🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 175
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 035
Крисито е много хубава тази вечер.

# 1 036
Изисква се доста смелост Магдалена да си признае подобно нещо. Даже ми се стори прекалено открита.

Че тя още на плажа, когато беше на индивудална среща с Алек, разказа големи подробности - как бившият й е ходил да заплашва родителите й и пр. Историята вече я знаем, не знам защо я повтори сега пак.

# 1 037
  • България
Днес момите на домашен бит и техника ли бяха? Много нискобюджетно.

# 1 038
Горджиса се видя, че не е спортна натура...ама за какви сценарии и филми говори, че ще снима GrinTrollface
Снима тя. Основно в главата си.
Този път чупят рекорда по брой на участниците с делюзии. Алек и той е в кюпа с налудничави фантазии. Водоподлей-мечтател. И понеже и той се изживява още като невинен хлапак, няма да му се понрави живот с инфантилната мама Маги.

# 1 039
Изисква се доста смелост Магдалена да си признае подобно нещо. Даже ми се стори прекалено открита.

Че тя още на плажа, когато беше на индивудална среща с Алек, разказа големи подробности - как бившият й е ходил да заплашва родителите й и пр. Историята вече я знаем, не знам защо я повтори сега пак.

То, че беше споделила тогава, беше. Ама този път си каза в прав текст, че е била държанка.

# 1 040
Виктория май забрави как миналата седмица коментираше двойната среща само тя 🤣 сега Маги и е крива , че говори…

# 1 041
В предишен епизод, когато леля Магда беше определена като най-естествена, Виктория изкоментира, че коригирани гърди, нос и скули не е естествено. Оттогава се взирам в скулите на леля Магда. Кофти гримаси прави.
И с тоя бивш, дето я побийвал, аман. Да си беше хванала IT за гадже, а не някоя мутра. Ама вкус, какво да го правиш.

# 1 042
Горджиса се видя, че не е спортна натура...ама за какви сценарии и филми говори, че ще снима GrinTrollface
Видя се и супер безформената и и тясна рамка на мисленето и. Отделно е пълно със сценарии там. Не знам как оцелява. Вероятно затова е толкова крива от всякъде.

# 1 043
Тоя Горджъс защо говори тоооолкова провлаааченооо...

# 1 044

Друг е този, с друга драма.

# 1 045
Че Мага е била държанка се разбра отдааааавна, в началото още.
Не сега!

# 1 046
Малко се обърках, колко агресивни бивши и колко драми сподели леля Магда до сега?
Дали ще вади още?

# 1 047
На Миленка изобщо не й отива да завижда и да коментира така. Имам чувството, че след коментара на Алек, че не се вижда в нейната история, може би тя ще си ходи.. Кристина не се трае, дразнещият й глас постоянно оглася имението..
Да! Миленка е различна, аз я харесвам, но тя е във фаза, в която още не знае, че здрава връзка се гради от двама здрави партньори. Ако очаква, че ще проектира неволите си и ще се въргаля в тях, като прасе в тикви, а другия ще я тегли и забърсва, много разочарования ще изживее още. Опасно е да влизаш във връзка, без да си излязъл от миналото си. Важи и за Маги, сега точно и Валерия, слушам, та и за нея. Много незавършени жени  са там.

Съгласна съм. То за това човек трябва навреме да прави семейство и деца, а не да чака 30-така, когато вече има емоционален багаж и е много по-трудно.

# 1 048
Валерия, както винаги, манипулативна.
Излъга за снимките, как много спонтанно станала известна. Според мен винаги го е търсила. Искала е да има мъжко внимание, заради липсата на внимание от баща си. Много жени с такива истории избират такива професии, танцьорки, моделки и т.н., избират по-провокативна визия. Няма лошо в това, просто е нелепо да твърди,че не обича да е в центъра на вниманието 😅

Съчувствам ѝ за това, което е преживяла, но от друга страна постоянно търси съжаление. Има такива мъже, на които това им харесва, де. "Счупени" жени, които да поправят и закрилят. Така че това не винаги е лош ход.
Но според мен Валчето абсолютно съзнателно му повтаря тази история отново и отново,и отново.

# 1 049
Дежа вю... Йоана и Надя, залепени една до друга, приклещили Кристина в кухнята...

Общи условия

Активация на акаунт