти и си е за ядосване но те уверявам че ще бъде една прекрасна сватба и никой не би пропуснал за нищо на света (пък камо ли заради едната работа), ще видиш че всички ще дойдат  Hug
жени съжалявам че така се е получило, тази лелка този месец явно е решила да си прави кофти шегички  #2gunfire радвам се че си добре вече и с нови сили за осми март  Hug
ани благодарим за пожеланията  Hug
прекрасен и усмихнат ден момичета  Hug   bouquet  Hug

# 264
  • БУРГАС
Добро утро и от мен, момичета! И аз се измъкнах от леглото(по-скоро мъжо ме изрита). Вече май съм по-добре, ама още съм с ужасен главобол! Sad
Кати, мерси за закуската, ще си я запазя за кафенцето.
Никита, не съм го чула това за почивните и работните дни, можеш ли да дадеш повече инфо? Моята сватба е на 28-ми Април. Колкото до 21-ви, не се ядосвай - така ще разбереш кой ви уважава. Всяко зло за добро!
Ох, малко съм неадекватна още. Хубав ден ви пожелавам с много  EFP

# 265
  • v. turnovo
Ами Стели,те в парламента вчера го решили.Цитирам:Четири почивни дни ще се съберат за празниците 1 май, 24 май, 6 септември и Нова година, след като правителството одобри решение за разместване на почивните дни през годината.
30 април ще бъде официален празник в България, който ще бъде отработен на 21 април. Почивният 25 май ще бъде отработен на 19 същия месец, когато ще се работи, предаде Дарик. По повод Деня на Съединението - 6 септември, министрите обявиха за почивен и следващия ден – 7 септември, който ще се отработва на 15 септември. За Нова година българите ще почиват на 31 декември, но ще работят на 15 декември.
За твоята сватба ще имате късмет-почивен ден е .На мен ми е късничко вече да променям дати,но е истина ,че сега ще разбера кои хора наистина държат на нас

# 266
Ха, добро утро и от мен!
 newsm51Честит ви ПЕТЪК! newsm51
Време е за многоооооо EFP EFP EFP

# 267
  • Бургас
Честит ви петък Hug
- еспресо, моля Laughing
Момичета, вчера при мен беше лудница, а снощи пък правих еклери до 11 часа и не съм изчела всичко, което сте писали, че бързах да поднеса кафето Blush Сега сядам да ви изчета; само да ви се оплача от снощи нещо ме дърпа десния яйчник, а той си е ок, задържаните фоликули са в левия; какви са тия работи вдясно, вече се побърквам Crazy

# 268
Goldie мерси за кафенцето ама хубава работа - правила си еклери   chef, ами вземи почерпи  Laughing само ни изкушаваш тука да ни потекат лигите  Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 269
Добро утро на всички и честит ви дългоочакван петък!!!  newsm44
Голди благодаря за кафенцето. Тъкмо това ще трябва да ме събуди, че тази сутрин нещо е много трудно.
Аз минавам само да се разпиша и да ви пожелая хубав петъчен ден с най много  EFP
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт