🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 541
  • 1 780
  •   2
Отговори
# 300
  • Пловдив
Не бях чувала по-романтично и щастливо описание на това, че някой се е убол на таралеж

# 301
  • България
Надя се убоде като проклината от Силви Спяща красавица.

# 302
  • София
Харесва ми водата, наистина е топ... и аз бих поплувала там. Иначе за момичетата, отборът, в който са Надя и Йоана май ще се справят по-добре, но да видим.

# 303
Сцената с Цикатридината и Надя е като от евтино п*рно.

# 304
Алеко накрая ще го издукисат кат бостанско плашило...ми се чини Joy
Тъй ми се подава..атгоре..

# 305
Харесва ми водата, наистина е топ... и аз бих поплувала там. Иначе за момичетата, отборът, в който са Надя и Йоана май ще се справят по-добре, но да видим.
Скрит текст:
Теа и Виктория спорят в имението, така че техният отбор губи.

# 306
Много трудна задача, за тези модерни момичета, които освен … друга работа не да захващали. Изключая Милена..

# 307
  • Варна
Сцената с Цикатридината и Надя е като от евтино п*рно.
Как само измислиха измислен сакътлък, да си изрекламират цикаттидина 😂

# 308
Начи..нов пръст напраО ти израства, ако пръснеш цикатридина. МногУ е ефективна. Много.

# 309
Барбара, ако има приятели, да й помогнат малко с четмо и писмо, да научи думите
Ми! Изпопребила ги е. Цунали са асфалта 😆

# 310
  • София
Прекалено скоро е тази втора среща с Магдалена. Дори във втори сезон Евгени не направи подобно нещо, въпреки че си избра момата от първия момент.
Самата среща е абсолютно идентична на първата - стерилна и скучна въпреки целувките и прегръдките. Двама непознати, които не правят никакви опити да се опознаят, не си говорят нищо вълнуващо. Добре че е играта, защото иначе само ще се държат за ръка и от време на време ще разменят по някоя измъчена дума и целувка.

# 311
Начи..нов пръст напраО ти израства, ако пръснеш цикатридина. МногУ е ефективна. Много.
Всъщност в онази приказка, в която змеят хващал отсечената си глава, драсвал с огнения пръст и главата зараствала, има малка неточност - не е драсвал с огнен пръст, пръскал е с цикатридина Joy

# 312
Добре де, на 36+ години и нямаш елементарни познания в кулинарията. Бива ли.. толкова да си зле.

Ба какви палатки, какво катерене, ти си неспособна да се грижиш за себе си. Шшш тази е най-голямата пача от всички сезони.

# 313
Тая не може да готви. Ми поне една салата от черита да направи....Joy

# 314
За мъжа и мусаката Магда май не е чувала 😁

Общи условия

Активация на акаунт