🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 202
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 990
Естествено само Маги е разбрала задачата... Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 991
Ах, тези пантерки! УжасТ

# 992
Продукцията вярно няма пари. Върнаха ги в детската градина.

Сърчицата много ми харесват. Браво, Маги, пиша ти 5,50.

# 993
Малко съм разочарована от Надежда, понеже от нея не го очквах.  Взе да ми се сурка надолу по скалата. Има начин всичко да се каже, без персонален сарказъм

# 994
Хареса ми таблото на Валерия. Дано се превърне, в човека който трябва да бъде и да си постигне целите.

# 995
Естествено само Маги е разбрала задачата... Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Ами то това беше задачата.

Обаче много ѝ се дразнят другите дами и според мен поне, яко завиждат.

Надежда показва злоба и тя.

Нямам търпение Криси да е "жертвата ", просто много си вярва, много е неестествена, много е превзета и откровено глупава. 😈

# 996

Не можах да се въздържа да постна Горджъса 😄

# 997
На Миленка изобщо не й отива да завижда и да коментира така. Имам чувството, че след коментара на Алек, че не се вижда в нейната история, може би тя ще си ходи.. Кристина не се трае, дразнещият й глас постоянно оглася имението..

# 998
  • България
Скрит текст:
Аз пък съм в потрес от коментари в инстаграм, подкрепящи Теа. И какво значи да чуят нейната страна? За кое? За това, че не млъква, няма никакво чувство на такт към никаква ситуация, егоцентрик невероятен и напълно неадекватна. Дори и да оставим настрана обидите, въпреки че тя изхвърча заради тях, отдавна трябваше да ни освободят от присъствието й. Виктория не е цвете също. Според мен я ползват от продукцията да върти интригите, но и на нея ще й видят сметката. Тя също няма реална преценка за отношенията й с Алек. И вместо да мълчи, оака ситуацията като ги предупреди да внимават с нея... И все пак ако трябва да избирам какъв човек да имам около себе си, мисля че с Виктория повече мога да си кажа нещо. Другото няма да ми даде и да взема думата..

Абсолютно подкрепям това мнение - в тредс е същото положение. Само защото някой говори по бебешки, мяка, клатушка се пияндурски с чашката, кълчи се в стрийптиз клуб, не го прави "готин, забавен и незлоблив". Теа се превърна в икона в интернет подобно на Мони от предходния сезон. Вместо Теа трябваше да продължи Шермин и да слушаме за Алек Монополи. Грешка на продукцията. Дано си получат глобата от СЕМ.

# 999
Много забавни как коментират Магда колежките ѝ. GrinningА нея я спасяват хубавите аутфити да изглежда добре.

# 1 000
Маги направо ги разби! Ами права е, задачата беше как се виждаш след 10 години и ако искаш да си с Ергена, най-нормалното нещо е и той да е в разказа и то да е главен герой в него, заедно с разказвачката.

# 1 001
Маги ми става все по-дразнеща с премисленото си поведение..
Скрит текст:
То и мен не ме вълнува твоето мнение, но и ти ни в клин, ни в ръкав си го казваш...
баш в клин и ръкав си беше мнението ми, но можеш да си пишеш каквото те кефи..
тук не е ергенът, само се коментира.. Joy

# 1 002
Аз си харесвам Маги най-много, но честно казано нейната презентация ми беше доста криндж. Даже излязох от стаята накрая, за да не чуя всичко Grinning

# 1 003
  • София
Има ли за Маги някакво меме...сега като я видях с този аутфит...май няма сполучлива корекция Grin

Не можах да се въздържа да постна Горджъса 😄

# 1 004
Девойките киселеят, ама само Магито и Надето загряха целта на задачата.

Общи условия

Активация на акаунт