🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 079
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 105
  • Тайланд
Направи ми впечатление нещо в участничките - доста голяма част от тях вярват в зодии и астрология. Силви пък освен това на няколко пъти натърти, че била християнка и много набожна, а пък мъкнеше навсякъде някакви таро-карти. Друга пък вярвала във вещици и проклинания, трета в щастливи числа и нумерология... Обаче си мълчат за такива неща пред Алек и правилно - не вярвам да ги вземе на сериозно Grinning
От една страна всеки да си вярва в каквото иска, но от друга страна са млади жени с достъп до интернет, просто е потресаващо да ги гледам колко открито си ги говорят тези неща една на друга и колко сериозно са се вкарали във филмa.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 02:50 от TraumaTeam

# 106
Ladonnae е казала каквото мисля и аз, само ще обобщя, че анкетите за мен са най-интересното нещо покрай предаванията, мнения може да си чете човек и във Фейсбук и Инстаграм.

Без да искам да се заяждам, но тази анкета е отбиване на номера, очевидно на авторката не ѝ се занимава да води темата и ми се струва, че ги прави само за да се държи с нас тук като шефка. Ако има проблем с измислянето на въпроси, нямам нищо против Дяволо да ги предлага, неговите винаги са били много интересни.

# 107
Направи ми впечатление нещо в участничките - доста голяма част от тях вярват в зодии и астрология. Силви пък освен това на няколко пъти натърти, че била християнка и много набожна, а пък мъкнеше навсякъде някакви таро-карти. Друга пък вярвала във вещици и проклинания, трета в щастливи числа и нумерология... Обаче си мълчат за такива неща пред Алек и правилно - не вярвам да ги вземе на сериозно Grinning
От една страна всеки да си вярва в каквото иска, но от друга страна са млади жени с достъп до интернет, просто е потресаващо да ги гледам колко открито си ги говорят тези неща една на друга и колко сериозно са се вкарали във филмa.

Това не е много сигурно. За мен е абсурдно, но Алек мож и да го изкефи. На няколко пъти и от различни подкасти се коментира, че не е типичният богаташ и въобще не е в тия среди. Бил свободен дух и такива неща, та, нищо чудно да е и добра тактика да го подхванат на тая тема.

# 108
В ранни размисли докато си пия кафето и четейки последните мнения и споменаването че Маги като Дева не пасва на Алек зодиакално, се сетих нещо. Поправете ме ако греша, но сякаш никъде не видях мома зодия Водолей, като Алек? Макар че е нож с две остриета да са една зодия, но ми стана странно защо няма нито една водолейка в избраните? По принцип жените водолей които познавам са доста интелектуални, не се привличат лесно и първично, не са тип Мария или Теа.
Та такива размисли ме налегнаха с кафето 😄

# 109
  • гр.Пловдив
Подбрали са тежка артилерия като Лъв ,Скорпион и Стрелец между момите -да има сблъсъци и напрежение

# 110
  • SF
Аз пък съм сигурна, че не са ги подбирали по зодии.
Трябва да има астролог сред редакторите, да прави синастрии и т.н.
Целта не е да оженят Алек, а да направят тв продукт.

# 111
  • София
Някой не беше ли казвал, че само последните 5 май имат право да връщат роза?
Не мисля, че това ще стане с Виктория. То и за Маги имаше анонс как върви и плаче по алеята, а се оказа, че от облекчение плаче.

# 112
  • SF
Еее, ако имаше такова правило, щяхме да го знаем. Каква е логиката само последните 5 да могат да връщат роза. Те са стигнали почти до финала, виждат се сред избраниците.
Никой не ги държи там насила, но са подписали договори с условията за участие и си ги спазват. Ако не стане някакъв голям гаф, на момичетата им е добре там - хубав остров, хубава къща, басейнчета, хранят ги, приказват си, гримират се, пробват красиви рокли...
Те далече не се дрънкат по цял ден. Някои не се харесват, това е ясно и го има навсякъде.

