🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 390
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 510
Алек все едно си говореше с детенце преди малко.

# 511
До тази вечер мислех, че Теа е една форма роля. Обаче това е ужасяващо и не може да се нормализира този език на омраза. Да я махат по най-бързия начин.
Категорично трябва. А Алек вместо да води безмислени разговори, трябваше досега да влезе в къщата и да вземе решение преди церемонията на розите

# 512
Ето, ако на Алеко му трябва ловка жена, паднал си е на късмета.. Joy

# 513
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И, за да е пълен кринджа тази вечер сега ще слушаме Алеко и Милена как си говорят за комари и мухи, безценно.

# 514
Момичетата вътре огласят квартала - по-скоро Теа, комшиите сигурно се чудят какви са тия врясъци, а Алеко си кара по "програма", пълен непукист.

А продукцията ни успокоява с "етюд" как Милена спасила я пеперудка, паяче, я някоя муха, тук-там и комарче.
Но ми е някак мила и забавна. Слушам историите й с интерес.

# 515
Миленка ако нямаше толкова скърцащ глас и говореше в нормално темпо, можеше дори да е забавна..и тя си кръщава паяците вместо да ги трепе, браво на нея..

# 516
Виктория се отнася отвратително с близките до нея хора, не знам дали в реалния живот има останали приятели

# 517
Какъв език на омразата? Че беше тъпа обида, ясно, но ако нямаше нещо вярно, Виктория нямаше да се засегне толкова. Според мен ц**анка не е обида, това, че тези елементарни частици използват такива определения е друг въпрос. Виктория да не се прави на много обидена, че всяка вечер реди епитети по чужд адрес като броеница. Не защитавам Теа, отдавна трябваше да се е усетило да замълчи това момиче.

# 518
Щеше да ми е жал за Виктория, ако не беше обиждала непрестанно и тя.

# 519
Милена, като човек, страдал от подигравки, не знам защо се радва на този сеир. На няколко пъти го забелязвам.
Уж се обяснява колко е преживяла, пък то… явно се жалва, че не е била от другата страна.

# 520
Някой има ли търпение да преброи колко пъти Милена ще каже АЗ?!

# 521
  • България
Теа направо има психични проблеми. Не може да ти харесва да се наслаждаваш да гледаш, че друг страда заради твоите обиди.

# 522
Щеше да ми е жал за Виктория, ако не беше обиждала непрестанно и тя.
Тя обижда от ден първи!

# 523
Милена, като човек, страдал от подигравки, не знам защо се радва на този сеир. На няколко пъти го забелязвам.
Уж се обяснява колко е преживяла, пък то… явно се жалва, че не е била от другата страна.
Аз изобщо не разбирам какво прави там?

# 524
Някой има ли търпение да преброи колко пъти Милена ще каже АЗ?!

Ако някой се съгласи да сме на смени, ще преброим. Опасявам се, че на третата минута ще съм заспала Frowning

Общи условия

Активация на акаунт