Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 200
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 120
  • На изток от Ада
Лестрейнж, аз съм пробвала с тестове за овулация да видя дали
ще отчете Б. Отчете. Имах потвърдена Б.
Шантал прекрасно!

Аз се чудя на добавки от I herb

# 121
Шантал, страхотно изглежда, идеално място за сутрешно кафе/чай! Ние също преди няколко години си направихме такова кътче с пейка на терасата, но ММ бавно-бавно я превърна в оранжерия за разсадите ни за селото, та вече за съжаление не мога да се добера до нея от джунглата. Пожелавам ви на вас дълго време да й се наслаждавате!

# 122
Ванила, съжалявам много. От снощи не мога да си намеря място за това, през което трябва да преминеш. Confused

И на мен от снощи ми е много криво за нея  Pensive
Имам си я като светлина в тунела, защото знам, че сме при един и същи док. подобни истории и с еднакъви процедури и си казвах "Ето"...много несправедливо...

Le Strange И аз съм чела, че тестовете за О могат да хванат бременност. Стискам палци да е това, не другото! Heart

# 123
Благодаря за подкрепата, момичета.

Не искам да ви натоварвам или да се чувствате зле заради мен. Аз към момента съм доста спокойна и го приемам с примирение и благодарност към напредналата медицина. Вярвам, че пак ще станат нещата и след това изпитание и тогава пак ще вярвам в успешния финал. Simple Smile

Говорих с д-р Дойчиновски и ще ме приемат в неделя за процедурата, като за моя радост разбрах, че има доста щадящи и внимателни методи, по които да се направи. Та цялото нещо ще отнеме 2-3 дни. И после се завръщам с нови сили при вас. Simple Smile

ПС: Пак само да кажа, че е много рядко това състояние, та да не се плашите от моята история.

# 124
  • Be realistic - plan for a miracle.
ВаНиЛа Yellow Heart Сила изпращам.
Anigo, пращам сила и за шанса... колкото и да е малък.

# 125
Ластрейндж и аз съм за Б! Въпреки, че единия месец имах почти положителен тест ден преди Ц и си дойде навреме и нямаше кисти. Не знам защо така си правят майтап тези тестове. Дано твоят да не е майтап 😉

Шантал, много добре си решила, на мен йогата много ми помага 🙏

# 126
Ванила, много, много съжалявам… и аз не мога да си намеря място от както прочетох. Пожелавам ти леко да мине процедурата и бързо да се възстановиш. Heart

# 127
Благодаря за подкрепата, момичета.

Не искам да ви натоварвам или да се чувствате зле заради мен. Аз към момента съм доста спокойна и го приемам с примирение и благодарност към напредналата медицина. Вярвам, че пак ще станат нещата и след това изпитание и тогава пак ще вярвам в успешния финал. Simple Smile

Говорих с д-р Дойчиновски и ще ме приемат в неделя за процедурата, като за моя радост разбрах, че има доста щадящи и внимателни методи, по които да се направи. Та цялото нещо ще отнеме 2-3 дни. И после се завръщам с нови сили при вас. Simple Smile

ПС: Пак само да кажа, че е много рядко това състояние, та да не се плашите от моята история.

Браво, момиче! Ти си боец за пример! Heart

# 128
Ванила , Ангио , съжалявам , момичета 🥲 Пращам ви силна прегръдка 🤗

# 129
  • гр. София
Винила, Аниго! Много прегръдки и сила!

Слънце, включвам се да кажа, че моето ФСХ е стигало до над 18. След три месеца акупунктура последните три пункции ми варира между 9 и 10. Не че за момента имаме здрав ембрион де, знаете историята.
От Калчев знам, ако ФСХ то се беше задържало над 15 да почвам хапчета, та споко има и медикаменти, които са временни де но действат за момента. Имам колежка, която влезе в ранна менопауза на 33 с ФСХ над 40. С хапчета два цикъла го свалиха и изненадващо, точно преди инвитро процедурата забременя естествено.

# 130
  • Be realistic - plan for a miracle.
petufin, може ли да ми напишеш по-подробно за тези хапчета? За пръв път чувам, че има подобни за сваляне на ФСХ, а и Калчев не е коментирал нищо такова като гледахме моето (високо е).

# 131
Здравейте, не съм сигурна дали съм в правилната тема, насочете ме, ако не.

Приемам утрогестан (1х 300мг, вагинално) за удължаване на лутеалната фаза. Направих базовите изследвания, общо взето са в норма, без големи отклонения при важните хормони и без индикации за автоимунни заболявания. Въпреки нисък АМХ имам по думите на лекарката страхотен инхибин и доста по-висока от първоначално очакваните след изследванията бройка фоликули. Проследихме последната овулация, такава имаше, фоликулите си растат (каквото и преди е било установено), лигавицата е структурно добра и също достатъчно дебела да поддържа бременност. Лутеалната фаза обаче е кратка и затова прогестерона.

Днес е 13 ден след предполагаема овулация (може и 12 да е, понеже се падна уикенда и беше потвърдено чак следващата седмица) - въпреки прогестерона получих много леко и едва видимо зацапване, и се чувствам все едно ще ми дойде. Нормално ли е това? Означава ли, че дозата е ниска? Лекарката каза да направя тест за бременност на 14 ден и ако е отрицателен, да го спирам. Днес сутринта (13 ден след О., значи 2 дена преди закъснение при нормална ЛФ) тестът е отрицателен, така че предполагам няма нищо. Да спирам ли още днес прогестерона ако зацапването НЕ премине в нормален цикъл? Ако премине в цикъл не мисля, че имам опции така или иначе.

Мерси.

# 132
Petufin, мерси, и при мен Калчев все още не е коментирал нищо освен, че ще вземем "радикални мерки ако не стане до 3-4 месеца след евентуално лечение на каквото излезе от биопсията". Ти колко често ходиш на акупунктура, при жена му ли? Ще ти пиша на лично ако е удобно да ми разкажеш как минава един сеанс. Аз намерих един специалист в Гео Милев, че за сега не мога да си организирам 12 последнователни дни за това, което предложи Марковска.

# 133
Firebird, добри инхибин Б и брой на антрални фоликули, но нисък АМХ, говори за дефицит във витамин Д. Ако можеш го изследвай и него и ако се потвърди е хубаво да приемаш такъв (+ K2 за усвояването му), това подобрява и качеството на яйцеклетките.

Направи тест и утре сутрин с първа урина и чак ако и той е отрицателен или ако зацапването премине в цикъл тогава спирай утрогестана.

# 134
Изследвах го на 3 ден с АМХ, инхибин Б и останалите неща. Беше нисък, около 17 ng/mL при референтни стойности 30 до 100. Вземах и преди, но явно не е било достатъчно. Купих спрей и се надявам да се усвоява по-добре така. Ще пусна пак след известно време да видя дали се е подобрил.

Благодаря. Така ще направя.

Общи условия

Активация на акаунт