🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 90 439
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 135
В чакалкаст беше Виктория от 2 сезон. Много готина. С удоволствие я гледах. Каза, че отново би влязла в следващ сезон. Много ползи е имала за себе си.

# 136
И аз превъртам винаги Наум, но по-скоро заради локумите, които преразказва. Самият той не ми е неприятен, но пак казвам, че и без него май може да си мине този формат. Все пак си мисля, че той и семейството му извличат най-много ползи от цялата история.
Би ми харесало да видя Филип Буков като водещ, мисля, че с него ще е майтап.

С Филип бая момичета ще се откажат да гонят Ергенинот и ще се насочат към водещия (особено, както той обича да показва тяло). Но, не знам дали биха позволяват да се показва чувство за хумор, или просто Наум е по-сериозен. Така или иначе го превъртам, понеже ми е скучен с тези речи.

# 137
В чакалкаст беше Виктория от 2 сезон. Много готина. С удоволствие я гледах. Каза, че отново би влязла в следващ сезон. Много ползи е имала за себе си.
Гледах я и аз и се изненадах. Има ли прецедент да вкарват моми за втори път в друг сезон? И чак пък ползи...най-много някоя и друга рекламка да спечелиш. Тя ми приличаше на сериозно момиче, не на инфлуенсър или моделка.

# 138
Гледах я и аз и се изненадах. Има ли прецедент да вкарват моми за втори път в друг сезон? И чак пък ползи...най-много някоя и друга рекламка да спечелиш. Тя ми приличаше на сериозно момиче, не на инфлуенсър или моделка.
Ползи в смисъл, че е разчупила малко себе си, била е много стеснителна.

# 139
Кристина, която си тръгна, явно е приятелка с Капитанова.
https://www.instagram.com/reel/C43Dwy4tod8/?igsh=MXYwM283cXh4ZWo3aQ==

# 140
Това е ясно. Ама Надя е плащама за курсовете и иска да е Капитонова. Grinning

# 141
За водещ бих искала да е някой неизвестен, симпатичен мъж, на средна възраст. Ефира има нужда от ново лице.

# 142
  • Вестерос
Абсолютен нарцис е Витьо.

# 143
А някъде дали има информация за положението на луната и асцендента им? Така би било много по точно да ги разглеждаме, някои изобщо не си отговарят на зодията, както често се случва ако се гледа само това положение, например Валерия много повече ми бие на скорпион, отколкото на дева, с това тъмно излъчване и всичките татуси. Някой по-нагоре се изказа как можело да вярват в такива неща участничките, май много хора не са разбрали, че астрологията си е чиста психология, но на по дълбоко ниво, пък и не само.

# 144
Личи си, че е самовлюбен. Поне в Денсинг Старс.

Мен пък там много хубаво впечатление ми прави. Много сериозно подхожда, старае се, има най-голям напредък. И по поведението му там, което показват, има даже самоирония и някакво притеснение в него, особено на някои танци. Много ме учуди това с часове, ама много часове, зяпане в огледалото. Сега, вярно, че му бяха обръснали мустака и може да е бил в шок човекът, ама все пак Grinning
Симпатичен човек изглежда в хода на предаването, да
Но все е с някаква извинителна физиономия в стил "аз съм тежък и напълнял и го осъзнавам"
Почти съм сигурна, че не се харесва, такива хора са свръхперфекционисти на тема тяло

# 145
Виктория от сезон 2... Дали си дават сметка, че ей така като ги спомене някой, ни трябва Гугъл, за да се сетим за кого става въпрос?!  Толкова им е звездната слава. Трябваше да я потърся, за да ми изникне образ.
Капитонова кофти остарява и има кофти крака.

# 146
*moonstone*
ако следите Надкаст там ги питат за дата и час на раждане. Кристина била на 37.

# 147
Маги е с луна в Лъв.
Виктория е с луна в Дева, може би затова беше дудненето й, че всички са "мърли" и я е гнус да влиза след тях в банята.🤣 Венерата й е в Рак, което я прави апокалиптично-драматична.😂

# 148
Леле, какви коментари се отприщиха с тези зодии! Очевидно дамите в шоуто са представителна извадка на българките в това отношение 🤦‍♂️ Чудя се с какво ли друго е така?
По-лежерно възприемай темата, в противен случай и ти като Виктория няма да си изкараш приятно нито в темата, нито в живота, възмущавайки се от чуждите трески.😀

# 149
Абсолютен нарцис е Витьо.

И аз се чудя, как в първия сезон дори " си го харесвах " ?? Малко ми стана смешно, защото всеки си има и е имал някой, който му харесва от музикалния или филмовия бизнес. Та Викторчо, много ме беше изкефил съвсем в началото.
В последствие, си промених мнението, а сега сме като " бивши ":, стоя и се чудя какво въобще съм харесала в този човек ?
Хахахахахахахахаахаха, особено като му гледам перчема ми става зле и скованността.JoyJoyJoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 19:16 от BlackCat12

Общи условия

Активация на акаунт