🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 388
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 780
Големи защити на Теа, а забравяте, че дори без скандала в имението си беше пътник - Алек видимо се издразни, че тя за втори пореден път прави скандал за ред пред него на пейката. Още тогава си казах, че е аут.

# 781
Алек получи тренинг за директор на училище, само трябва и очни ставки да потренира, както се случва в нашите училища.

Виктория трябваше и тя да си ходи, толкова обиди изказа в ефир... и хейт на синхрони...

# 782
Абе всичко е заради " сиганка". Ако не беше това, нямаше да има това развитие. Даже напротив, радват се продукцията на скандали. Нали трябва да има какво да монтират...

# 783
  • софия
Големи защити на Теа, а забравяте, че дори без скандала в имението си беше пътник - Алек видимо се издразни, че тя за втори пореден път прави скандал за ред пред него на пейката. Още тогава си казах, че е аут.
Теа без да иска даде още няколко часа на Киара в имението ми се струва. Ако не беше скандала, мисля, че тя щеше да е изпидурканата. Много рязко му влезе снощи с остро токче в ребрата, централно.

# 784
Киара защо е с тази физиономия на ленивец...хубаво момиче, но се изморявам само, докато я гледам.

# 785
Чета, без да пиша, но не се сдържах! В какво трябва да си расъл, за да не можеш на 37 г. една чушка да нарежеш? Купата за салата си остана празна, след плахия опит за рязане, операторът се засрами, наша Магда не! Скандалът няма да коментирам - дъно!

Една лъжа повторена 100 пъти става истина. Говоря затова, че след като Надя няколко пъти каза: “жена на 37”, всички го повтаряте след това без дори да проверите дали е истина. Искам да уточня- не знам кога са започнали снимките, но много е вероятно тогава Магдалена да е дори още на 35. Въобще не става въпрос за една/две години да объркаш, но при Надя това беше съвсем умишлено. Повтори го много пъти, което ми направи впечатление, че иска да внуши каква голяма разлика имат (уж 10 години) тъй като 7/8 не звучат много😆
Много ми стана жал за Надя с пайовете, обаче явно е имало защо. Постоянно повтаря как момичетата, които са над 30 били прекалено възрастни за Алек и не стоят добре до него, а всъщност и самата тя не младее, или поне външно.

# 786
Аз, доколко схванах, банските там са оборотни, не са си техни всичките (като роклите) и явно Тея го е носила и не го е изпрала качествено. Обува го Киара и лепва нещо... Направо ми е беден речникът да го коментирам това. Ще замълча, че ще дойде продуцента и няма да получа роза.
Силно се надявам да не е така. Едно е да делиш рокли, връхни дрехи и тн, друго е бельо! Все едно да си делят четката за зъби или спиралата за мигли. Как да няма инфекции после?

Голяма мизерия тази година.

# 787
Най-после изгониха Теа. Типична простакеса, която няма с какво да блесне и затова и хапе и обижда грозно външен вид и етнос. Не защитавам Виктория, можеше да я всяка на нейно място и да е все така грозно и долно поведението на Теа. А нея вече никой не я изтрайваше, нито приятелките й, нито неприятелките й.
Толкова "красива, умна и интелигентна" жена, че и родена с корона...много загуби продукцията, тепърва ще жъне тръните... Smiling Imp Теа през цялото време им повтаря каква ценност, пък те не разбраха... Trollface

