🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 90 828
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 225
  • Street of Dreams
Прескачам 2000 мнения.
От миналата седмица помня само унижението на Виктория като спряха колата, да за подарят роза на другата. Поредната режисура, създадена едиствено да унижи участничка. Много противен сезон.

# 226
  • София
Денислава е участничка от Игри на Волята, преди това е била в сезон на Един за друг, в момента прави някакъв подкаст мисля, с отпаднали от Един за Друг.

Колкото до Алек, наистина до тук показва много добро поведение. Самата сцена с розата за Мария наистина беше грозна, но и аз мисля, че е голяма доза решение на продукцията. Като цяло тази среща беше замислена с едничка цел - скандал между тези двете. Още на самата игра, такива въпроси им "се паднаха", които нямаше как да бъдат сбъркани и си беше предвидено те да спечелят малоумната двойна среща.

# 227
  • Street of Dreams
Всяка една "игра", всяка една сцена са създадени единствено за да има скандал, сеир и цъкане с език. То не бяха торти в лицата, то не бяха "коя ти е най-противна", "кажи им, че не стават щото са дърти", то не беше "блъсни я с мечок в главата". Никакво уважение нито към учатниците (вкл. Алекс), нито към зрителите - пълна обида.

# 228
Е ако и някой каже коя аджеба е тази Денислава? Joy
Щеше да е епична двойна среща с Нана и Магда.
извинете, бъркаме предаванията, Денислава е от Един за Друг миналата сезон, а сега води Подкаст на Един за друг, влизала и в други предавания (Игри на волята май)

За двойните срещи не си спомням на играта с жълтите балони, кои бяха другите двойки, те оттам ли избраха двойката Виктория/Мария? Ако така са ги избрали, кои са др двойки?

# 229
Ясно.Wink
За всичко е виновна продукцията!И рози и срещи и симпатии и скандали,това е ясно.Много ми е интересно до колко ги оставят да вложат от себе си,какво им е позволено.Май Елена беше споменала в подкаста,но кой да помни.

# 230
Е ако и някой каже коя аджеба е тази Денислава? Joy
Щеше да е епична двойна среща с Нана и Магда.
извинете, бъркаме предаванията, Денислава е от Един за Друг миналата сезон, а сега води Подкаст на Един за друг, влизала и в други предавания (Игри на волята май)

За двойните срещи не си спомням на играта с жълтите балони, кои бяха другите двойки, те оттам ли избраха двойката Виктория/Мария? Ако така са ги избрали, кои са др двойки?
Те сами се групираха по приятелски, Магда беше с Теа, Катя с Валерия, Криси с Милена, Барбара с Киара (емпатичните), Йоана с Надя.

# 231
  • софия
Продукцията наистина всячески се опитва да направи скандалите. Даже се учудвам, че и толкова издържат. Имаше опция и съвсем да са се избили.
 В интерес на истината, ако Мария се беше съобразила, че са две и се беше одържала поне пред Виктория да не си показва толкова очевидно похватите,  можеха да запазят добрия тон. Едната прекали, после и другата, когато усети, че губи почва под краката си иззлобя от безсилие. Накрая Алеко дозакопа тази среща със съгласието си да изиграе сценката с розата.
 Да видим тази вечер дали ще хвърчи много перушина или "сабо балко".

# 232
Аз харесвах именно това качество на Евгени, че бързичко ги погваше, като не му харесат. Нито му беше много мило, нито сипваше с големия черпак комплименти като Алек. Неговата роля беше да избира и елиминира, играеше си я добре. Нацелува тези, дето му се целуваше, изгони всяка, дето не му хареса нещо. Единственият му грях е, че не се съобразяваше с мнението на част от зрителите.😃 Ама както се видя, той и с мама не се съобрази. Не мисля, че избиваше комплекси, просто имаше характер човекът, за разлика от предходния му и сегашния.

# 233
  • София
Unpopular opinion може би, но на мен този сезон дотук най-много ми харесва  :Д  Първият го хванах чак като бяха 5 -6 накрая и не можах да хвана спатиите на всички, но Капитонова ми беше адски противна, а мис вечно втора - Дениз... еми то си беше влязло за популярност девойчето.

Предния сезон беше ясен от ден 2.

