🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 188
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 005
  • тук и там
Може и само Маги да е разбрала задачата,но му беше откровено скучно докато гледа презентацията и.

# 1 006
Горджъс докато слуша Магда:
- Човек не е хубаво да лети, чак толкова високо...

Пак Горджъс когато разказва:
- Аз наистина искам да си реализирам моят сценарий и имам още много идеи за филми.
😆😆😆😆😆😆

А това което коментираше Сашо за всяка една - ЧОВЕК ВИЖДА ТОВА, КОЕТО ИСКА ДА ВИДИ И С КОГОТО ИСКА ДА ГО ВИДИ.

# 1 007
Хайде Магда пак почна с бившите. Никой не го интересува бе, Маги Joy

# 1 008
Магдо, като не си се развивала и работила, а си била държанка, няма как да пусна сълза, сори.

# 1 009
Магдалена с това премляскване ми прилича на камила. Всеки път говори за бившия си, а са минали 828292992 години. Представям си колко безлична и скучна на N степен е в реалността, след като продължава да асоциира личностните си качества с ненадеждния партньор, който е избрала *някогасипреди* в името на … и аз не разбрах какво.
Няма как да я състрадавам

# 1 010
На Магда историите вече ми се втръснаха

# 1 011
# 1 012
оф, Маги освен за бившия си за друго не говори.. друго не е живяла горката в тоз живот..супер депресарски разговор все едно е на психотерапевт, не на среща с човек, в който ужким е влюбена..

пс: на Надя дупето и аз го загледах Joy

# 1 013
Магдо, като не си се развивала и работила, а си била държанка, няма как да пусна сълза, сори.

Много се лигави, не ми допада тази жена, но се опитва да го оплете в мрежите си, защото той е млад мъж и със сигурност нейното флиртуване му допада.

# 1 014
Бате, бегай тука с 200 и не се обръщай..

# 1 015
Ми бивша бръмчалка е била....с богаташ...клишееееее...

# 1 016
  • София
Надежда доста добре описа vision board-a си и като цяло най-добре го обясни.

# 1 017
Аз гледам със закъснение, моят мъж каза, че 'тази', разбирайте Маги, има по-малко тъп поглед от другите. Grinning

Миленчето много спортна натура излезе. По-добра от Горджъса.

# 1 018
Има ли за Маги някакво меме...сега като я видях с този аутфит...май няма сполучлива корекция Grin

Не можах да се въздържа да постна Горджъса 😄
Ако ми заприлича на някого, ще споделя задължително 🙂 Горджъса просто я видях да участва в Спондж Боб 😄

# 1 019
Честно казано не знам защо някои се възмущават от Надежда,та Магито е нетърпимо от тв-то, какво остава да ти е в обкръжението.Ако Надежда не беше я "захапала"аз лично щях да си помисля, че е прикрита,то пък никой да не те подразни от тези кокошки щеше да е малко нереално.
Пак дрънка на струната на съжалението, всяка среща с него му обяснява за бившия, много преиграва аз едвам я издържам от дивана ми.

Общи условия

Активация на акаунт