Иначе, да. Такова промо е подвеждащо. Специален кино похват е филмът да започне с края му, което не се ползва в тв форматите.

# 113
Предаването свърши. Сега харесва ли ти? - 2. Вече не ми харесва!
Ами... жалко! Нищо, де, животът е пред теб!
Аз разбрах, че В.Щ. и сие вървят срещу обратната връзка от зрителите/ и така си развалят гледаемостта и съответно не отговарят на обещанията, които дават на рекламодателите, искайки им немалка сума за промо по време на Ергена - когато ни пробутаха Наум за трети сезон.
Може би 0.1 - 0.2% харесват Наум, останалите не го издържаме. В момента не му се нервирам само защото превъртам физиономията му всеки път и не съм чула и една дума от него тоя трети сезон.

Пълно отсъствие на харизма, парашутист по линия тате-дядо.

И изобщо за неговата роля се иска красив, но по-улегнал и вдъхващ доверие тип, който да играе авторитетната фигура, която напътства ергенинот и дава спокойствие на момите, че вътре не е пълна лудница. Сложили Наум, хилав, папагал, досадник...

# 114
Подбрали са тежка артилерия като Лъв ,Скорпион и Стрелец между момите -да има сблъсъци и напрежение
Едва ли някой им е гледал зодиите, че даже да ги подбира по тях. Достатъчно е да си поговорят малко и да разберат коя каква е и от коя какво да очакват.

# 115
  • София
Е, то не е официално правило, вероятно им е казано на място. Предполагам, с идеята да не се разбягат половината още в началото.
Това не съм си го измислила аз, чела съм го тук. Дали е вярно, не мога да кажа.

# 116
Предаването свърши. Сега харесва ли ти? - 2. Вече не ми харесва!
Ами... жалко! Нищо, де, животът е пред теб!
Аз разбрах, че В.Щ. и сие вървят срещу обратната връзка от зрителите/ и така си развалят гледаемостта и съответно не отговарят на обещанията, които дават на рекламодателите, искайки им немалка сума за промо по време на Ергена - когато ни пробутаха Наум за трети сезон.
Може би 0.1 - 0.2% харесват Наум, останалите не го издържаме. В момента не му се нервирам само защото превъртам физиономията му всеки път и не съм чула и една дума от него тоя трети сезон.

Пълно отсъствие на харизма, парашутист по линия тате-дядо.

И изобщо за неговата роля се иска красив, но по-улегнал и вдъхващ доверие тип, който да играе авторитетната фигура, която напътства ергенинот и дава спокойствие на момите, че вътре не е пълна лудница. Сложили Наум, хилав, папагал, досадник...
Аз пък го харесвам Наум, ок си е

# 117
Аудиторията на Ергенът не е само bg-mamma.
Това нещо се гледа и по селата, и по ромските махали, и от неориентирани тинейджъри. Изглежда,че голяма част от зрителите харесват сеира, харесват Наум, и т.н.
Във Фейсбук в групите дискусията на шоуто е на съвсем различно ниво, доста по-ниско от това, разбира се. Та според мен продуцентите до някаква степен знаят какво правят и защо го правят, по един или по друг начин

# 118
Аудиторията на Ергенът не е само bg-mamma.
Това нещо се гледа и по селата, и по ромските махали, и от неориентирани тинейджъри. Изглежда,че голяма част от зрителите харесват сеира, харесват Наум, и т.н.
Във Фейсбук в групите дискусията на шоуто е на съвсем различно ниво, доста по-ниско от това, разбира се. Та според мен продуцентите до някаква степен знаят какво правят и защо го правят, по един или по друг начин
Дискусията тук напоследък, е като хамстер на колело - безкрайна и без цел.

# 119
Аз харесвам Теа и Наум, специално в Ергена ми е скучен, не го слушам и ми е все едно дали ще е там или не. НО, не мога да се сетя и за някой, който да заеме неговата роля. Може би Билалов е по-спокоен, но и той ще си позволява хапливи коментари, а не е това форматът. Не може да плеснем Ники Кънчев и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт