🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 203
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 960
От десет дола вода, за да се докаже, че няма как някой да каже нещо добро за Виктория. Не я харесвайте, но защо хабите усилия да убеждавате всички да мислят като вас? Да, негативно коментира нон стоп, черна радиостанция е, но не е стигала до просташки обиди (не броя снощи, защото беше обиждана на най-примитивно ниво), саркастична е и с доста духовити попадения. Не ми е първа любимка, но я намирам за интересен образ, а не за черния дявол, какъвто се опитвате да я изкарате.
Освен това определено има основания, когато апострофира някои престорени героини и приповдигнатото им превъзнасяне, което дрънчи на кухо. Коментарите ѝ, докато Маги разказваше за скучната си среща снощи, искрено ме забавляваха.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 19:41 от Lemon Verbena

# 961
Виктория, ако не обижда, не клюкари, не върти интриги, няма за какво да говори..толкова е умна

# 962
От десет дола вода, за да се докаже, че няма как някой да каже нещо добро за Виктория. Не я харесвайте, но защо хабите усилия да убеждавате всички да мислят като вас? Да, негативно коментира нон стоп, черна радиостанция е, но не е стигала до просташки обиди (не броя снощи, защото беше обиждана на най-примитивно ниво), саркастична е и с доста духовити попадения. Не ми е първа любимка, но я намирам за интересен образ, а не за черния дявал, какъвто се опитвате да я изкарате.

Тук всеки изказва мнението си. Никой никого не се опитва да убеждава, мисля. Та чак и кой знае какви усилия да влагаме.
Ако няма сблъсък на мнения, не мисля, че темата би се развивала в каквато и да е посока и няма смисъл от нея.
По тази логика, вие защо хабите усилия да ни убеждавате колко прекрасна е Виктория и се опитвате да си налагате мнението?
Темата е интересна точно заради това - да се съпоставят различни гледни точки.

# 963
Тя злобата си е човешка черта, не национална.Simple Smile
В тази случка и аз клоня към Виктория ,която не харесвам.Поведението на Теа беше крайно и невъзпитано.Щом и мръсни гащи се извадиха на "показ" изораха дъното и под него.
Поглеждам инста на Алек.Послушал ме е за брадата, няма я. 😁 Има кадър и пост от фитнес.И коментари отдолу... простотията човешка-що изгонил Теа без да я изслуша,колко бил прост,как не е никакъв мъж и бла бла.Сериозно ли има толкова елементарни хора,които не вярват в сценарии и че всичко зависи от тях?!

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 20:07 от *Амбър*

# 964
От десет дола вода, за да се докаже, че няма как някой да каже нещо добро за Виктория. Не я харесвайте, но защо хабите усилия да убеждавате всички да мислят като вас? Да, негативно коментира нон стоп, черна радиостанция е, но не е стигала до просташки обиди (не броя снощи, защото беше обиждана на най-примитивно ниво), саркастична е и с доста духовити попадения. Не ми е първа любимка, но я намирам за интересен образ, а не за черния дявал, какъвто се опитвате да я изкарате.

Клетвите ще броим ли или и тях - не?
На мен духовитост на нечий гръб не ми изглежда твърде забавно. Да не говорим, че я проявява под сурдинка и на синхрони, опрат ли нещата до пряк сблъсък или изпростява, или тичка при моля другарката да я спасява.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:18 от usmihni_mi_se

# 965

Тук всеки изказва мнението си. Никой никого не се опитва да убеждава, мисля. Та чак и кой знае какви усилия да влагаме.
Ако няма сблъсък на мнения, не мисля, че темата би се развивала в каквато и да е посока и няма смисъл от нея.
По тази логика, вие защо хабите усилия да ни убеждавате колко прекрасна е Виктория и се опитвате да си налагате мнението?

Точно теб имах предвид. В няколко поста обяснения за разочарованието от хората, които не виждали Виктория като теб. Разни хора, разни идеали.  Нормално.

# 966

Точно теб имах предвид. В няколко поста обяснения за разочарованието от хората, които не виждали Виктория като теб. Разни хора, разни идеали.  Нормално.

Аз знам, че мен визираш, заради това отговарям. Иначе субективните ми усещания свързани с разочарованието са си лично мой и не виждам какво те засягат.

Иначе харесвай си я. Всеки си има вкус.

