🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 181
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 020
Милена сигурно ще си ходи скоро. Чуваме я. 😯

# 1 021
Милена взе да се усеща...да усеща що за шоу е шоуто де...

# 1 022
Ами и на Магито не й е било лесно - животът на мутресите не е лек. Освен това ги и побийват и ги заплашват, така също и упражняват натиск върху родителите им.

# 1 023
И аз не съм била на палатка никога, но как този въпрос се превръща в разказ за драмите в живота  и "героизма" да работиш, за да се издържаш, умът ми не побира...

# 1 024
Не е ли по-важно, че си е извървяла пътя и си е взела поука жената. Пък и доста от историите на жените сигурно са побутнати от продукцията. В доста предавания им казват какви теми да повдигнат, и сега може да е същото.

# 1 025
Хареса ми, че Маги сподели тази история.

# 1 026
И аз не съм била на палатка никога, но как този въпрос се превръща в разказ за драмите в живота  и "героизма" да работиш, за да се издържаш, умът ми не побира...

Ами като не е научена да работи от малка, като мине в средната възраст (след 35) и тепърва да започва да се учи да работи е трудничко, да.

# 1 027
  • София
Горджиса се видя, че не е спортна натура...ама за какви сценарии и филми говори, че ще снима GrinTrollface

# 1 028
Drinking game:
Пиеш всеки път, когато чуеш "когато мама почина..." 😬🥂

# 1 029
  • Варна/Амстердам
Маги може да е превзета на моменти, но мен повече ме дразнят злобните Надя, Йоанна и Виктория, събрани като кобри в гнездо, определящи съдбата на другите момичета. Всъщност те са са тези, които са се взели прекалено насериозно, макар да обвиняват останалите в същото. В синхроните ръсят само обиди и язвителни коментари, като в очите и на трите прозира чиста злоба.
Горджъса пък ме разби с тези сценарии. Sweat Smile

# 1 030
  • България
Валерия пак с измислената история, че някакъв фотограф е намерил и снимките "гръмнали". Този път добави и че като малка е била по конкурси. Само търси съжаление.

# 1 031
Айде и Валерия мина през целувките на Алек,ама тя сама се натисна.

# 1 032
Изисква се доста смелост Магдалена да си признае подобно нещо. Даже ми се стори прекалено открита.

# 1 033
😂😂😂И моят мъж е фен на дупето на Надя !
Който разбира - там се взира! Flushed
Добавям глас за Надя, ама давам и един на Валерия, ше ме прощавате.

# 1 034
На Миленка изобщо не й отива да завижда и да коментира така. Имам чувството, че след коментара на Алек, че не се вижда в нейната история, може би тя ще си ходи.. Кристина не се трае, дразнещият й глас постоянно оглася имението..
Да! Миленка е различна, аз я харесвам, но тя е във фаза, в която още не знае, че здрава връзка се гради от двама здрави партньори. Ако очаква, че ще проектира неволите си и ще се въргаля в тях, като прасе в тикви, а другия ще я тегли и забърсва, много разочарования ще изживее още. Опасно е да влизаш във връзка, без да си излязъл от миналото си. Важи и за Маги, сега точно и Валерия, слушам, та и за нея. Много незавършени жени  са там.

Общи условия

Активация на акаунт