🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 361
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 540
  • България
Поне да не се жалват пред Ергенът като пред директора за щяло и нещяло. Виктория и тя е доста рязка и обижда. Продуцентска намеса е този разговор.

# 541
  • София
Тейчето прекрачи едни граници, Виктория също.

За мен и двете трябва да са чао дори преди Барбара.

# 542
''Браво'' на Виктория, нали? Отново сме жертва.

# 543
Виктория удари недостигано дъно- господинеееее пък вижте сега тук как ме обиждат, а аз невинна и чиста като сълза. Грозна грозна, много повече в душата отколкото в лице.

# 544
Довиждане, Теа. Виктория този път спечели с оплакване. Бих предпочела и тя да си ходи също.

# 545
Ооооо! Каквото и да е направила Теа, след това изпълнение на Виктория, всичко си заслужава! Не Теа, Виктория да пътува. Най-мразя досноци! Т'ва не ти е соца и ДС, скъпа. Все тя е засегната, все нея са наранили, все тя е потърпевшата.
И защо да не каже? Това е много смешно твърдение. Чисто хипотетично някой да го пребиват всеки ден, но той да не се оплаче примерно в полицията, защото е много грозно. Добре. 😂😂😂

# 546
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Да ги гони и двете и да се приключва най-после.

# 547
  • here and now
Явно от продукцията са я насочили да се жалва на Алеко. Те много добре видяха скандала и трябваше да вземат мерки.
Ама сеира е най-важен..

# 548
Май Теа ще откаже розата и понеже е по-нагла, но и по-хитра, ще излезе победител от тая помия.
А Виктория, ако беше толкова достойна, за колкото се има, щеше, отивайки при Алек, да му каже, че напуска шоуто.

# 549
Да си ходят и двете още тази вечер. Бляк

# 550
Алек изгони Силви за една хармоника и смехотворни заплахи без дори да се сбогува с нея, а слушаме в национален ефир да се обижда на етническа основа, сто пъти нарече Виктория "циганка" Това е недопустимо!

Добре, но аз не разбирам защо да наречеш някого циганин е обида?
Циганският етнос е познат като такъв и те самите се самоопределят като цигани. Дали ще са роми, цигани или гюпти (преди години циганите са искали да се наричат гюпти - древно египетско племе, сега искат да са роми), но все е този етнос. Защо да е обида?
Защото те наричат така с цел да те обидят, както да те нарекат "селянка" без тази дума също да е да е обидна

# 551
Aз съм в шок и потре и от трите момичета. Удариха дъното! Не искам да съм на мястото на родителите им. Впрочем, намерих тези снимки на Теа и едвам я познах. Някои от вас може да са ги виждали преди
Скрит текст:
. Тя май си знае, че ще хвърчи и затова подкара роклята на жертва и че това не си струвало в името на любовта.

# 552
  • here and now
Няма да е много коректно да изгони Теа, без да е чул и нейната версия..

# 553
Тц, тц, оплака се на другарката и чакаме дърпане на уши. Само дето собствените си думи забрави да цитира. Изневерява ѝ паметта сигурно.

# 554

Добре, но аз не разбирам защо да наречеш някого циганин е обида?
Циганският етнос е познат като такъв и те самите се самоопределят като цигани. Дали ще са роми, цигани или гюпти (преди години циганите са искали да се наричат гюпти - древно египетско племе, сега искат да са роми), но все е този етнос. Защо да е обида?

Теа, ти ли си, коте?
Циганин е обида.
Германец не.
Да те светна де....
Не е също да ми кажат испанка, или циганка....

Общи условия

Активация на акаунт