Тук са ми интересни взаимоотношенията и архетипите,които се вихрят вътре. Засега Надежда ми е най-приятна, макар че и тя се показа като скрита лимонка, въпреки това, на фона на всички ми е най-изразителна като жена. Катето е добро дете, ама не знае между умните или красивите да застане и накрая актриса като Тейчето грабва светлината на прожектора.

# 234
  • София
СлаБе, тя продукцията няма за какво да се хване друго освен скандали. Според мен Алек е там, за да се забавлява, така че портата в полето е широооко отворена.

Продукцията наистина всячески се опитва да направи скандалите. Даже се учудвам, че и толкова издържат. Имаше опция и съвсем да са се избили.
 В интерес на истината, ако Мария се беше съобразила, че са две и се беше одържала поне пред Виктория да не си показва толкова очевидно похватите,  можеха да запазят добрия тон. Едната прекали, после и другата, когато усети, че губи почва под краката си иззлобя от безсилие. Накрая Алеко дозакопа тази среща със съгласието си да изиграе сценката с розата.
 Да видим тази вечер дали ще хвърчи много перушина или "сабо балко".

# 235
Прескачам 2000 мнения.
От миналата седмица помня само унижението на Виктория като спряха колата, да за подарят роза на другата. Поредната режисура, създадена едиствено да унижи участничка. Много противен сезон.

Да, това е третата, най-важната причина Вики да не получи роза. Joy Преднамерена режисура с търсена реакция от Виктория и от зрителя. Форматът малко или много го изисква, няма как. Някак не мога да пусна сълза за Виктория, знаела е къде влиза.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 01:13 от Анонимен

# 236
  • Тайланд
Стана ми интересно колко от предаването е сценарий и кое не е, та направих малко рисърч, основно от американски и германски участници.

Казват, че освен индивидуалните срещи (яхти, хотели, ресторанти трябва да бъдат подготвени все пак) всичко друго се оставя на участниците. Сценаристи и продуценти се опитват да подткикнат и манипулират участниците към желани от тях действия, но в крайна сметка всеки участник има последната дума - например казват на ергена "дай първата целувка на тази, много си отивате и тя те харесва много" или "недей да гониш тази, дай й още един шанс". Влияят му, манипулират го, но в крайна сметка той решавал.

Един от първите продуценти на американското предаване казва, че цел номер 1 на екипа е да накара участниците да се "отворят" - да са искрени и по-активни. Иначе става тъпо за гледане.

Също така продукцията много изкривява нещата с едитирането на кадри. Например участничка се разревава, защото й е мъчно за родителите й, а продукцията вмъква кадрите с ревящата мома след неуспешната й среща.

Също така всички бивши участници подчертават, че са оставени сами да си забъркват скандалите - налива йм се алкохол на коктейлите цяла вечер и се снима докато не стане нещо интересно и редакторите не получат материал. Снима се постоянно, но 99% било скучно и показват най-интересното. Само вечер по стаите си имат privacy. Също масово бивши участници казват, че само засрамените и унизените говорели, че било 100% скрипт/сценарий за да се оправдаят.

Продукцията също се стреми да забърка скандали и да провокира със разни ситуации - двойната среща на Мария и Виктория е перфектен пример и беше ясно, че ще се изпокарат. Пайовете в лицето също.

Но всеки екип правел нещата по различен начин, няма гаранция, че е точно така и тук в сезон 3. Но емоциите и реакциите са истински. Само 8% от финалните двойки се женели и оставали така, но на мен не ми пука от това, гледа ми се сеир. 😄

Едит: на американците йм се дават по $55/ден, което е около минималната работна заплата за най-бедните южни щати (Тексас, Флорида, Алабама, Луизиана...), а на финалната двойка - по $10,000 всеки.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 18:31 от TraumaTeam

# 237

Мария дразни най-малкото с това, че е чужденка. Още повече с руски (украински) произход. И все повече започва да си личи това руското в нея, на което 99% от българките в реала биха се подразнили. Камо ли Виктория, на която това ѝ е работата там.
Защо пък трябва да дразни когото и да било фактът, че е чужденка? Доближаваме дефиницията на расизъм тука :/

# 238
Днес Алеко и Маги ще търсят съкровище на самотен остров- вероятно гривната на раздора и завистта 😂😂 Поредната реклама😉

# 239
Да гледа да носи на Алтън Баш накитите, че да не я натирят и нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт