🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 343
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 555
Ооооо! Каквото и да е направила Теа, след това изпълнение на Виктория, всичко си заслужава! Не Теа, Виктория да пътува. Най-мразя досноци! Т'ва не ти е соца и ДС, скъпа. Все тя е засегната, все нея са наранили, все тя е потърпевшата.
И защо да не каже? Това е много смешно твърдение. Чисто хипотетично някой да го пребиват всеки ден, но той да не се оплаче примерно в полицията, защото е много грозно. Добре. 😂😂😂
Ми да звъни там на 112. Много долно. Другите, които Виктория трови да не се оплакват? Супер инфантилно и ниско.

# 556
В случая Теа много прекали. Чак на етнос взе да обижда.

# 557
Ооооо! Каквото и да е направила Теа, след това изпълнение на Виктория, всичко си заслужава! Не Теа, Виктория да пътува. Най-мразя досноци! Т'ва не ти е соца и ДС, скъпа. Все тя е засегната, все нея са наранили, все тя е потърпевшата.
И защо да не каже? Това е много смешно твърдение. Чисто хипотетично някой да го пребиват всеки ден, но той да не се оплаче примерно в полицията, защото е много грозно. Добре. 😂😂😂
И двете са за гонене. Парцал също е обида. Да не застанеш в ролатя на медиатор, в тскъв момент,също говори предостатъчно.

# 558
Алек изгони Силви за една хармоника и смехотворни заплахи без дори да се сбогува с нея, а слушаме в национален ефир да се обижда на етническа основа, сто пъти нарече Виктория "циганка" Това е недопустимо!

Добре, но аз не разбирам защо да наречеш някого циганин е обида?
Циганският етнос е познат като такъв и те самите се самоопределят като цигани. Дали ще са роми, цигани или гюпти (преди години циганите са искали да се наричат гюпти - древно египетско племе, сега искат да са роми), но все е този етнос. Защо да е обида?

Наистина ли не разбирате смисъла на думите, кога за какво се употребяват, или търсите ужасно нелепо оправдание за поведението на вербален насилник?

И двете говорят повече за Вас, отколкото за предаването.

# 559
  • Бургас
В случая всички са наясно каква е Тея, никой не я харесва.Значи все пак Виктория е няколко крачки пред нея.Не може да се поставят наравно.

# 560
Другите също се оплакват пред Алек. Теа е всеобщ дразнител. Никой, някой не застана зад нея. Вече е ясно, че е в много досаден и нагъл образ.

# 561
  • тук и там
Тея да си ходи.Отвратително държание.И аз имам обяснение вече,защо 5 години е сама..Ми то нетърпимо създание е това.Виктория също искам да си ходи,но по-нататък.Тази вечер Тейчето е най-заслужила.

# 562
  • София
Теа тази вечер удари дъното.. всякакви симпатии към нея изгоряха, мислех, че си е такава - кокетна и всичко, но доста прекали  - всичко си има граници.

# 563
  • here and now
Тея да си ходи.Отвратително държание.И аз имам обяснение вече,защо 5години е сама..Ми то нетърпимо създание е това.Виктория също искам да си ходи,но по-,нататък.Тази вечер Тейчето е най-заслужила.
Ааа Барбара е заслужила по-отдавна...

# 564
Алек изгони Силви за една хармоника и смехотворни заплахи без дори да се сбогува с нея, а слушаме в национален ефир да се обижда на етническа основа, сто пъти нарече Виктория "циганка" Това е недопустимо!

Циганският етнос е познат като такъв и те самите се самоопределят като цигани. Дали ще са роми, цигани или гюпти (преди години циганите са искали да се наричат гюпти - древно египетско племе, сега искат да са роми), но все е този етнос. Защо да е обида?
Въпрос на контекст е как го използваш. Също и каква нотка в гласа си включваш. Теа определено обиждаше по този начин.

# 565
  • София
Тейчето ще изгори заради думата "циганка". Просто прекали! Не, че ще ми липсва. Горджъса трябва да пали свещи Grinning

# 566

Теа, ти ли си, коте?
Циганин е обида.
Германец не.
Да те светна де....
Не е също да ми кажат испанка, или циганка....
Обида е заради нашите политици преди 20 години, когато го вкараха в парламента. Преди това не беше. Циганите си казваха "Аз съм циганин". Аре с тия политкоректните тъпотии

# 567
  • Viena
Страшна злоба !

# 568

Теа, ти ли си, коте?
Циганин е обида.
Германец не.
Да те светна де....
Не е също да ми кажат испанка, или циганка....
Обида е заради нашите политици преди 20 години, когато го вкараха в парламента. Преди това не беше. Циганите си казваха "Аз съм циганин". Аре с тия политкоректните тъпотии
Като в темата за Денсинг Старс. Да не повтарям как беше наречен Емрах. После, разбира се, потребителката като Теа влезе в оправдателен режим.

# 569
Най-добрият plot twist ще бъде Миленка всъщност да спечели - всички я насърчават и окуражават, не виждат заплаха в нея и я подтикват да бъде с Ергена, а когато е с него е единствения път, в който някой има реално нормални разговори различни от "губя си думите" 👌
Миленка - победителят, който заслужаваме, но няма да получим 🤷

Общи условия

Активация на акаунт