🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 90 837
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 210
Магдалена не е никаква изкусителка. По-скоро влюбена Жулиета на 40.
Мария дразни най-малкото с това, че е чужденка. Още повече с руски (украински) произход. И все повече започва да си личи това руското в нея, на което 99% от българките в реала биха се подразнили. Камо ли Виктория, на която това ѝ е работата там.

# 211
Като я избират за предавания, Денислава, що да не стои, в Америка няма да я забележи никой. А тук има слава.
А Шармин е водила по-отворен живот, много е пътувала, в БГ ли е още, аз си мисля, че си е заминала. При нея си мисля, че си е искала да излезе, простотията на съквартирантките не и е понесла.

# 212
Тук си е, изтърва шансовете са някой шейх.

Айде сега, тови би означавало, че Шермин е над момичетата в Ергена, а не е, просто излиза по-скъпо на мъжете.

# 213
Е ако и някой каже коя аджеба е тази Денислава? Joy
Щеше да е епична двойна среща с Нана и Магда.

# 214
По вашата логика, на церемонията също пада унижение и чудо. Няма как на всички да даде първа роза, все петите, десетите, хеле пък предпоследните, са унизени. Не е ли унизително розата на Барбарун да е преди твоята?

Баш баш....тази която не получава роза и си тръгва...за нея какво, нито дума не обелват, а сега за виктория...унижение било. Айде посмалете малко....
И каква публика на пътя, не разбрах, освен сите ние, е имало?? Некоя нощна пеперуда може би, свидетел на "унижението" викториево?

# 215
Не, не, то трябва, както в американските първенства, на всекиго "медал за участие" - да не би някой да се почувства зле. Нищо, че е състезание!

# 216
Това не е баш състезание. Намиране на сродната душа, уж. Малко кавалерство да покаже ергенът не е излишно. Ама този ще направи каквото му кажат от продукцията. И съм убедена, че като характер е по-голям гадняр от Евгени. За Виктор не съм сигурна. Тези неща си личат по погледа.

# 217
  • софия
Е ако и някой каже коя аджеба е тази Денислава? Joy
Щеше да е епична двойна среща с Нана и Магда.
Ей това щеше да е епично. Най-вече от страна на Алеко. Щеше да се гърчи, като настъпан червей. И розата да е само една. Малююююю😂

# 218
Нали?!Обаче ако ме питат изобщо нямам идея коя щеше да остане обезорозена.
Виктор също смятам,че би бил гаден в конкретна ситуация,май беше зодия овен.За Гено бях много изненадана,с този вид на херувимче -къдравко,усмихнато с блага физиономия пък то излезе..Не смятам обаче ,че Алек е такъв.Виждам го като благ човек,чувствителен и обран джентълмен.Засега..

# 219
Като характер Гената е най-благ. Затова и Валерия така му е стъпила на врата.

# 220
Е, хора, хайде стига де.
Състезание е, но все пак от мъжете се очаква някакво кавалерство. Според мен Алек би дал роза и на двете, но от продукцията не са позволили. Те са си направили сметката,че дори това ще се обсъжда. Целта на такива предавания е да предизвикват коментари и дискусии. Много мъже във Фейсбук осъдиха поведението на Алек в коментарите! Правете си сметка.

# 221
Защо на Алек се извинява всяко негово провинение и се допуска, че ТОЙ не би постъпил така, докато Евгени вечно беше черен? Все и той бил виновен заедно с продукцията. Ами и тук същата работа - Алек съгласил ли се е - да. Значи и той е виновен. Толкоз.

# 222
Това не е баш състезание. Намиране на сродната душа, уж. Малко кавалерство да покаже ергенът не е излишно. Ама този ще направи каквото му кажат от продукцията. И съм убедена, че като характер е по-голям гадняр от Евгени. За Виктор не съм сигурна. Тези неща си личат по погледа.

Не съм гледала всичко от предаването, но от видяното, Алек ми е направил добро впечатление.

Виждам две причини да не даде роза на Виктория. Колкото и да й съчувствам заради лошия късмет в живота досега с мъжете, като характер, тя ми се струва емоционално bully - не отчита своите обидни действия, но очаква околните да стъпват на айчени черупки около нейните чувства, чак и сметка им държи. С роза Алек само би възнаградил погрешното поведение (и към него).

Освен това, имаше един синхрон, в който той осъзнава, че Виктория май изпитва повече към него. Човечното в случая, според мен, е той да се дистанцира, а не да я залъгва с роза или с първа роза на церемонията, да я оставя да си гради въздушни кули, като не я харесва, което е видно за всички.

# 223
Виктор се изнизваше като мишка, а Евгени ги наказваше за поведението им. Алек и аз не знам защо е толкова харесван. С кеф гледа сеир, с кеф ги слуша как се карат за него, прави си оглушки за всички нередности, пълен непуктист е. На мен ми е най-антипатичният ерген.

# 224
Защо на Алек се извинява всяко негово провинение и се допуска, че ТОЙ не би постъпил така, докато Евгени вечно беше черен? Все и той бил виновен заедно с продукцията. Ами и тук същата работа - Алек съгласил ли се е - да. Значи и той е виновен. Толкоз.
Защото това е първата изцепка на Алек, а Геньо почти не направи нищо хубаво през сезона си. Габриелита, Крисия, колието на Елена, Айлин след абитуриентския… да продължавам ли? Отмъстително комплексирано човече. Защо изобщо още го споменаваме Close

Общи условия

Активация на акаунт