🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 086
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 120
Наум е такъв кифльо и дечко.Ако говорим за подходящ водещ за мен биха били-Карамазов,Пешко Дочев,Христо Пъдев,Бойко Кръстанов и тн.И за Ерген ми харесва Бойко и Тино примерно.

# 121
  • София
Никакъв смисъл не виждам да сменят Наум, върши си добре работата. Казва си думите без да се запълва постоянно. Все едно е кой ще ни говори за розите, не е като да си измисля той текста.

Водещият тук има много малка роля, не мисля, че големи имена биха се навили.

# 122
На горното мнение съм. За мен няма значение кой е, при всичко положение го скипвам. Както и 90% от срещите. В общи линии, май гледам само коктейла и част от церемонията, най-много някоя друга игра. Grinning

# 123
Да,да прави сте.Бърборим си.Ами нали всеки казва как го прескача,та изразих мнение,ако беше някой по-приятен може и да задържахте поглед на него и да го слушахме с удоволствие. Stuck Out Tongue Winking Eye И да конкурира ергена хаха.

# 124
Това няма да е лош обрат, водещият да е ерген под прикритие. Grinning

# 125
Представям си нещо по-леко и лежерно като Петър Калчев аз или Ненчо, ако се навие - ще има щипка хумор в цялата работа, хем мъжа няма да е конкуренция на ергенинот (да го гледат дамите и да съжаляват, че водещия не се е кандидатирал), хем ще е интересно.

Речтативите с розите също не знам слуша ли ги някой, но да не засягам нечии чувства, ако гледа формата само заради тая част...

# 126
  • софия
Добрутро!
 Ако сложат Тино на мястото на Наум съм навита и 3 часа да слушам истории за розите и как Шекспир е написал всичките си творби с мисъл за Ергенът.😁
 Писали сте за общото при момите. Увлечението им към таро карти, астрология и т.н. Забелязвам и друго общо между тях. 90% са били изоставени от родител, чувстват се ощетени, което е нормално. Имат липси и чувство за недооцененост. Явно подобни типажи се опитват да се докажат чрез предаването. Не е само за слава и монетизиране.
 За това и гледам да не ги съдя много. Във всяка намирам и плюсове и минуси, но се опитвам да се съсредоточа върху плюсовете. Само Барабата ме затруднява и там с нищо не мога да я оправдая. Костелив орех се оказа, за сметка на това антипатичен.

# 127
И аз превъртам винаги Наум, но по-скоро заради локумите, които преразказва. Самият той не ми е неприятен, но пак казвам, че и без него май може да си мине този формат. Все пак си мисля, че той и семейството му извличат най-много ползи от цялата история.
Би ми харесало да видя Филип Буков като водещ, мисля, че с него ще е майтап.

# 128
Гледах видео на Елена и приятелката ѝ Камелия по повод двойната среща. Много се прехлават по Мария, а Елена видимо защитава Маги.

Наум точно като мишок излиза иззад храстите всеки път. Не го харесвам като водещ хич.

Благодаря за новата тема.

# 129
Направи ми впечатление нещо в участничките - доста голяма част от тях вярват в зодии и астрология. Силви пък освен това на няколко пъти натърти, че била християнка и много набожна, а пък мъкнеше навсякъде някакви таро-карти. Друга пък вярвала във вещици и проклинания, трета в щастливи числа и нумерология... Обаче си мълчат за такива неща пред Алек и правилно - не вярвам да ги вземе на сериозно Grinning
От една страна всеки да си вярва в каквото иска, но от друга страна са млади жени с достъп до интернет, просто е потресаващо да ги гледам колко открито си ги говорят тези неща една на друга и колко сериозно са се вкарали във филмa.
Картите Таро изобразяват различни житейски ситуации, типажи и роли. "Гадаенето" с тях е психология и релаксация, не ясновидство.🙂
Конкретно Силви не е внасяла карти Таро във формата.

# 130
По повод това, че не само Бг мама гледа ергенът. Моя дружка наскоро беше служебно лице на детски лагер. На 9 и 10 клас им организирали дискотека в едно от яките заведения на курорта, по прилично време все пак. Ама те не отишли, защото предпочитали да гледат Ергенът Grinning Боже, на тяхната възраст как отчаяно търсехме вариант за купон, само евентуално финал на световното или европейското по футбол можеше да ни остави пред телевизорите, вместо да идем на купон, ама и за това беше малък шансът.

И една информация за първият ерген - Виктор.
Моята любима гримьорка беше една от тези, които гримираха звездите и танцьорите в Денсинг Старс за филмовата вечер. Виктор участва във формата.
В сряда бях в салона, говорихме за Денсинг Старс. Потресена е била от него. Каза, че от обяд до когато е дошъл неговият ред е седял пред огледалото и се е зяпал и партньорката му даже се била ядосала каква е кифла Grinning Не знам дали в Ергенът е давал такова впечатление, ама явно си е Grinning

# 131
Личи си, че е самовлюбен. Поне в Денсинг Старс.

# 132
...когато горкия, взе че се изсипа по г*з още с влизането...
личеше си че е много ядосан, той- МЪЖЪТ, Баш ергенът да го допусне Simple Smile)

# 133
Най-хубавият ерген според него.

# 134
Личи си, че е самовлюбен. Поне в Денсинг Старс.

Мен пък там много хубаво впечатление ми прави. Много сериозно подхожда, старае се, има най-голям напредък. И по поведението му там, което показват, има даже самоирония и някакво притеснение в него, особено на някои танци. Много ме учуди това с часове, ама много часове, зяпане в огледалото. Сега, вярно, че му бяха обръснали мустака и може да е бил в шок човекът, ама все пак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт