Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 178
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 105
  • На изток от Ада
Pumpkin имам предвид за кистата.
Иначе да, Аа знае, чете доста. Както и д-р момичета.
Но има и такива из форума които говорят наизуст

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 10:29 от nasito8988

# 106
Ванила, съжалявам, че се е наложило такава лоша новина да научите. Пожелавам ти всичко да мине възможно най-леко и бързо възстановяване физически и емоционално! Heart

Аниго, колкото и да е малък шансът, все още ти стискам палци, докато не ти кажат нещо окончателно! Flowers Four Leaf Clover

# 107
Ванила 💔 Толкова много съжалявам! 😔 Даже не знам какво да напиша…Дано се възстановиш бързо физически и психически и ако имаш нужда от слушател или просто да се оплачеш тук сме насреща!
Anigo ♥ Стискам палци за теб!!!
Elle99 Да- в събота е, писах му. Благодаря ти, че ме насочи…щях да я сложа в неделя напразно.

# 108
  • Замък сред облаците
Ванила, Аниго… съжалявам, момичета.

Моят МЦ също е странен сега. Оскъдна лигавица се отдели, гърдите ме боляха първите 2 дни. Остава да е бил ановулаторен или нещо кистично, да е бил нисък прогестерона както се видя на кръвното изследване миналата седмица. И това го отдавам на близо седмица активно мазане с диклак. Другият вариант е да ми се е вдигнал фТ4 над 22, имала съм такива наблюдения преди, ама сега съм на половинка л-тироксин, та се съмнявам. Като се върна в София идната седмица ще пусна контрола.

# 109
АА и аз залагам, че е нямало О заради ниския прогестерон на 10ти ден. Като започна да тренирам интезивно кардио и с тежести, Ц ми става такъв рехав, понеже знам, че и ти започна наскоро.

И аз чакам утре или в неделя Ц, почнаха ме спазмите снощи, а вчера сутринта правих един лейди тест с чувствителност 10, че с тези новооткрити мутации бях на тръни и за пръв път не ми стана тъпо като видях една черта.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 08:17 от V_gs

# 110
Ванила, съжалявам много. От снощи не мога да си намеря място за това, през което трябва да преминеш. Confused

Аниго, стискам палци все пак да се окаже борец!

Flowering, успех с инсеминацията.

АА, ти кога беше пускала прогестерон?

# 111
Ехххх, Ванила... много съжалявам. ❤️
Аниго, още не пускам палците ❤️

Момичета, на какво може да се дължи положителен тест за овулация 2-3 дни преди цикъл? Тази сутрин си направих един за майтапа и се втрещих.

Скрит текст:

# 112
le strange , чела съм за доста случаи при които + тест за О преди М е заради бременност. Иначе може и нещо хормонално, но тук не съм запозната.

# 113
Anigo, и аз четох за такива случаи, но някак ми се струва рано. По-скоро ме притеснява да не е киста, понеже от време на време ме наболява.

# 114
Ванила, Аниго - много съжалявам. Green Heart
Радвам се всеки път, когато някоя от вас напуска темата с положителен тест.
Дай Боже всички да я напуснете и аз с вас и да съберем в темата "детето ме побърква" или нещо от сорта. Simple Smile
Днес имам преглед при АГ - май хванах някаква О - едната вечер за пръв път от месеци ЦС беше като белтък - но ще ползвам лентички за следващия месец. Да видим?
Въобще не знам какво да обяснявам, че този път към бебето го вървя отскоро.Фоликулометрия се сещам, стимулация за мен, ще видя как се дава пробата за СГ на ММ, че той е много зает и ходенето по клиники го изнервя, а трябва да е абсолютно спокоен - бебе има да прави Smirk
Нещо друго ако се сещате?
Аз се сещам само за едно - защо по дяволите толкова се забавих?
Нищо добро и хубаво да не ви подминава!
Хубав ден!

# 115
  • София
Ванила, Аниго… съжалявам, момичета.... Пожелавам ви кураж!

Аз ви чета отгоре отгоре. Започнах да ходя на йога, гледам да си уплътнявам времето с разчистване, подреждане и разходки. Вчера например направих озеленяване на балкона, подредих цветята /4 пъти/.

# 116
  • На изток от Ада
Браво Шантал! Трябваше да снимаш балкона.
Аз натискам ММ за Ир. Хич не слуша..
И ме дразни с едни цигани за багажите от АП. Веднъж ги вика за едни боклуци и го одраха...

# 117
  • София
Наси
Скрит текст:

# 118
  • Замък сред облаците
Лестрейнж, или киста или бременност Simple Smile

Слънце, на 11 ден след О - за да знам дали ще ми трябват инжекции за пътуването.

# 119
АА, на 11 ден след О не се ли очаква вече да пада ако няма бременност?
Шантал, супер се е получило. И аз имам план утре да чистя и да садя китки на балкона. Само трябва да реша какви искам. Май ще си насея и подправки.

Общи условия

Активация на акаунт