# 967
Плашещо е колко много хора са на страната на Виктория, и после разправят, че били сме злобна нация. Значи има резон.
Абсолютно, аз съм шокирана направо от всеки положителен коментар за Виктория…🫣🤔

Заради заяждането ѝ Тея, си тръгна. Ако някой е бил “виновен“ като Тея ( не вярвам някой да не е бил ) знае какво е. Хем да те е...., хем да кажат че сама си си го търсила, и всички последствия на твоя сметка. Всички срещу теб, най ужасната и най лошата. Я се махай оттука ма, повече нямаш работа тука. Изчезни. Да не сме те видели тук повече

Тея беше готина. Докато не я настъпиш. Аз не видях дори със Силви да се заяде, за разлика от всички останали.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 20:23 от dsfds

# 968
Чак днес изгледах епизода главно,за да мога да превъртам някои моменти и трябваше да изхвърчи не само Теа,но и Виктория. Обидите на расова основа и всичко ,което излезе от устата на (най-вероятно  доста пияната)Теа беше грозно,но и Викиту не й отстъпва по нищо.
Хем ме дразнеха,хем ги състрадавах малко.Тея я харесвах, защото разведряваше обстановката и се отличаваше от лудо влюбените в Сашето драматизиращи страдалици, но...
На Киара цялата й роля,май е да отблъсква зрителя с поведението си. Нямаше нужда да се споменава и излъчва "бельото".
Явно наистина в момента, в който някоя участничка получи повече екранно време, значи скоро ще я махат (без Маги.Между другото,браво на този, който беше  отговорен за стайлинга й снощи. Роклята на Нани също много ми хареса)

Сега за Виктория има статия, че освен ромка, била и осиновена. 

Клюкарската 4-ка постоянно злословят и се правят на морална полиция , но когато те са обект на негативно отношение, припкат да се оплачат на бате Сашко и той гони "злодейката".
Като гледам промото , днес пак ще "колят и бесят". ( не, че Горджъса ми е любимка или с нещо допринася за "сюжета")

# 969
Виктория буквално е одрала кожата на майка си. Не виждам как би могла да е осиновена. Толкова много си приличат. Grinning

# 970
  • София
Аз пък съм в потрес от коментари в инстаграм, подкрепящи Теа. И какво значи да чуят нейната страна? За кое? За това, че не млъква, няма никакво чувство на такт към никаква ситуация, егоцентрик невероятен и напълно неадекватна. Дори и да оставим настрана обидите, въпреки че тя изхвърча заради тях, отдавна трябваше да ни освободят от присъствието й. Виктория не е цвете също. Според мен я ползват от продукцията да върти интригите, но и на нея ще й видят сметката. Тя също няма реална преценка за отношенията й с Алек. И вместо да мълчи, оака ситуацията като ги предупреди да внимават с нея... И все пак ако трябва да избирам какъв човек да имам около себе си, мисля че с Виктория повече мога да си кажа нещо. Другото няма да ми даде и да взема думата..

# 971
Целият интернет дъвче Теа срещу Виктория.
Според мен хората, които се радват на изгонването на Теа не са непременно фенове на Виктория.
Просто беше крайно време простотията, наглостта и лекото поведение по един или по друг начин да бъдат "наказани". Затова аз се радвам,че Теа отхвърча. Още като се скараха с Барбара и Киара не разбрах защо толкова много народ почна да ѝ симпатизира. Момичетата трябваше да играят някаква игра просто, така се е паднало и така са отговорили. Явно не е приятна особа,щом и други хора я коментираха негативни по синхрони.

Вики като излезе пак ще е празник, там по друга линия. Че някой, който е озлобен си тръгва. Неведнъж са показвали, че Алек не одобрява в нея "изобличителската" ѝ природа.

# 972
Виктория е отново недоволна. Тя май си е вечно недоволна. Някой може ли да ми каже случай, в който тя да е била доволна 🙈

# 973
Сините ще победят ,щом Барбара е там.

# 974
Миналата седмица в темата се скъсахте да я състрадавате Виктория, че била унизена, сега пък заради нея били изгонили забавната Теа. Виктория си заслужи унижението заради злобата, която показа, Теа си заслужи гоненето заради изказването. Няма драма.

Общи условия

Активация на акаунт