Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 222
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 165
  • На изток от Ада
Le Strange, консултация с Тончев направи. Може и онлайн.
Иванова не я харесвам!

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 19:59 от nasito8988

# 166
Lе Strange тихичко честито! Дано да не се налага допълнителна терапия, но и аз съм за второ мнение 🍀

# 167
Малко извън темата ... гледахте ли тази вечер Темата на Нова тв за злоупотреба с биологичен материал в болница Щерев? Аз лично съм потресена... ако не сте, мисля, че го има качено в сайта на Нова тв.... 😑

# 168
  • Замък сред облаците
Всякакви луди има във всички обществени прослойки. За съжаление лъсва истината за слабия контрол в системата (за подписи и прочее).

# 169
LeStrange, честито. Пожелавам ти спокойни 8 месеца 😉
Ванила, Аниго, прегръщам ви момичета.
Гери, Бътерфлай е права, че пролактина е свързан с лактацията, но далеч не съм съгласна, че е задължително при висок пролактин при стискане на зърното да има течност.
Моят беше в пъти завишен и не съм имала.
Да, възможно е от недоспиване и стрес да се завиши, но при положение, че и цикъла ти е доста по-дълъг от обичайното за пореден месец, то бих посетила ендокринолог за коментар.
Засичала ли си овулация? Проследявано ли е дали изобщо имаш такава?
Не се притеснявай. След прием на лекарства, ще  овладееш нещата.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 10:13 от m-angel

# 170
Ходих при двама лекари, които ме уверяваха, че съм супер. Даже докторката, при която ходих нарече овулацията ми перфектна.

Скрит текст:
Последно се подготявахме за инсеминация с мъжки фактор (мъжът ми е с ниска морфология, а пие цялата менделеева таблица), като лекарката не ми назначи никакви изследвания освен на Амх (беше 2, 2 преди 5 месеца), витамин б12 и витамин Д, които започнах да приемам. Направих цветна снимка и имахме зелена светлина за инсеминация, но съвпадвше точно с коледните празници и реших да не рискуваме, за да не ни претупат. Тогава ми закъсня с 6 дни и съответно не бяхме правили опити. Започнах много да се усъмнявам в компетентността на лекарката и изчаках следващия месец, да не би да е нещо инцидентно. И така... Сигурно звуча, като пълен идиот, толкова време да се мотам...Но миналият месец си казах, като никой не ми назначава изследвания, ще ги направя на всяка цена.
Последният месец се измъчих с тестове за овулация, имах положителен тест за пик на хормона 22 и 23 ден, но ме съмнява, че не е имало овулация. Бях записала час при АГ точно с тази цел да проверя, но късмет...
Иначе благодаря отговора. Малко ми върна надеждата. При теб бързо ли се регулираха нещата?

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 07:49 от Gery666_

# 171
le strange, йеййй Hug Дано всичко е наред, да върви по план, по вода, по мед и масло и всичките му други подобни! Heart
Аз съм със същите фактори и съм също с натаспин по 1 на ден. Пусках и показателите за коагулация 2 пъти и Кондева това предписа засега.

# 172
Щом лекар е потвърдил, че имаш овулация това е супер. Иначе нали знаеш, че лентичките не са 100% достоверни.
Аз още на първия месец след прием на Достинекс имах овулация и забременях след ЗЕТ.
Пролактина ми, учудващо даже и за ендокриноложката ми, много бързо се повлия.

# 173
Да, знам, че показват само пик на LH. Ще записвам час за ендокринолог утре и да видим Simple Smile
Мъжът ми обаче цял месец ще е на НПСВ заради автоимунното му заболяване и май следващите 2-3 месеца,ще ги отписвам... Късмет...поне се надявам през това време да успеем да намерим някой по-добър лекар и да ни обърне повечко внимание...

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 10:41 от Gery666_

# 174
Le Strange , честитооо ❤

# 175
Le strange честито! ❤
Аз се включвам отново след обсъждане на цветната ми снимка с доктора. Една идея по-малка матка и доста тесни, но проходими тръби. TSH ми е 0.07 при долна граница 0.3 (записах час за ендокринолог). Пролактинът ми е висок, назначиха ми терапия с Достинекс. Планът е на следващ цикъл да започнем контрол над яйчниците и да предизвикваме нормални овулации с годни яйцеклетки.
Зацапването след ЦС било нормално между 3-7 дни. При мен спря, но от днес вече е някакво слузесто течение и лека болка в яйчниците. 🤷🏼♀

# 176
Le Strange, честитооооо, много се радвам за теб Heart Чакаме удвоен, че и утроен резултат !!

# 177
# 178
Момичета, аз тази седмица не ви четох много и сега ви наваксах. Ванила, направо ми се сви сърцето, аз също си спомням твоя положителен тест. Кураж и бързо възстановяване!
Аниго, стискам палци всичко да е наред!
Le Strange, честито ❤

Аз скоро си мислех за естрадиола и според мен почистващите препарати също доста влияят. Аз смених козметиката с натурална преди много време, сапуните също, ама кухнята и банята не смея да изчистя с био препарат и яко си се надишвам с изпарения. Та май това ще махам сега 😄

Иначе аз много се вълнувам в момента от действието на инозитола и чакам да засека овулация, за да видя има ли вече някакво влияние.
Ние най-накрая имаме зелена светлина да действаме и… действаме 😄

# 179
  • На изток от Ада
Дали протеин на прах е добре за пиене. Помня Денис ми каза ММ да пиел .
Суроватъчен протеин имам предвид.
За мен в момента

Общи условия

Активация на акаунт