# 788
Не съм адвокат на Виктория, дори нея харесвам най-малко, но:
Това, че някой те е провокирал, не ти дава право да обиждаш на личностна основа - външен вид и етнос. А на Теа не и е за първи път. И всичко това се случва в национален ефир.
Не съм адвокат на 24 ергенки, но тая, на която Теа каза, че е със сини венци, от ден едно обижда на личностна основа. Хайде малко да спрем да се правим на дръж ми шапката вече. До вчера всички в цяла България и особено тук в bg-mamma я нареждаха и искаха да счупи крак, а снощи "Права е Виктория". От ден първи не спира да нарежда всяка една участничка и уж ПРИЯТЕЛКИТЕ си в предаването. Сашко не иска да допре устни до сините й венци, ама оная му се мята като пума от засада. Ние мъжете не харесваме да ни се жалват, разберете го. Харесва ни само, ако си имате мъж, а ние ви сваляме. Тогава се жалвайте на воля. Но във всяка друга ситуация, това ви прави все по-НЕсексапилни и привлекателни за нас. А тая е драма куин! Няма мъж, който да й върже с такова поведение. Той и на Сашо не му се занимава, ама е подписал договор и сега танцува. Продукцията изгони Теа. Можеха да сложат пегел на "циганка" и "Цигане", както сложиха пегел на думите, които Виктория изрече, ама не го направиха, за да си оправдаят изгонването. Теа вече не им е нужна явно и я считат за изхабен персонаж, което лично според мен е грешка, ама не правя аз реалитито. Вероятно Виктория им е важна в сюжетната линия за борбата за Сашко между Магда, Надежда и Мария, а заради Теа има опасност "Цър Пър" да не може да се съсредоточи в скандалите с останалите три и най-вече с Мария, където искат да направят това, което не успяха с Айлин и Валерия, а тук има потенциал да се случи. Иначе Виктория не е важна за финала. Тя е важна за пътят до там. Сюжетната линия с Теа се изчерпи и снощи достигна апогея си. Няма какво да извлекат повече от там. Това с Барбара приключи и няма да агресира повече. Видя се, че Барбара не й е в категорията на Ди Анджелис Satisfied (много ме кефи това момиче, наистина нямам търпение да я гледам при Джаро). И скандалът с Киара се изчерпа снощи. Теа няма да се скара с Мария, няма да се скара с Надежда, още по-малко пък с Магда, която в момента е единствената на неяйна страна. Докато Виктория ще се скара и с трите. Ето ти ги причините за изгонването на Теа, а не това, че било скандално това, че обиждала на личностна основа - външен вид и етнос. Оная другата на какво обижда, на неодушевен предмет ли?

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 10:30 от Kokito87

# 789
  • София
Маги поправи поредната, която каза, че е на 37 - "36, моля!"

Ако наистина ги карат да ползват оборотни бански, нямам думи, ама че мизерници! Общи четки за грим, общи гащи... Persevere
Ако пък момите сами си ги менкат... Чавка им е изпила мозъчните клетки, които е ясно, че не са много.

# 790
Чета, без да пиша, но не се сдържах! В какво трябва да си расъл, за да не можеш на 37 г. една чушка да нарежеш? Купата за салата си остана празна, след плахия опит за рязане, операторът се засрами, наша Магда не! Скандалът няма да коментирам - дъно!

Една лъжа повторена 100 пъти става истина. Говоря затова, че след като Надя няколко пъти каза: “жена на 37”, всички го повтаряте след това без дори да проверите дали е истина. Искам да уточня- не знам кога са започнали снимките, но много е вероятно тогава Магдалена да е дори още на 35. Въобще не става въпрос за една/две години да объркаш, но при Надя това беше съвсем умишлено. Повтори го много пъти, което ми направи впечатление, че иска да внуши каква голяма разлика имат (уж 10 години) тъй като 7/8 не звучат много😆
Много ми стана жал за Надя с пайовете, обаче явно е имало защо. Постоянно повтаря как момичетата, които са над 30 били прекалено възрастни за Алек и не стоят добре до него, а всъщност и самата тя не младее, или поне външно.
Една година не е голяма разлика. Магдалена е на навършени 36 по време на снимките.

# 791
Този сезон вече е към края си, а аз все още никоя не харесвам, та даже и всички са ми противни. Снощи ми хареса скандала, имаше доста остри реплики, но нито една не пробуди съжаление в мен. Хареса ми Сашко как изгони тъпото, но се чудя, ако Тея му се беше оплакала вместо  Вики, кого ли щеше да я изгони? Все пак не мога да отрека добрия ход на Продукцията, да привлекат вниманието на нас зрителите, защото аз повече гледах хелс китчън, но снощи беше обратно. Обаче сезона си остава дъно и най-слабия от трите.

# 792
В случая на Магиту няма значение на колко е, прилича на майка на Алек и това не е от годините. Момчето де, ще ме извинявате. Grinning

# 793
Всеки има право на мнение. За мен Теа е социопат. Дано да разбирате какво имам предвид, като казвам  "личностна нападка", но ще обясня. Да те осмиват и квалифицират според нещо, което не можеш да промениш и не си виновен, че си се родил такъв. Най-вече външен вид и етническа принадлежност /а не поведение/. Това се нарича расисъм. А по цял свят расизмът е почти престъпление и е непростим.

Не съм адвокат на Виктория, дори нея харесвам най-малко, но:
Това, че някой те е провокирал, не ти дава право да обиждаш на личностна основа - външен вид и етнос. А на Теа не и е за първи път. И всичко това се случва в национален ефир.
Не съм адвокат на 24 ергенки, но тая, на която Теа каза, че е със сини венци, от ден едно обижда на личностна основа. Хайде малко да спрем да се правим на дръж ми шапката вече. До вчера всички в цяла България и особено тук в bg-mamma я нареждаха и искаха да счупи крак, а снощи "Права е Виктория". От ден първи не спира да нарежда всяка една участничка и уж ПРИЯТЕЛКИТЕ си в предаването. Сашко не иска да допре устни до сините й венци, ама оная му се мята като пума от засада. Ние мъжете не харесваме да ни се жалват, разберете го. Харесва ни само, ако си имате мъж, а ние ви сваляме. Тогава се жалвайте на воля. Но във всяка друга ситуация, това ви прави все по-НЕсексапилни и привлекателни за нас. А тая е драма куин! Няма мъж, който да й върже с такова поведение. Той и на Сашо не му се занимава, ама е подписал договор и сега танцува. Продукцията изгони Теа. Можеха да сложат пегел на "циганка" и "Цигане", както сложиха пегел на думите, които Виктория изрече, ама не го направиха, за да си оправдаят изгонването. Теа вече не им е нужна явно и я считат за изхабен персонаж, което лично според мен е грешка, ама не правя аз реалитито. Вероятно Виктория им е важна в сюжетната линия за борбата за Сашко между Магда, Надежда и Мария, а заради Теа има опасност "Цър Пър" да не може да се съсредоточи в скандалите с останалите три и най-вече с Мария, където искат да направят това, което не успяха с Айлин и Валерия, а тук има потенциал да се случи. Иначе Виктория не е важна за финала. Тя е важна за пътят до там. Сюжетната линия с Теа се изчерпи и снощи достигна апогея си. Няма какво да извлекат повече от там. Това с Барбара приключи и няма да агресира повече. Видя се, че Барбара не й е в категорията Ди Анджелис Satisfied (много ме кефи това момиче, наистина нямам търпение да я гледам при Джаро). И скандалът с Киара се изчерпи снощи. Теа няма да се скара с Мария, няма да се скара с Надежда, още по-малко пък с Магда, която в момента е единствената на неяйна страна. Докато Виктория ще се скара и с трите. Ето ти ги причините за изгонването на Теа, а не това, че било скандално това, че обиждала на личностна основа - външен вид и етнос. Оная другата на какво обижда, на неодушевен предмет ли?

# 794

Ох, горката. Само на 35 годинки, а още не може да борави с кухненски нож.
За Надя съм съгласна, че мазнее и противее доста. Но дали на 35 или 37, срамота е да не можеш сама да наливаш течност в чаша, извинете. Детето ми на 3 години се научи да бели и реже краставица и да си налива сок. А Маги вероятно има някакво сериооозно изоставане в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт